hát ilyet énis szeretnék találni : )
(Ez egy válasz csakszex67 üzenetére (2015. 07. 08. szerda 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 08. szerda 20:33
Sziasztok!
Egy igazi, cicis, szép arcú, lányos shemalet keresek, aki bevezetne!
Sajnos nem nagyon találtam eddig!
Hali!Irtam privit!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 29. szerda 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (956631)
2015. 07. 29. szerda 08:06
ma este 10 után szex valaki?
Sziasztok! Pest megyéböl ismerkednék bárkivel,irjatok!!!
ma este 10 után szex valaki?
én is keresek ilyen pasit de lehetetlen
Sziasztok!
Szeretnék ismerkedni egy lányos testalkatú vékony passzív pasival, aki beöltözne a kedvemért szexis női rucikba, fehérneműkbe. Én Aktív szeretőd lennék és heti több alkalommal is sz...lak, b....lak. Hosszútávra gondolkodom....
Szeretnék ismerkedni egy lányos testalkatú vékony passzív pasival, aki beöltözne a kedvemért szexis női rucikba, fehérneműkbe. Én Aktív szeretőd lennék és heti több alkalommal is sz...lak, b....lak. Hosszútávra gondolkodom....
Sziasztok!
Húszas éveim elején járó fiú vagyok, szeretném kipróbálni a passzív oldal Orális és Anális élvezeteit egy tapasztalt úrral. Kor olyan 45+, de nincs kőbe vésve. Ápoltság és diszkréció adott és elvárt! Ha érdekel írj üzit! GyMS megye!
Húszas éveim elején járó fiú vagyok, szeretném kipróbálni a passzív oldal Orális és Anális élvezeteit egy tapasztalt úrral. Kor olyan 45+, de nincs kőbe vésve. Ápoltság és diszkréció adott és elvárt! Ha érdekel írj üzit! GyMS megye!
http://xhamster.com/movies/3960646/t_girl.html
hasonlót keresek
hasonlót keresek
Helló mindenkinek! Nógrád megyéből keresek aktív férfit vagy ilyen tagú párt! Én 185/82/40 passzív férfi vagyok.
Sziasztok!
Női ruhás fiúval vagy travival skypeolnék,masztiznék......szeretnék spriccelni
Női ruhás fiúval vagy travival skypeolnék,masztiznék......szeretnék spriccelni
Sziasztok!
Ma 18 óra körül ki érne ránk?
Ma 18 óra körül ki érne ránk?
nincs ilyen ugysem sajnos
Sziasztok Miskolcon keresnénk
Sziasztok!
sziasztok, Budapest Pride alkalmából most péntek / szombat hol-milyen bulit tudtok?
Pasik, csajok, párok, kinek lenne kedve közös orálra?
Szombathelyen vagy a környéken
Csak bátran
Szombathelyen vagy a környéken
Csak bátran
ha találtál akkor szóljál,kiváncsian várom
(Ez egy válasz bandifiu7708 üzenetére (2015. 06. 26. péntek 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
18/4 kitartó, soklövetű farkamnak keresek játszótársat vnap és hétfő estére/éjjelre. Írjatok!
18/4 kitartó, soklövetű farkamnak keresek játszótársat vnap és hétfő estére/éjjelre. Írjatok!
Szép cicis, pöcsös lányt keresek kíváncsiságból.
Crossdresser pasi vagyok, kozos skypeos masztihoz keresek partnert, fiuk, lanyok, transzik, barki johet
Skype id: sissycumslave
Skype id: sissycumslave