Sziasztok. A héten Miskolcon szívesen fogadnék párt vagy hölgyet!
13-14 óra és 18-19 óra környékén, M3 útvonal mentén szívesen szopatnek, vagy harisnyás játékokban részt vennék.
miskolc környéke meg nem voltam fiúval, de azt mondják sokkal jobb a szajtechnika. valaki be avatna?
Üdv diszkrét ápolt megbizhato szava hihetö roma pasi vagyok kalandod keresek de házibarat is lenék.
Sziasztok ha megfelelek irjatok rám
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 01. hétfő 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4302792)
2022. 08. 01. hétfő 09:03
Sziasztok, benne vagyok, találkozhatunk.
Tokajban valaki?
Sziasztok, benne vagyok, találkozhatunk.
(Ez egy válasz kriszmonic üzenetére (2022. 07. 31. vasárnap 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 31. vasárnap 17:11
Ma estére valaki egy gyors össze röfenésre. Hatvan és Eger környéként. párként keresünk ,hölgy örömére.
Pár esetleg nyaral most Egerben? Ha igen ismerkedhetnénk.
Masszőrt keresünk ma estére, jóképű pasi személyében
Szia ! Kiélvezném veled a biszex minden formáját ! Autos kaland Ózd közelében oke nekem ! Ja és a legfontosabb merek randizni ! Irj Viberen ! Telszámot írtam privátban ! Lehetne rendszeres !
(Ez egy válasz fulania01 üzenetére (2022. 07. 30. szombat 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 30. szombat 13:15
Salgótarján-Eger-Hatvan-Ózd körzetében ismerkedni vágyó férfias biszex vagy nyitott hetero srác/férfi? Privát üzenetet várok!
Miskolcon szívesen fogadnék párt vagy hölgyet!
Pàrként nyaralunk Berekfürdön..Fiúk?valaki?
Ma estére valaki egy gyors össze röfenésre. Hatvan és Eger környéként. párként keresünk ,hölgy örömére.
Sziasztok
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Sziasztok
Lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Szivesen ismerkedünk,jól szituált párokkal a közelünkből.Főleg Szabolcsból.Helyünk adott.Nem vagyunk sportos alkatúak.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Sziasztok Kedves párt és sportos pasit keresünk!
Szisztok kalandot keresek Tiszaújváros Miskolc Edelény vonalon 190/100 pasi vagyok
Mezökövesd mellet szopnék szopatnék bi pasiként ma délután autóban vagy elldugodtt helyem van