Hali mindeki wave
Június közepén szeretnénk egy nagy bulit csapni , közép MO. területén.
Elsősorban "bi" ill. "leszbi" PLUSS ami jólesik KATEGÓRI-ára nyitott humoros, szórakozni,
ismerkedni, tapasztalni vágyók ( részesülhetnek) elönyben?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindenkinek válaszolunk, akit picit is tűzbe hozott ez a hír, és veszi a fáradságot............ heureka
TEHÁT VÁRJUK A MINDEN JÓRA KIÉHEZETT JELENTKEZŐKET!!!!! crazya
Csak belső mailokat fogadunk. felkialtas Június 10-ig.
Addig is sok sikert és rengeteg boldog órát!!!!!
Csók nektek
Axel-cro&Eri-sso wave
confused gonosz1 oooo
Június közepén szeretnénk egy nagy bulit csapni , közép MO. területén.
Elsősorban "bi" ill. "leszbi" PLUSS ami jólesik KATEGÓRI-ára nyitott humoros, szórakozni,
ismerkedni, tapasztalni vágyók ( részesülhetnek) elönyben?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindenkinek válaszolunk, akit picit is tűzbe hozott ez a hír, és veszi a fáradságot............ heureka
TEHÁT VÁRJUK A MINDEN JÓRA KIÉHEZETT JELENTKEZŐKET!!!!! crazya
Csak belső mailokat fogadunk. felkialtas Június 10-ig.
Addig is sok sikert és rengeteg boldog órát!!!!!
Csók nektek
Axel-cro&Eri-sso wave
confused gonosz1 oooo
Hello!
Szívesen részt vennék ilyenen ! (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 07. hétfő 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen részt vennék ilyenen ! (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 07. hétfő 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (865207)
2014. 04. 07. hétfő 13:47
Sziasztok! Bi bulit szerveznénk ny.-mo.-n, ha lesz rá jelentkező!
Érdeklődő?............
Érdeklődő?............
Benne vagyok,ma délután kikocsikázunk valami nyugodt helyre,már én is nagyon kivagyok éhezve egy jó dugásra,imádom,ha jó keményen megtömnek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 08. kedd 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (905122)
2014. 04. 08. kedd 22:40
én erre vágyom,de én is harisnyáben szeretek dugni.megbaszlak,mint egy állat.
én erre vágyom,de én is harisnyáben szeretek dugni.megbaszlak,mint egy állat.
(Ez egy válasz zsolti-30 üzenetére (2014. 04. 08. kedd 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 08. kedd 18:23
Ma este győrben valaki jól megdughatná,a tangás popsim,ha akarod rám is verheted,akár még le is pisilhatsz.
Ma este győrben valaki jól megdughatná,a tangás popsim,ha akarod rám is verheted,akár még le is pisilhatsz.
Sziasztok! Bi bulit szerveznénk ny.-mo.-n, ha lesz rá jelentkező!
Érdeklődő?............
Érdeklődő?............
Holnap valaki sw. buliba?..................
Nagyon jók a fotóid!
(Ez egy válasz galopp21 üzenetére (2013. 12. 09. hétfő 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 09. hétfő 10:31
Ma du. Bp-n dugnék fiatal sráccal, tobbes is érdekelne, durva szopást szeretem mélytorkom van:P, perverz szexben bármit kipróbálnék! Várom üziteket
Cuppp
Cuppp
Jó fotók rólad!
(Ez egy válasz istike81 üzenetére (2013. 12. 09. hétfő 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
bi pár keres bi párt vagy bi pasit .csak fotóval
(Ez egy válasz sopronsex üzenetére (2014. 03. 20. csütörtök 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 20. csütörtök 00:16
Tanga bugyis 28 éves bi fiút kedvedre hasznalhatsz sopronban.
Többen is, bukkake partyba pasik? Hely ok...
Szeretek segget nyalni,lehet gecis is,mikor találkozunk?már most kemény vagyok.
(Ez egy válasz sopronsex üzenetére (2014. 03. 20. csütörtök 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Benne vagyok,én is szeretek combfixbe baszni,szopni,bármit megteszek.
megyünk!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 13. csütörtök 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (865207)
2014. 03. 13. csütörtök 09:13
Sziasztok! Szombatra szervezünk egy olyan bulit egy klubba, ahol azonos nemük iránt IS érdeklődők tudnának találkozni. Nem csak férfiak. Kíváncsiak, kezdők, csajok, pasik! Itt kipróbálhatjátok amit eddig nem mertetek! Jelentkezés holnapig!
A hely korlátozott létszámú!
Ki jön?
Ki jön?
sziasztok aktív fiu vagyok debrecenből... Küldjetek üzit
Sziasztok! Szombatra szervezünk egy olyan bulit egy klubba, ahol azonos nemük iránt IS érdeklődők tudnának találkozni. Nem csak férfiak. Kíváncsiak, kezdők, csajok, pasik! Itt kipróbálhatjátok amit eddig nem mertetek! Jelentkezés holnapig!
Ki jön?
Ki jön?
Helló!Transzi csajt keresek Fejér megyében!
Szia,nem vagyok travi,de szeretek combfixbe faszt verni,meg is dughatsz,én is megduglak téged,le is szoplak.Már várom,hogy csupa geci legyen a harisnyám.Gyôrben egy panzioban eltolthetnék pár orát. az sem volna baj,ha hárman vagy négyen volnánk.
(Ez egy válasz istike81 üzenetére (2014. 02. 15. szombat 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 15. szombat 15:41
Sziasztok travit keresnek aki noi ruhaba comfixbe lehet dugni o is dughat engem