Nyíregyházán kedves párokat keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.
Kis farkú uni/passzív bi fiút vagy bi lányt keresünk az adatlapunkon leírtak alapján. Email-ben várjuk a jelentkezést elképzeléssel fotóval. Köszönjük.
Ma este Ákos koncert után lenne pár aki szívesen találkozna velünk?
Sziasztok!
34 éves Pesti pasi vagyok.
Nagyon izgat ha néznek maszti közbe.
Bárhol bármikor szívesen masztizok.
Olyan Nőt, Hölgyet, Lányt keresek aki szívesen nézne vagy akár be is szálna én mindenbe benne vagyok.
Kor kinézet nem szempont.
Ha tudsz valami jó helyet és lenne kedved nézni írj.
Sűrűn járok a Kökinel, Határutnal, Nagykőrösi útnál ha arra jársz és van kedved írj és találkozunk.
Írj itt privátba, vagy e mailba.
Meztelenpasi87@gmail.com
Szép Napot
34 éves Pesti pasi vagyok.
Nagyon izgat ha néznek maszti közbe.
Bárhol bármikor szívesen masztizok.
Olyan Nőt, Hölgyet, Lányt keresek aki szívesen nézne vagy akár be is szálna én mindenbe benne vagyok.
Kor kinézet nem szempont.
Ha tudsz valami jó helyet és lenne kedved nézni írj.
Sűrűn járok a Kökinel, Határutnal, Nagykőrösi útnál ha arra jársz és van kedved írj és találkozunk.
Írj itt privátba, vagy e mailba.
Meztelenpasi87@gmail.com
Szép Napot
Holnap estére keresek valódi partnert! Aki találkozni is tud! Nem kis pöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal rendelkezőket! Kepékkel is rendelkezővel! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Olvasd el amit az adatlapomba írtam! Ha van valódi férfi is és nem kamus férfiak! Képnélküliek ne is írjanak!
Olyan hölgyet párt keresek, ahol a hölgy szeret felcsatissal dugni! Budán van helyem.
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Sziasztok
Párként keresünk ma estére párt vagy hölgyet .
Utazni tudunk rólunk néhány szó
F28 L 20 sportos alkatuak vagyunk holgy bisex beállítottságú .
Képet küldünk ha úgy érezzük hogy nem vagy kamu
Párként keresünk ma estére párt vagy hölgyet .
Utazni tudunk rólunk néhány szó
F28 L 20 sportos alkatuak vagyunk holgy bisex beállítottságú .
Képet küldünk ha úgy érezzük hogy nem vagy kamu
orál ma vagy cumkontroll pesten? Jó lenne egy sokat kanos orál haver aki szereti ha szopják...
Sziasztok Szolnok és környékéről ismerkednék szexre nővel lánnyal aki pasit keres. Várom a leveleket skyp viber van. Irjatok
Sziasztok !
Ma délutánra diszkrét ápolt szexpartnert keresek Szekszárdon kölcsönös örömökre minden jóra. Választ privibe várom.
Ma délutánra diszkrét ápolt szexpartnert keresek Szekszárdon kölcsönös örömökre minden jóra. Választ privibe várom.
Holnap estére keresek valódi partnert! Aki találkozni is tud! Nem kis pöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal rendelkezőket! Kepékkel is rendelkezővel! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Olvasd el amit az adatlapomba írtam! Ha van valódi férfi is és nem kamus férfiak! Képnélküliek ne is írjanak!
Nincs olyan Győri hölgy aki ma ráérne napközben vagy este? Helyem van.Légy nyitott és bevállalós.Nem bánod meg.Akár viszonzás nélkül is.Írj privit.
holnapi nap füzesabony heves környéke? fiúk párok
Holnap (szombat) este párt fogadnék, helyem van
A többit privin
A többit privin
Sziasztok. Szűz srácként ismerkednék Baranya megyéből leginkább Pécs.
Most Budapesten hasonló jófarkú pasi aki szopatna?
Közös hoki, kölcsönös orál is érdekel.
Most X. kerületben vagyok kocsival, bárhová tudok menni.
Közös hoki, kölcsönös orál is érdekel.
Most X. kerületben vagyok kocsival, bárhová tudok menni.
Frissítettem a bemutatkozást. Holnap (szombat) este 8 után Dunakeszin a Buy Way parkolóban leszek. Számba vennélek... Nem baj ha el is élvezel.
Szívesen maszíroznék hetero hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!
Autós kalandhoz keresnénk ma estére lehetőség szerint párt