Sziasztok!
Kazincbarcika mellett élek. Helyem is van. Írjatok ha érdekel. (Ez egy válasz Hópihe79 üzenetére (2023. 05. 05. péntek 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Kazincbarcika mellett élek. Helyem is van. Írjatok ha érdekel. (Ez egy válasz Hópihe79 üzenetére (2023. 05. 05. péntek 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Pàrként keresünk kedves barátot Miskolc, Barcika környékén
Sub hajlamaimat kiélése céljából jóképű, sportos 50-es férfiként olyan fiatal lányt keresek, akinek nyalhatnám a fenekét. Az igazán jó az lenne, ha ő közben maszturbálva elélvezne, itt fontos lenne a valódi elélvezés (ezt az ánuszon érezni lehet), továbbá extra lenne a természetes szőrzet.....Mindezt viszonzás nélkül, akár ruhában is. Bármilyen furcsa, fontos az intelligencia, így elsősorban egyetemista lányokra gondolok. - egyéb szerepjáték is érdekel. Hely jó ha van, de mindent meg lehet oldani..
39 éves hetero férfi kalandot keres Gyöngyös és környékén.Írj privátban,nem fogod megbánni!
Ma este a Tisza tónál pár autós kaland cuckold,magas sportos nagy méretű pasival?
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap.
Párt, hölgyet fogadnék ma este Eger mellett!
Sziasztok! Szombat délutánra, estére keresek
hölgyet, vagy párt közös huncutkodásra Miskolcon.
Hely van, de a közelbe én is tudok utazni.
Átlagos testalkatú, helyes 40-es férfi.
hölgyet, vagy párt közös huncutkodásra Miskolcon.
Hely van, de a közelbe én is tudok utazni.
Átlagos testalkatú, helyes 40-es férfi.
Hétvégi találkára és feleség dupla örömére keresünk férfit ......
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra
Sziasztok!Szombaton párral,nővel ismerkednék Egerben.Strandolás vagy török fürdőben fürdőzés,szaunázás,városban közös program,ismerkedés szex..
Facesitting-et imádó mohó hölgyet keresek!
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Most 7vegen ra ero pár van e itt ahol a feleseget meg dughatnam a ferje elott? hely kellene utazni tudok
Hölgyeim!
Holnap napközben kényeztethetnék valakit sok-sok nyelv játékkal és a képeimen látható kis baráttal?
Holnap napközben kényeztethetnék valakit sok-sok nyelv játékkal és a képeimen látható kis baráttal?
Sziasztok Hetero vagy bisex pár ma?
Sziasztok,Sokan járnak ki most nyékre?
(Ez egy válasz King_Miskolc üzenetére (2023. 04. 29. szombat 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 29. szombat 19:26
Sziasztok.
Holnap (Vasárnap) kora délután egy nimfomán hölgy lesz a vendégem, aki kedveli a többest, így még 2-3 potens urat keresek számára. Helyszín jó idő esetén Nyéken a tóparton (pontos helyszín priviben). Rossz idő esetén, Miskolci lakásomon.
Jelentkezni priviben.
Holnap (Vasárnap) kora délután egy nimfomán hölgy lesz a vendégem, aki kedveli a többest, így még 2-3 potens urat keresek számára. Helyszín jó idő esetén Nyéken a tóparton (pontos helyszín priviben). Rossz idő esetén, Miskolci lakásomon.
Jelentkezni priviben.
Sziasztok! Pénteken, vagy szombaton a kora esti órákban találkoznánk kedves párral ismerkedés pl. egy pohár ital mellett semmi sem kötelező alapon, ha a szimpátia megvan mindenki részéről bármi is megtörténhet . Hely van, de utazni is tudunk. További szép napot!
Párhoz csatlakoznék ma este, Miskolc és 50 km körzetében, a páros tagjai számára, mindkettőjük örömére (bi pasi vagyok)!