Salgótarján pasi párhoz csatlakozni ma este???
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik,és szivesen hokizol rájuk,akkor gyere el hozzám és csináljuk együtt a barátnőm
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekelDiszkréció!
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekelDiszkréció!
sziasztok cuckoldra nyitott párral ismerkednek akiket izgatna ha a ferj elott használjak a feleseget!Hely kellene utazni tudnek!
szep napot cuckoldra nyitot párral ismerkednek ahol a férjet izgatná ha eltte dugjak meg a feleseget! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok!
Ma délután Eger színház, utána szívesen ismerkednénk…!
Ma délután Eger színház, utána szívesen ismerkednénk…!
Párhoz csatlakoznék, heteró alapon.
Üdv Gyöngyös vagy környékén keresek helyel rendelkezö partnert
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be. Odaadó bi passzív vagyok.
Pár vagyunk pasit keresünk Salgótarján környéke
Miskolc és környékén ismerkednék hasonlóan hetero viselkedésű, igényes, diszkrét sráccal 40 éves korig.
sziasztok egri bipasi vagyok
(Ez egy válasz Fortissimo1 üzenetére (2025. 01. 25. szombat 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia ! Esetleg egy másik időpont ami nekünk is megfelel ? Élvezhetjük együtt a hármas szex minden szépségét !
(Ez egy válasz goldmansex üzenetére (2025. 01. 26. vasárnap 06:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 26. vasárnap 06:13
Ma délelőttre keresek igényes, diszkrét lányt, hölgyet, párt mindenre nyitottan, de ahogy Ti szeretnétek. Én ápolt, sportos,intelligens, fiatalos pasi vagyok. ÍRJATOK!!! MISKOLC és környéke.
Tudok menni!
Tudok menni!
Szia ! Kiverheted a barátnőm előtt ! Helyünk is van ! Biszex is lehet ?
(Ez egy válasz Sharemygf üzenetére (2025. 01. 25. szombat 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 25. szombat 15:29
Sziasztok!
Szeretnèm kiverni a farkam egy csinos sexy felesègnek
Ma délelőttre keresek igényes, diszkrét lányt, hölgyet, párt mindenre nyitottan, de ahogy Ti szeretnétek. Én ápolt, sportos,intelligens, fiatalos pasi vagyok. ÍRJATOK!!! MISKOLC és környéke.
Tudok menni!
Tudok menni!
kinek mi a fétise
(Ez egy válasz tagab üzenetére (2025. 01. 25. szombat 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Keresek egy vagány nőt aki dominánsan a számra ülne és a felcsatolhatósát is használná. Meghálálnám....
Abban mi a jó
(Ez egy válasz Sharemygf üzenetére (2025. 01. 25. szombat 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 25. szombat 15:29
Sziasztok!
Sziasztok!
Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.