Holnap este Eger környékén ismerkednénk
Sziasztok nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit
Elmennék valakivel egy wellnessre ! Ott megismerkedünk eggyut fürdés szauna stb aztán lehet bármilyen vad kaland akinek lenne kedve ehez írjon mackós vagyok Üzenetben bővebb leírás! Nem bánod meg
Sziasztok! 30-as kedves potens pasiként hölgyekkel, párokkal ismerkednék. Utazni is tudok. Nyaligátor néven már voltam itt. Régi ismerőseimet is keresem
Gyöngyösön és környékén /Mátra,Hatvan,Kápolna,Pásztó/ találkoznék,ismerkednék,beszélgetnék.40 éves hetero férfi 178 cm,80kg,szakáll és borotvált fej
Szia!
Rakamaz környéki hölgy van?
Rakamaz környéki hölgy van?
Sziasztok!Cuckold kedvelő párral ismerkednék ma Demjén fürdőben,ahol a hölgytag szeret méretes szerszámmal játszani a párja előtt.
pár vagyunk, szivesen ismerkednenk valos barati parral, akik talalkozni is akarnak, baratsag extrakkal, szeretjuk az eletet elni,közös szilveszteri buli. Esetleg swingers buliban is reszt vennenk szilveszterkor. Salgotarjan, Ózd, Kazincbarcika, Miskolc kornyeken
Esélytelen, de hátha valaki magára ismer: Eger és környéken férfias bi aktív kandúr
Sziasztok
Használt bugyiba élveznék, ha izgat a dolog írj
Használt bugyiba élveznék, ha izgat a dolog írj
Jövő heti találkára és feleség többes örömére keresünk ,,,,,,,,
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Héten vagy jövő héten kora hajnalban vagy késő este Nógrád megyében 30 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
pár vagyunk, szivesen ismerkednenk valos barati parral, akik talalkozni is akarnak, baratsag extrakkal, szeretjuk az eletet elni,közös szilveszteri buli. Esetleg swingers buliban is reszt vennenk szilveszterkor. Salgotarjan, Ózd, Kazincbarcika, Miskolc kornyeken
Eger és környéki hölgyet keresek akivel csatlakozhatnék egy párhoz
Sziasztok páromnak ma van a szülinapja (Mónikának) és neki keresnék ma estére egy meglepi partnert .
vagy legyél fiatal, vagy nagy méret. Pm et kérnénk
vagy legyél fiatal, vagy nagy méret. Pm et kérnénk
Eger és környékén hölgyet párt keresek autós szexre kukkolásra én 50es vékony borotvált szép farkú pasi vagyok imádok masztizni és kukkolni is
Sziasztok!
Hosszútávra keresek egy párt,esetleg egy egyedülálló hölgyet, aki szívesen megélné a többes adta örömöket.
Esetleg nyitott a swingerre.
Magamról annyit árulnék el, hogy normális férfi vagyok. Aktívan sportolok. Alkatra férfias vagyok. (Néha borosta, néha csupasz arc )
Ami kifejezetten izgat, az a creampie ,illetve dp .
Kényelmes ember vagyok ,így télen ha lehet fűtött helyen, nem 5 perces ismerkedés után bújok ágyba.
Tehát a gyere találkozzunk kocsiban az erdő szélén levelek nem jönnek be.
Legyél merész, és kellemes beszélgetőpartner. Tudom ezen két tulajdonság nem feltétlenül egy célirányos oldalra való ,de ha fejben nincs ott az ember, akkor az ágyban is a teljesítménye hasonló.
Kérlek írjatok levelet.
Amit nem keresek.:
- egyedülálló biszexuális férfi
- homoszexuális férfi
- egyedülálló férfi
- párnak adja ki magát ,de valójában férfi egyedül
- olyat aki mástól rabolja el az időt, mert 50 éves képekkel van adatlapja.
Sajnálom macerás vagyok tudom, de ez van.
Hosszútávra keresek egy párt,esetleg egy egyedülálló hölgyet, aki szívesen megélné a többes adta örömöket.
Esetleg nyitott a swingerre.
Magamról annyit árulnék el, hogy normális férfi vagyok. Aktívan sportolok. Alkatra férfias vagyok. (Néha borosta, néha csupasz arc )
Ami kifejezetten izgat, az a creampie ,illetve dp .
Kényelmes ember vagyok ,így télen ha lehet fűtött helyen, nem 5 perces ismerkedés után bújok ágyba.
Tehát a gyere találkozzunk kocsiban az erdő szélén levelek nem jönnek be.
Legyél merész, és kellemes beszélgetőpartner. Tudom ezen két tulajdonság nem feltétlenül egy célirányos oldalra való ,de ha fejben nincs ott az ember, akkor az ágyban is a teljesítménye hasonló.
Kérlek írjatok levelet.
Amit nem keresek.:
- egyedülálló biszexuális férfi
- homoszexuális férfi
- egyedülálló férfi
- párnak adja ki magát ,de valójában férfi egyedül
- olyat aki mástól rabolja el az időt, mert 50 éves képekkel van adatlapja.
Sajnálom macerás vagyok tudom, de ez van.
Mivel helyem nincs és pont arra fele voltam így azért írtam azt a helyet
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2023. 12. 16. szombat 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Kazincbarcikán és környékén hölgyet kerenék kölcsönös élvezetekre!