Sziasztok. Egerben szopnék ápolt férfit
Sziasztok! Ma délután találkoznánk párral,
Gyöngyös környékén.
Gyöngyös környékén.
Sziasztok!Van itt olyan Nő vagy pàr aki szereti a termèszetben-autóban történő izgalmakat?
Pl:pipishegyen esti óràkban talàlkozó?
Imàdok nyalni puncit-posit,nèzni pàrt szex közben,masztizni elöttük,szeretem nèzni ha egy nő kiveri a farkam.
Pervi dolgokra is nyitott vagyok.
,
Pl:pipishegyen esti óràkban talàlkozó?
Imàdok nyalni puncit-posit,nèzni pàrt szex közben,masztizni elöttük,szeretem nèzni ha egy nő kiveri a farkam.
Pervi dolgokra is nyitott vagyok.
,
Irtam privátba
(Ez egy válasz TothGabo52 üzenetére (2022. 03. 21. hétfő 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 21. hétfő 06:58
Sziasztok. Ma délutánra keresünk,
Gyöngyös környékén, programot!
Sziasztok. Ma délutánra keresünk,
Sziasztok. Írjátok privátban
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 20. vasárnap 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4533722)
2022. 03. 20. vasárnap 14:23
Hello! 40-es pár keres pasit aki szeretne velünk ismerkedni. Csak az írjon aki itt lakik a közelben! Fotó elönyt jelent! Írjatok bátran!
Keddi dugáshoz 50es pár partnereket keres.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Írtam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 20. vasárnap 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4533722)
2022. 03. 20. vasárnap 14:23
Hello! 40-es pár keres pasit aki szeretne velünk ismerkedni. Csak az írjon aki itt lakik a közelben! Fotó elönyt jelent! Írjatok bátran!
Szeretnèm nyalni a hölgyet miközben dugod. Aztán ha lehet, èn is megdugnám.
FIATAL max 25 éves srácot keresünk szexre vagy közös masztira!CSAK az írjon aki el is akar és tud is jönni,esténként jó nekünk!Helyünk vagy!Csinos igényes ápolt a hölgytag!Telszámot írj!Pestmegye!
Miskolci/Borsod megyei hölgyekkel, párokkal ismerkednék kellemes időtöltés céljából mindenki örömére! Kép az adatlapomon jelölj kapcsolatra! Utazni tudok helyem sajnos nincs, privátban keress!
Hölgyek!!! Párok!!!
Olvassátok el,tekintsétek meg az adatlapom!
Csodás napot mindenkinek!
Olvassátok el,tekintsétek meg az adatlapom!
Csodás napot mindenkinek!
Miskolc most valaki?
Sziasztok! Masszírozni tudó és végzettseggel ellátott, ápolt, igényes, normális 32 éves pasi vagyok. Ha gondoljátok privibe folytassuk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 17. csütörtök 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4550962)
2022. 03. 17. csütörtök 22:40
Sziasztok. Borsod megyèből szívesen ismerkednènk max 35 ès masszírozni tudó jóképű pasival
Ma pár a Tisza tónál ahol a hölgytag szereti a nagy farkú pasikat és párja szereti nézni ha előtte jól meg dugják szopatják autóban,kint a szabadban?
Sziasztok.Nudizást,fürdőzést kedvelő Nővel ismerkednék,Közös nudizás,termál nudis fürdőzés,kis hangulatos magán termál nudiban.Akár szex mentesen is,maga a nudizás kedvelőinek.Heves megyében van a fürdő.
Hölgyet kereek!
Kalandoznék Miskolc környékén! 20éves vagyok.