Sziasztok hölgyel lányal ismerkednék Miskolcon!
Szia!
Bi sex lány van?
Bi sex lány van?
Sziasztok szombat délelöt keresek partnert ill partnereket Hatvan vagy környékén autos kaland is érdekel de helyel rendelkezök elönyben töbit privátba.csak akor irj ha valoban akarsz is talizni és jo azidöpont!!
Párt, nőt keresek. Fiatal srác vagyok. Nem kamu meg ilyesmi
Február első hétvégéjén (02.04-06-ig) Balatonlellén, vagy környékén, egy haverommal (aki szintén 40-es, hetero, átlagos alkatú, velem ellentétben ezen a területen teljesen kezdő) keresnénk lány/nő, pár (a hölgytag örömére) társaságát! Az adatlapom szerinti kereséséi paraméterekkel! B.lellén hely adott, új építésű, 3 szobás apartmanban, de a környéken utazni sem gond.
Illetve, ha valamilyen véletlen folytán volna csaj (vagy barátnők), akinek lenne kedve 2-3 napot lazulni, kikapcsolni akár Miskolc – Balatonlelle útvonalról, az is opció!
![wink](images/smilies/wink.gif)
Illetve, ha valamilyen véletlen folytán volna csaj (vagy barátnők), akinek lenne kedve 2-3 napot lazulni, kikapcsolni akár Miskolc – Balatonlelle útvonalról, az is opció!
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
Miskolcon fiatal fiú hölgyet keresne
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
![wave](images/smilies/wave.gif)
36 éves szőrtelen nőies fiu vagyok.szopnék
Sziasztok én csatlakoznék ha megfelel az adatlapom
(Ez egy válasz roadside üzenetére (2022. 01. 24. hétfő 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 24. hétfő 13:41
![](images/forum/forum_calendar.gif)
Sziasztok! Csütörtök este 8-tól a Demjéni termálfürdőben leszünk és várjuk minimum normál testalkatú pasik közeledését. Párom rövidhajú, szemüveges, én vállig érő barna hajú, swinger- és többeskedvelő csaj vagyok. A párom bal karján az óra mellett lesz egy fehér köves karkötő... A szállásunk a közelben.
hali aszódi vagyok 35 éves fiu szörtelen nőies .szopnék
(Ez egy válasz dandan15 üzenetére (2022. 01. 23. vasárnap 02:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 23. vasárnap 02:16
![](images/forum/forum_calendar.gif)
Sziasztok! Kezdő Bi kalandra keresnék férfit Nógrád és Heves megyében! Mobilis vagyok de ha úgy alakul kocsiban és még tudjuk oldani van hely bőven!
Hali!
Főleg Nógrád!! Hetero ferfi szeretőt, autós kalandot, próbafülkében....stb. Csak hölgyek! Vastag és kitartó jeligére kérem a leveleket
Főleg Nógrád!! Hetero ferfi szeretőt, autós kalandot, próbafülkében....stb. Csak hölgyek! Vastag és kitartó jeligére kérem a leveleket
![smile](images/smilies/smile.gif)
Sziasztok! Csütörtök este 8-tól a Demjéni termálfürdőben leszünk és várjuk minimum normál testalkatú pasik közeledését. Párom rövidhajú, szemüveges, én vállig érő barna hajú, swinger- és többeskedvelő csaj vagyok. A párom bal karján az óra mellett lesz egy fehér köves karkötő... A szállásunk a közelben.
Sziasztok Gyöngyös vagy környékén keresek kedves szopni imádot helyel rendelkezö elönyben.csak szopás !! Irj privátba
Nőkkel, párokat találkoznék.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Hely van Nyíregyházán.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is jön a megbeszélt találkozóra.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Hely van Nyíregyházán.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is jön a megbeszélt találkozóra.
Sziasztok.Szivesen fogadnék ma délután 14-ig egy bi párt vagy fiút de utazni is tudok.
Miskolc és környékén keresek,lelkes fiatal leányzót,tüzes anyucit,v felprofi hölgyet .
Nővel, párral ismerkedne fiatal hetero srác.
Pár mai tali?
Sziasztok ahogy én látom ezen az oldalon nemigazán keresnek szexparnert. De ha valaki kukolot keresne én szivesen nézném csak Gyöngyös vagy környékén