Pilisen és környékén szopnék vékony, 20-25 év körüli kanos fiút. Titokban, akár rendszeresen, helyem van, de autózni is tudok.
Dugni szerető pasival taliznék ma este, belváros!
Estét. Pesti,vagy szűk környékén hölgy mostanában egy kis (orál ..)kalandra.
Továbbra is keresünk holnap délután 3-4 között minimum 19cm-el pasit extra sexy barátnőm dugatására hellyel. Jó volna 2-3 pasi is. Bent vártok, szó nélkül maszkban bevezetem, használjátok és megyünk. Csak viber számmal írjatok Bp-ről hellyel és mérettel.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület
Sziasztok!
Àpolt, diszkrét bi pàrt fogadnék holnap napközben.
Àpolt, diszkrét bi pàrt fogadnék holnap napközben.
Kedd éjszaka, csinos pár vendége lennék Nyíregyházán. Biszex hármas is nagyon vonz, ebben az esetben a passzív bi szerepben lennék. Írjatok bátran! Nem, szóló srácok még mindig nem! Te sem!
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok!
Ma este szopnék Budapesten belül. Helyem nincs.
Ma este szopnék Budapesten belül. Helyem nincs.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én ápolt diszkrét macis 30-as pasi vagyok.
Nők jelentkezését várom, budapest 18. kerület, kor, alkat nem számít.
Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben faszt szopna. Hely van!
Sziasztok, belevaló hölgyet keresek az adatlapom szerint. 47 éves budapesti hetero férfi vagyok. Ha kell, hozlak-viszlek
Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
HÖLGYEK/PÁROK!
Ha holnap 13 és 15 óra között csatlakoznátok hozzám (34, hetero oldalon 0 tabu, vastag farok, nagy étvágy), illetve a partneremhez (nagyon kevés tapasztalat, 30, BBW, gyönyörű arccal, ügyes szájjal és szűk puncival) a Kálvin tér környéki búvóhelyünkön egy hármasra, vagy négyesre, vagy esetleg csak beugranátok pár percre, írjatok privátban elérhetőséggel (viber, e-mail, vagy insta)!
Csak nézni is lehet, ha szimpi vagy. Legyél 50 alatti, és igényes magadra.
Dávid
Ha holnap 13 és 15 óra között csatlakoznátok hozzám (34, hetero oldalon 0 tabu, vastag farok, nagy étvágy), illetve a partneremhez (nagyon kevés tapasztalat, 30, BBW, gyönyörű arccal, ügyes szájjal és szűk puncival) a Kálvin tér környéki búvóhelyünkön egy hármasra, vagy négyesre, vagy esetleg csak beugranátok pár percre, írjatok privátban elérhetőséggel (viber, e-mail, vagy insta)!
Csak nézni is lehet, ha szimpi vagy. Legyél 50 alatti, és igényes magadra.
Dávid
Holnap nagyon csini szexy szőke barátnőmet felvinném egy aktív sportos minimum 19cm-es pasihoz. Teljesen anonim módon, bent vársz és maszkban letakart szemmel bevezetem. 30 perc dugás szó nélkül és megyünk is. Csak a feltételeknek megfelelőnek válaszolunk viberen tehát számot is küldj. Lehet 2-3 pasi is. Bi előny de nem feltétel.
Geleji pihenőben fél3kor bekapná valaki??
Kecskeméten keresek kíváncsi hetero pasit akit leszophatok…
Ma estére keresek nőt, párt Pest megye keleti részén.
Sziasztok! Ápolt, igényes pasi farkát nem szeretné valaki most kényeztetni? Biatorbágy - Tatabánya útvonal és környéke.