Holnapra pár,házaspár,pasi akik,aki utazni tud??
Helyem van!
Helyem van!
Pár ismerkedne! Csak pírívi!
Hétfőn szexmoziban Hölgy vag Pár társaságát várva elérhető leszek!
Akinek lenne kedve jelezze bátran!
Akinek lenne kedve jelezze bátran!
Hölgyet, párt keresek adatlapom szerint.
17/5 szép farokkal. Lehettek bisex is.
17/5 szép farokkal. Lehettek bisex is.
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Párt , házaspár keresek aki ma ráér szabolcs megyében helyem is van nyiregyen. privire
Sziasztok, ma delután, estére keresek bevállalós hölgyet,nőt,lányt. Privát üzenetben várom jelentkezést.Hely akár nàlam,akár bárhol

Este 20:00 kor Gyöngyösön leszek nincs kedve valakinek talizni?
Sziasztok!Gyöngyös és környékén ismerkednék..39 éves hetero férfi
Sziasztok!
Holnap azaz szombaton Gyöngyösön a kenyérgyár úton leszek! Nagyjából 14:00 óra után van szabad idom és szívesen lennék hölgy/pár esetleg 50+ os pasi szexpartnere. Én 27 éves átlagos pasi vagyok.
Holnap azaz szombaton Gyöngyösön a kenyérgyár úton leszek! Nagyjából 14:00 óra után van szabad idom és szívesen lennék hölgy/pár esetleg 50+ os pasi szexpartnere. Én 27 éves átlagos pasi vagyok.
Sziasztok!
Hétfőn kabint bérelnék a Király utcaiban!
Lenne hölgy vagy pár aki csatlakozna?
Esetleg kissebb többes is szóba jöhet(nem nagy a kabin de hátha)!
Szóval aki csatlakozna hozzám jelezze bátran!
Hétfőn kabint bérelnék a Király utcaiban!
Lenne hölgy vagy pár aki csatlakozna?
Esetleg kissebb többes is szóba jöhet(nem nagy a kabin de hátha)!
Szóval aki csatlakozna hozzám jelezze bátran!
Nem feltétlenül megoldhatatlan, de további specifikáció kellene a feladathoz
(Ez egy válasz sunbathing üzenetére (2023. 05. 12. péntek 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 12. péntek 07:21

Erotikus-, illetve szexfotók készítésére keresünk ilyen jellegű feladatra nyitott pasit. Konkrét időpont és helyszín még nincs, szimpátia alapján válasszuk ki a fotósunkat! Elsősorban Miskolc és környékéről keresünk, max. Eger!
Sziasztok!
Hétfőn Dunakeszi, Gödöllő, Pásztó, Salgótarján környékén találkoznék hölgyel, vagy csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére!! Igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!!
Szép napot Mindenkinek!!
Hétfőn Dunakeszi, Gödöllő, Pásztó, Salgótarján környékén találkoznék hölgyel, vagy csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére!! Igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!!
Szép napot Mindenkinek!!
Erotikus-, illetve szexfotók készítésére keresünk ilyen jellegű feladatra nyitott pasit. Konkrét időpont és helyszín még nincs, szimpátia alapján válasszuk ki a fotósunkat! Elsősorban Miskolc és környékéről keresünk, max. Eger!
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit. Egerben, Egerszalókon. Szexuális életünk szinesitésére. Júniusi talihoz.
Sziasztok, ma delután, estére keresek bevállalós hölgyet,nőt,lányt. Privát üzenetben várom jelentkezést.Hely akár nàlam,akár bárhol

Sziasztok! Szombat, vasárnap Gyöngyös mellett leszünk, helyünk van. 47 és 52 évesek vagyunk, érdekelnek a bi játékok is, de nem feltétel. Nem dohányzunk.
Párok jelentkezését várjuk, de csak privát üzenetként.
Párok jelentkezését várjuk, de csak privát üzenetként.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Holnap délelőtt olyan 9-10 óra felé Egerben valaki?
Párt keresünk pènteki ill szombati talira,fogadnitudunk ,leveleket privátba.