A téma fagyasztva! Összefüggés a szex minősége, és a partner kinézete között
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

A téma leírása

Magyarán szólva:

Aki jól néz ki, (férfiak esetén és/vagy pénzes), az több lehetőséghez (szex) jut az életben, kevésbé előnyösebb külsejű társaiknál (férfiak esetében és/vagy csóró). Hiszen, aki több tapasztalattal rendelekezik, annak jobb, így van ez a munka világában is. Pályakezdő akassza föl magát vagy ugorjon a Dunába.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#21   2013. 12. 05. csütörtök 18:29
X Törölt felhasználó (857484)
A csúnya nők soxor az ágyban kompenzálnak nyes
#20   2013. 12. 05. csütörtök 18:06
X Törölt felhasználó (846377)
Igen, de ugyanakkor, az sem biztos, rosszul csinálja.
(Ez egy válasz TomTailor üzenetére (2013. 12. 05. csütörtök 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 05. csütörtök 17:55
Ez így van de az még nem lesz jó szex feltétlenül. A pénze miatt gépiesen lecidázzák vagy odatartják a hátsójukat de attól még hogy valaki sok nőt megcsinált nem biztos hogy jól is csinálta
#19   2013. 12. 05. csütörtök 17:55
TomTailor TomTailor
Ez így van de az még nem lesz jó szex feltétlenül. A pénze miatt gépiesen lecidázzák vagy odatartják a hátsójukat de attól még hogy valaki sok nőt megcsinált nem biztos hogy jól is csinálta
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 05. csütörtök 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (846377)
2013. 12. 05. csütörtök 16:56
Mi az, hogy jól néz ki?

Akire az ellenkező neműek többsége mondja, hogy jól néz ki.

Nem értem miért lenne beteges föltevés? Aki több embernek tetszik, mint az átlag ember, annak több lehetőség jut a dugásra. Ebből következik, hogy sok tapasztalatod szerez, refencia élményeket, több új dologgal találkozik, amit visz magával a következő partnerhez. Aki kapos, nem véletlenül az.

"Tömören, röviden: a pénz az csak papír. És azzal, mint olyan, nem lehet baszni. Legfennebb baszatni"

De igenis lehet, egy új gazdag kis k.cs.göt szétszednek a csajok. Mert ma már egyre inkább a készbe akarják betenni a s.ggüket.
#18   2013. 12. 05. csütörtök 16:56
Mi az, hogy jól néz ki?

Akire az ellenkező neműek többsége mondja, hogy jól néz ki.

Nem értem miért lenne beteges föltevés? Aki több embernek tetszik, mint az átlag ember, annak több lehetőség jut a dugásra. Ebből következik, hogy sok tapasztalatod szerez, refencia élményeket, több új dologgal találkozik, amit visz magával a következő partnerhez. Aki kapos, nem véletlenül az.

"Tömören, röviden: a pénz az csak papír. És azzal, mint olyan, nem lehet baszni. Legfennebb baszatni"

De igenis lehet, egy új gazdag kis k.cs.göt szétszednek a csajok. Mert ma már egyre inkább a készbe akarják betenni a s.ggüket.
#17   2013. 12. 05. csütörtök 14:17
Párducék Párducék
Tömören, röviden: a pénz az csak papír. És azzal, mint olyan, nem lehet baszni. Legfennebb baszatni...
#16   2013. 12. 05. csütörtök 09:44
X Törölt felhasználó (745787)
Hú de beteg fölvetés ez már megint! nyes

Mi az, hogy jól néz ki? Mikor, mihez képest, kinek, honnan, stb?!

Mi az, hogy pénzes? .....

A megélt szex minősége egyértelműen korrelál az önismerettel, az önértékeléssel, és az önbecsüléssel. A többi összefüggés nem létezik!
#15   2013. 12. 05. csütörtök 00:52
X Törölt felhasználó (787058)
Félre értesz. Nem szeretem az olyan hölgyeket ,akiken nincs mit fogni...Egyszerűen tapasztaltból mondom , a bolgoatás más kérdés ,de a tapasztalatom nekem is az ,hogy a teltebb hölgyek ebben ügyesebbek ,bár szerintem ezt vérmérséklet válogatja. Pont ezt akartam mondani .Nekem is volt olyan hölggyel dolgom aki 10-ből 12-es ,de egy 8-sal sokkal jobb volt a sex .(eza ontozás degradáló és szubjektív csak nem tudtam másképpen megfogalmazni)
dugjon mindenki nagyokat kinézettől függetlenül és élvezzen nagyokat smile
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2013. 12. 04. szerda 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2013. 12. 04. szerda 23:57
mondhatnám gonoszan a bólogatáshoz milyen sport kell?
értem mit irsz, de akár minden kondícióhoz lehet nagyot alakítani.
itt a fórumon elégszer bizonygatták a hozzáoszlások: az olyan szopási technikákon át ami után csak szopatni akarta csak, a különleges dolgokig pl: ahol saját súly fölöslegét hullámoztatva, iszonyú élményt okozott a pasiban ülve smile
nem írnám le őket. azért.
#14   2013. 12. 04. szerda 23:57
vazelinator vazelinator VIP Admin
mondhatnám gonoszan a bólogatáshoz milyen sport kell?
értem mit irsz, de akár minden kondícióhoz lehet nagyot alakítani.
itt a fórumon elégszer bizonygatták a hozzáoszlások: az olyan szopási technikákon át ami után csak szopatni akarta csak, a különleges dolgokig pl: ahol saját súly fölöslegét hullámoztatva, iszonyú élményt okozott a pasiban ülve smile
nem írnám le őket. azért.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 04. szerda 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (787058)
2013. 12. 04. szerda 23:29
Itt nem a nagyon ducikról van szó. egyszerűen arról beszélek ,hogy aki rendszeresen sportol az tovább bírja mozgékonyabb. Erre a kontra az ,hogy aki nem sportol rendszeresen ők meg kevésbé egoisták és bevállalnak olyat amit egy egoista nem.
Nem tudtam másképpen megfogalmazni senkit nem akarok ledegradálni .
#13   2013. 12. 04. szerda 23:29
Itt nem a nagyon ducikról van szó. egyszerűen arról beszélek ,hogy aki rendszeresen sportol az tovább bírja mozgékonyabb. Erre a kontra az ,hogy aki nem sportol rendszeresen ők meg kevésbé egoisták és bevállalnak olyat amit egy egoista nem.
Nem tudtam másképpen megfogalmazni senkit nem akarok ledegradálni .
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2013. 12. 04. szerda 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2013. 12. 04. szerda 19:47
fura, mert sokan épp azt mondják, hangoztatják, hogy a ducik jobban oda teszik magukat, mert nekik le kell dolgozni valami hátrányt.
#12   2013. 12. 04. szerda 20:35
Ne kavarjuk már a nagyon ducikkal, ott már tényleg fizikai és teljesítmény határok lehetnek.
Inkább ez is az igény függvénye arra, hogy megtudja valósítani a partnere álmait vagy túl szárnyalni azt a szexterén. S itt nem arra gondolok hogy ha egy jó kis "száraz seggbe dugás" -ra vágyik akkor az lesz, hanem arra, hogy azt gondolja, hogy "IGEN, IGEN, IGEN, EZAZ" s nem biztos hoyg az mire vágyik, hanem rájön amit kap erre vágyott igazán. jah és a partnere se legyen rest ugyan erre vele szemben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 04. szerda 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2013. 12. 04. szerda 19:53
Inkább több mindent bevállalnak, mert tisztában vannak fizikai adottságaikkal. Végülis a szex jó sport, de akkor sem olyan fitt, mint egy sportos nő, nem lehet úgy tekergetni. Viszont ha vicces akarok lenni, akkor ha nagyon duci, akkor oda hajtogatsz rá pinát, ahova akarsz.
#11   2013. 12. 04. szerda 19:53
X Törölt felhasználó (69371)
Inkább több mindent bevállalnak, mert tisztában vannak fizikai adottságaikkal. Végülis a szex jó sport, de akkor sem olyan fitt, mint egy sportos nő, nem lehet úgy tekergetni. Viszont ha vicces akarok lenni, akkor ha nagyon duci, akkor oda hajtogatsz rá pinát, ahova akarsz.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2013. 12. 04. szerda 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2013. 12. 04. szerda 19:47
fura, mert sokan épp azt mondják, hangoztatják, hogy a ducik jobban oda teszik magukat, mert nekik le kell dolgozni valami hátrányt.
#10   2013. 12. 04. szerda 19:47
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 04. szerda 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (787058)
2013. 12. 04. szerda 19:03
Teljesen egyet értek veled. Annyival egészíteném ki ,hogy egy sportos pasi ,nő teljesen másképpen mozog az ágyban más a starapabírósága ami azért nem mindegy
#9   2013. 12. 04. szerda 19:24
Nagyon jó a gondolat, amit a szexuális intelligenciáról írsz. Ehhez nem is fűzök hozzá semmit, mert az más témába való.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 04. szerda 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (898996)
2013. 12. 04. szerda 18:40
szerintem a jó/minőségi szex alapfeltétele az intelligencia.
ezen azt értem, h azonos intelligenciájú egyének, azonos intelligenciájú partnerrel igen intenzív élményt élhetnek át.
viszont, ha az egyik szexuális intelligenciája más mint a másiké, ott már nem lesz olyan frenetikus.
de fejleszthető.
a partner kinézete nagyon nézőpont kérdése....
szexeltem én már olyan pasival, aki ismert sportoló, azt is hittem, h mivel jó pasi, sok nője volt már, tuti jó lesz és olyat csalódtam, h 10 év után is megmaradt a rossz emlék élménye!
#8   2013. 12. 04. szerda 19:03
Teljesen egyet értek veled. Annyival egészíteném ki ,hogy egy sportos pasi ,nő teljesen másképpen mozog az ágyban más a starapabírósága ami azért nem mindegy
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 04. szerda 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (898996)
2013. 12. 04. szerda 18:40
ezen azt értem, h azonos intelligenciájú egyének, azonos intelligenciájú partnerrel igen intenzív élményt élhetnek át.
viszont, ha az egyik szexuális intelligenciája más mint a másiké, ott már nem lesz olyan frenetikus.
de fejleszthető.
szexeltem én már olyan pasival, aki ismert sportoló, azt is hittem, h mivel jó pasi, sok nője volt már, tuti jó lesz és olyat csalódtam, h 10 év után is megmaradt a rossz emlék élménye!
#7   2013. 12. 04. szerda 18:40
X Törölt felhasználó (898996)
de fejleszthető.
#6   2013. 12. 04. szerda 18:16
Figyelj már öreg!
Neked komoly gondjaid vannak. A problémádra nyitottál egy topic-ot, de nem fogadod el, ha valaki ír bele, csak mert te másképp látod, és mert te így látod ezért az csak úgyis van. Talán pont ezért nincs senkid.

Nincs kedvem kimásolgatni az írásaid, de ha neked nagy szám kurvákakl szexelni, akkor hajrá. Nincs rá pénzed? Menj el dolgozni! Nem itt kell siránkozni és ülni tétlenül.
Ahelyett, hogy elgondolkoznál azon, amit mások írnak, inkább támadásnak veszed, mert neked fáj az egész világ.

Most sajnálatokra vágysz, vagy valami olyanra ami észhez térít?
Nem értelek.
Nem nézel ki jól, csóró vagy? Amennyire tudsz tegyél ellene. Ha itt sírsz a fórumon nem lesz jobb. Nem mellesleg keress magadhoz való nőt. Egyébként fura, amit látok, a legtöbb csúnya ember úgy válogat a nők közül, mintha megtehetné, neki a legjobb a cicababa kell. Hát ne csodálkozzon ha agglegény marad.
Mindenki találhat magának párt, csak kompromisszum kell. Ha erre nem vagy képes, akkor magadra vess.

Teljesen megértem a helyzeted, épp ezért írtam amit, szóval jobb lenne ha visszavennél, mert ez így, ez a reagálásod inkább szánalmas. És ezt nem bántásból írom.
Inkább fogadnád el a segítő szándékú kezet, mint....

Ha nincs igazam, akkor végképp nem tudom mi a célod ezzel a témával.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 04. szerda 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 04. szerda 17:58
Semmi kedvem belemenni újra sehova nem vezető vitákba.

Viszont!

"nyílván egy jól kinéző és/vagy gazdag férfinek lehet több nője. ÉS? Akkor mi van?"
Erre csak ennyit tudsz mondani?? smile Hihetetlen.

"Kicsit úgy érzem az írásodból, hogy megint egy téveszme van" Már miért téveszme?

"Azt hiszed csak a szex és csak a mennyiség a lényeg?" Egy bizonyos élet szakaszban (ami az én esetemben oda lett...) IGEN!!! 110%-ig IGEN!!!

"Kurvákkal" szexelni meg nem nagy szám, ha ennyi a célja.

Elég nagyképű válasz. De nekem nagy szám lenne.

Én baromira örülök neki, hogy nálam mindenki jobban tudja ezen az oldalon, hogy milyen érzés túlkoros, aggszűznek lenni, ezáltal frusztrálttá, elkeseredetté vállni! Nézni, ahogy lemaradsz, kimaradsz az élet jó dolgaiból, és te csak egyre kisebbnek, és kevesebbnek érzed magad. De semmi értelme ezt magyaráznom.

Mintha az arab olaj milliárdosnak magyaráznám, milyen is nélkülözni. Ugye "47 ezerből meg lehet élni!"

VIta lezárva.
#5   2013. 12. 04. szerda 17:58
Semmi kedvem belemenni újra sehova nem vezető vitákba.

Viszont!

"nyílván egy jól kinéző és/vagy gazdag férfinek lehet több nője. ÉS? Akkor mi van?"
Erre csak ennyit tudsz mondani?? smile Hihetetlen.

"Kicsit úgy érzem az írásodból, hogy megint egy téveszme van" Már miért téveszme?

"Azt hiszed csak a szex és csak a mennyiség a lényeg?" Egy bizonyos élet szakaszban (ami az én esetemben oda lett...) IGEN!!! 110%-ig IGEN!!!

"Kurvákkal" szexelni meg nem nagy szám, ha ennyi a célja.

Elég nagyképű válasz. De nekem nagy szám lenne.

Én baromira örülök neki, hogy nálam mindenki jobban tudja ezen az oldalon, hogy milyen érzés túlkoros, aggszűznek lenni, ezáltal frusztrálttá, elkeseredetté vállni! Nézni, ahogy lemaradsz, kimaradsz az élet jó dolgaiból, és te csak egyre kisebbnek, és kevesebbnek érzed magad. De semmi értelme ezt magyaráznom.

Mintha az arab olaj milliárdosnak magyaráznám, milyen is nélkülözni. Ugye "47 ezerből meg lehet élni!"

VIta lezárva.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 04. szerda 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 04. szerda 17:21
Nem azt mondtam. Van összefüggés, hogy nyílván egy jól kinéző és/vagy gazdag férfinek lehet több nője. ÉS? Akkor mi van? Attól nem feltétlen ért jobban a nőhöz, vagy elégíti ki.
Ha ettől boldog élete van, akkor igazán lelkiszegény lehet.
Kicsit úgy érzem az írásodból, hogy megint egy téveszme van, akárcsak a nagyobb pénisszel kapcsolatban. Azt hiszed csak a szex és csak a mennyiség a lényeg? Aki csak ezt tudja értékelni, aki csak ettől nevezheti magát boldognak, azt nagyon tudom sajnálni. Nyílván van olyan ember, akinek ennyi elég a boldogsághoz, de a legtöbbnek hiány van a szivében, és szeretne családot, gyerekeket, nyugalmas, egészséges, boldog életet.
Én inkább azt mondom, hogy aki sok nővel volt együtt az nem igazán boldog, akinek nem ez a lételeme, az igen csak elgondolkozik azon, hogy vajon mi baj van vele, mert valószínű senki nem állapodik meg mellette. "Kurvákkal" szexelni meg nem nagy szám, ha ennyi a célja.
#4   2013. 12. 04. szerda 17:21
Nem azt mondtam. Van összefüggés, hogy nyílván egy jól kinéző és/vagy gazdag férfinek lehet több nője. ÉS? Akkor mi van? Attól nem feltétlen ért jobban a nőhöz, vagy elégíti ki.
Ha ettől boldog élete van, akkor igazán lelkiszegény lehet.
Kicsit úgy érzem az írásodból, hogy megint egy téveszme van, akárcsak a nagyobb pénisszel kapcsolatban. Azt hiszed csak a szex és csak a mennyiség a lényeg? Aki csak ezt tudja értékelni, aki csak ettől nevezheti magát boldognak, azt nagyon tudom sajnálni. Nyílván van olyan ember, akinek ennyi elég a boldogsághoz, de a legtöbbnek hiány van a szivében, és szeretne családot, gyerekeket, nyugalmas, egészséges, boldog életet.
Én inkább azt mondom, hogy aki sok nővel volt együtt az nem igazán boldog, akinek nem ez a lételeme, az igen csak elgondolkozik azon, hogy vajon mi baj van vele, mert valószínű senki nem állapodik meg mellette. "Kurvákkal" szexelni meg nem nagy szám, ha ennyi a célja.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 04. szerda 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 04. szerda 16:48
Tehát akkor a te véleményed az, hogy nem, nincs összefüggés a kettő között.

Viszont a csókának jó volt, mert volt sok csajjal vannak bőven élményei, boldog élete van/volt.
#3   2013. 12. 04. szerda 16:48
Tehát akkor a te véleményed az, hogy nem, nincs összefüggés a kettő között.

Viszont a csókának jó volt, mert volt sok csajjal vannak bőven élményei, boldog élete van/volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 04. szerda 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 04. szerda 16:35
Nem feltétlen. Írom ezt a téma leírásra. Azért mert valaki több nővel kerül össze, mondjuk azért mert pénzes és jól néz ki, az nem jelenti azt, hogy jobban szexel, vagy jobban kielégítene egy nőt. Lehet valaki nem annyira tapasztalt, de ha egy olyan nővel hozza össze a sors, akit jobban érdekel az, ha a férfi figyelmes, és nem önző, akkor nyert ügye van. Az ilyen jól kinéző emberkék inkább önzőek nem figyelnek a nőkre. Tudok mondani egy olyan példát, hogy átlagban havonta váltogatta a nőit. Mindenki el volt azzal, hogy milyen nőcsábász. valóságot nem tudhatjuk, de mi van akkor, ha éppen egyik nőnek sem volt elég jó? Hiányzott belőle valami nekik? Sokra megy, hogy pár év múlva el tudja mondani, hogy 500 nőt megfektetett, de vajon hány élvezte ebből igazán?
Sok esetben elég csak a pénz. Viszont hiába van pénz, az jó háttér, szexelni az asszony meg elmegy egy csóringerhez, aki viszont ért a nők nyelvén.
Számos változat lehet, nem jelent semmi biztosat, sem általános következtetést nem lehet levonni belőle.
Az emberek nagyon kis része találja meg az igazit, mindig lesz valami kompromisszum.
A munkás hasonlatodra, lehet az jobb, akinek több a tapasztalata, de aki becsületes, az is meg tudja tanulni és akár jobban meg tudják becsülni, mert mindig lehet rá számítani. alien2
#2   2013. 12. 04. szerda 16:35
Nem feltétlen. Írom ezt a téma leírásra. Azért mert valaki több nővel kerül össze, mondjuk azért mert pénzes és jól néz ki, az nem jelenti azt, hogy jobban szexel, vagy jobban kielégítene egy nőt. Lehet valaki nem annyira tapasztalt, de ha egy olyan nővel hozza össze a sors, akit jobban érdekel az, ha a férfi figyelmes, és nem önző, akkor nyert ügye van. Az ilyen jól kinéző emberkék inkább önzőek nem figyelnek a nőkre. Tudok mondani egy olyan példát, hogy átlagban havonta váltogatta a nőit. Mindenki el volt azzal, hogy milyen nőcsábász. valóságot nem tudhatjuk, de mi van akkor, ha éppen egyik nőnek sem volt elég jó? Hiányzott belőle valami nekik? Sokra megy, hogy pár év múlva el tudja mondani, hogy 500 nőt megfektetett, de vajon hány élvezte ebből igazán?
Sok esetben elég csak a pénz. Viszont hiába van pénz, az jó háttér, szexelni az asszony meg elmegy egy csóringerhez, aki viszont ért a nők nyelvén.
Számos változat lehet, nem jelent semmi biztosat, sem általános következtetést nem lehet levonni belőle.
Az emberek nagyon kis része találja meg az igazit, mindig lesz valami kompromisszum.
A munkás hasonlatodra, lehet az jobb, akinek több a tapasztalata, de aki becsületes, az is meg tudja tanulni és akár jobban meg tudják becsülni, mert mindig lehet rá számítani. alien2
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 04. szerda 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 04. szerda 14:52
ELhiszem, hogy első olvasásra sarkalatosnak tűnik, de kíváncsi vagyok, hogy a hipotézisem általánosságban véve (esetek 70%-ban) helyes.

1 2 3 4
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 12. 04. szerda
Üzenetek: 61db
Utolsó üzenet: 2013. 12. 15. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!