Üdv!Győr vagy környèkèn van vki aki szintèn szeret nöi fneműbe öltözni?
Szekesfehérvár közelében igényes travival ismerkednék!
Sziasztok. Kaposváron és környékén ismerkednék csinos passzív travival
![smile](images/smilies/smile.gif)
Szolnok kkén senki?
Sziasztok. Heves megyei aktív hellyel rendelkező pasit keresek a héten délelőtti talira. Passzív női ruci kedvelő vagyok.
Ismerkednék csinos travival,cd-vel minden jóra
Traviként keresek hellyel rendelkező partnert,Nagykanizsa,Hévíz,Keszthely környékén.Pár hölgy,vagy férfiak személyében.Kor alkat nem lényeges,higiénia fontos!
Házi/privát bulikon SW jellegű összejöveteleken masszíroznék elsősorban hölgyeket mielőtt miután...
Érdeklődés/bővebben levélben!
![wink](images/smilies/wink.gif)
Érdeklődés/bővebben levélben!
Aktív pasiknak masszázs,sok extrával!spermaimádó cd vagyok.
Sziasztok!
Transz ,shemale,travi vagy csak fehernemu,magassarku kedvelo biszex pasival ismerkednek!
Vekony sportos testalkatom van,rugalmas vagyok es megbizhato!
Elore is koszonom!
Transz ,shemale,travi vagy csak fehernemu,magassarku kedvelo biszex pasival ismerkednek!
Vekony sportos testalkatom van,rugalmas vagyok es megbizhato!
Elore is koszonom!
Aktív pasi pasik..
Pécs Kaposvár vagy környékén valaki? Valakik?
Én vékony sportos megbízható bi passzív női fehérneműs.
Pécs Kaposvár vagy környékén valaki? Valakik?
Én vékony sportos megbízható bi passzív női fehérneműs.
Vasarnap napkozbeni talalkara keresek fiatal biszex part Budapesten. En bi passziv! Esetleg domina holgyek is erdekelnek
Sziasztok. Heidi-rol mint hirdeto van valakinek tapasztalata?
Ha jol latom az uj kepein mintha szilikon cickoi lennenek mar.
Ha jol latom az uj kepein mintha szilikon cickoi lennenek mar.
Dunántúlról igényes tavit keresek...
Kecskemétit keresek
Pecs kornyeken ismerkednek trans lannyal vagy noies cd fiuval.rovid vagy hosszu tavu kapcsolatra en 37 eves sportos, jokepu, ezen a teren kezdo, de kivancsi pasi vagyok. hely megoldott, auto van
Trannyt keresek pesten
Ma délután,este Veszprémben pár vagy bi pasi?Helyem van!!Írjatok!!
Szia érdekelne üdv
(Ez egy válasz stockpot üzenetére (2019. 12. 05. csütörtök 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 05. csütörtök 20:49
![](images/forum/forum_calendar.gif)
Sziasztok.Veszprém környékén keresek párt vagy bi pasit.Uni vagy passzív szerep érdekelne,helyem van!!Írjatok!!
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a csajom. Hosszú távú kapcsolatot keresünk. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék