Sziasztok!
Eddig nem volt alkalmam sose kipróbálni az alárendelt szerepet. Így most keresek egy fiatal hölgyet, aki irányítana és minden kívánságát teljesíteném.
Eddig nem volt alkalmam sose kipróbálni az alárendelt szerepet. Így most keresek egy fiatal hölgyet, aki irányítana és minden kívánságát teljesíteném.
Sziasztok!
Miskolcon párhoz/hölgyhöz csatlakoznék!
Miskolcon párhoz/hölgyhöz csatlakoznék!
Szopni szeretnék Egerben..A héten délutánonként érek rá.
Sziasztok! Debrecenben péntek este szállodában valakik az adatlapom szerint ? Szívesen látnálak...
Borsodi Duci lányokkal ismerkednék. Zsolt. Privátba írj.
Sziasztok,
A hétvégén Mezőkövesd környékén szimpi pár ?
Privátba várunk üzit.
A hétvégén Mezőkövesd környékén szimpi pár ?
Privátba várunk üzit.
Sziasztok kizárolag bi párt keresek ahogy együt szopnánk a párodal és utáni ti engem.diszkréció higénia adot és elvárt autos kaland is érdekel. Csak anyagiaktol mentesen!!
Szép napot mindenkinek!
Hölgyeket kényeztetnék,párokhoz csatlakoznék!
Átlagos pasi sok tapasztalattal,nagy odaadással és egy 20/5-ös kis baráttal!
Sziasztok. Heves megyében párokhoz csatlakoznék!
Ma este egy kellemes egyuttlet holgy vagy pàr tàrsasàgàban? Helyem is van, utazni is tudok. Eger es kornyeke.
Akkor várom a hölgyek jelentkezését,akiket olyan szexben részesítek,mint még soha senki! 39 éves hetero férfi
Hidd el, hogy arról szól. Bizony van olyan hölgy. Nem is egy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 25. vasárnap 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4679820)
2022. 09. 25. vasárnap 11:48
Van itt olyan nő,aki találkozni is szeretne??A szexet már meg sem említem,mert ez az oldal nem arról szól! :(
Sziasztok!
Miskolc és környékbeli párokat/ holgyeket kukkolnék vagy szimpátia esetén személyes találkozóra is vevő lennek
Miskolc és környékbeli párokat/ holgyeket kukkolnék vagy szimpátia esetén személyes találkozóra is vevő lennek
Van itt olyan nő,aki találkozni is szeretne??A szexet már meg sem említem,mert ez az oldal nem arról szól! :(
Sziasztok, 196cm magas igenyes intelligens NYIREGYHÁZI pasi , PÁRT keres hosszútávra HÁZIBARÁT szerepre. Hetero alapon. Szivesen kényeztetném a hölgytagot , cuckold is.
Eger ma este?
Sziasztok !Ma este Ismerkednék csinos igenyes hölgyel ,esetleg párral Miskolc környékéről !En egy 38 éves jóképű férfi vagyok !Szabi
Sziasztok!
Ma estére jó képű pasit, párt keresünk Heves megyében.
Ma estére jó képű pasit, párt keresünk Heves megyében.
Ma este szivesen csatlakoznek szóló holgyhoz, vagy pàrhoz, minden jóra. Àpolt, tapasztalt, nem kamus pasi vagyok. Eger-Miskolc környéke.
Sziasztok!