Szívesen kipróbálnám, szegedi 45 éves mackós pasi vagyok.
debrecenben vagy a környéken keresnék egy nőies travit vagy egy nagyon lányos, fiatal, vékony fiút, szép farokkal.
várom kanos férfiakat travikat driszkét lakásomban vagy utazok is anyagi támogatásért irj hogy mit szeretnél wagon09@freemail.hu
Helló!Ma estére keresek borsodból fiút vagy bi párt szexre.helyem van
Sziasztok!
Szombaton Tétszentkúton leszünk klubban, aki szeretne velünk bulizni, írjon! Párok, csajok, esetleg szóló pasik jelentkezését várjuk. Segítünk bejutni, a többi a szimpátián múlik!
Perverzek ne kíméljenek!
Írjatok!
Szombaton Tétszentkúton leszünk klubban, aki szeretne velünk bulizni, írjon! Párok, csajok, esetleg szóló pasik jelentkezését várjuk. Segítünk bejutni, a többi a szimpátián múlik!
Perverzek ne kíméljenek!
Írjatok!
Komárom megyei travi?
Miskolci fiatal pár vagyunk keresünk Borsodban travi lányt
Bács-kiskun megyébe travit keresek
Ha lenne Szombathelyen shemale vagy travi én kipróbálnám
sziasztok 1 traszival vagy homoszexualissal kenyeztetnem magamat passziv vagyok delehetek aktiv is györ környeke es papa környeke erdekel 11-töl 14-ig a nap barmely szakaban privatban irjatok
sziasztok ki próbálnék egy olyan felállást hogy 1 pasi 1 csaj és egy 1 transz csaj esetleg ha valaki ebben benne lenne az írjon privát üzenetet részleteket ott meg beszélhetjük
Csinos Shemale-t keresek a párommal, vagy csak a páromnak!
CD-k nem. Csak Cicis tökös lányok.
CD-k nem. Csak Cicis tökös lányok.
Sziasztok Győr Vas megyében keresek szopni akaró partnereket !! akiket jol meg lehet dugni!!
pénzért leszek a sexpartnered irj privátban h mit szeretnél
Miskolcról keresek egy édi travit
Helló!Ma estére keresek borsodból fiút vagy bi párt szexre.Utazni nem tudok de helyem van
traviţ szopnék!
Apolt parral taliznek ma este esetleg sexi shemaleval Győr környékéről......varom leveletek. A többit priviben
Sziasztok!
Jóképű, intelligens, normális srác vagyok, jó mérettel, és nagyon potens
Munkaidőben tudok utazni értelmes távolságon belül (Pest megye, Gyömrő +40km max)
Sok minden érdekel, pl shemale, bi párral stb. Mivel először próbálnám, inkább az aktív szerep érdekelne.
Társkeresős adatlapomon vannak fent képeim és további infók.
Írjatok bátran
Üdv, Kane
Jóképű, intelligens, normális srác vagyok, jó mérettel, és nagyon potens
Munkaidőben tudok utazni értelmes távolságon belül (Pest megye, Gyömrő +40km max)
Sok minden érdekel, pl shemale, bi párral stb. Mivel először próbálnám, inkább az aktív szerep érdekelne.
Társkeresős adatlapomon vannak fent képeim és további infók.
Írjatok bátran
Üdv, Kane
Sziasztok! Ma este Dunakeszi, fót, göd, Bp.IV.ker és környékén keresek egy vagy akár több pasit, akivel talalkoznék, és full csajnak beöltözve kényeztetném, akár szexy tánc, és persze szexelnék! Enyhe perverz szexben is benne vok!
Ha érdekelne irj a levcsy1025@gmail.com emailre irj hogy mennyi idős vagy hogy nézel ki! Akit komolyan érdeklek az kuldje el a telszámát is és ha a bemutatkozása alapján szimpi akkor felhivom rögtön!
Ha érdekelne irj a levcsy1025@gmail.com emailre irj hogy mennyi idős vagy hogy nézel ki! Akit komolyan érdeklek az kuldje el a telszámát is és ha a bemutatkozása alapján szimpi akkor felhivom rögtön!