Most hajnalban, 03-04 ora között szopnék Bp-en. Köcsög vagyok!! Népligetnél a kondi gépeknél vagy a kutyaiskola mellett a bokorban. Vagy kocsidban is jó! No duma, jössz...már húzhatod is le a slicced, mehetünk a bokorba térdelek, vagy kocsidban is jó! Akár meg is baszhatsz, ha akarsz. Síkos és tág leszek. Kor, alkat mindegy! Köcsög vagyok!! Kívánom a faszt!! Írj és megbeszéljük, pontosan hol és mikor!
Én is keresek. De ki tudja. A jó fiúk hoppon maradnak.
Tatabánya-Hegyeshalom vonalon keresem alkalmi partnerem hölgy-pár személyében.
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Szép estét. Bp pasiképnt csatlakoznék . Akár nálam is jó.
Most cumiznék vékony, fiatalt
Nagyon igényes jó módú pasiként keresek igényes párt vagy hölgyet! Biszex kizárt!
Sziasztok!
Ma estére (03.06) keresem aktív partnerem Budapestről. Hely vagy autó szükséges részedről, 27 éves passzív vagyok. (Batthyány tér környékén lakom)
Ma estére (03.06) keresem aktív partnerem Budapestről. Hely vagy autó szükséges részedről, 27 éves passzív vagyok. (Batthyány tér környékén lakom)
Hali. Holnap délelőtt Nagykanizsán szopnék dugatnám a fenekem többesben is
Sziasztok!
Ma estére (03.06) keresem aktív partnerem Budapestről. Hely vagy autó szükséges részedről, 27 éves passzív vagyok.
Ma estére (03.06) keresem aktív partnerem Budapestről. Hely vagy autó szükséges részedről, 27 éves passzív vagyok.
Sziasztok.
Pest megye déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel.
Találkákra alkalmas helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelentene gondot, ésszerű távolságra!
Mindenkinek élményekben gazdag, ismerkedést kívánok.
Pest megye déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel.
Találkákra alkalmas helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelentene gondot, ésszerű távolságra!
Mindenkinek élményekben gazdag, ismerkedést kívánok.
Átlagos, vagy kisebb mérettel rendelkező bi férfit keresünk, aki szívesen csatlakozna párosunkhoz. Ápoltság adott és elvárt.
Sziasztok 03,11 vagy 12 estère keresek Bpi csajszit, hölgyet, párt,lenne kedve valakinek ismerkedni,utána találkozni?
Ma még ráérünk! Utazni és fogadni is tudunk! Az autós opció nem érdekel!!!
Sziasztok.Van Győri hölgy vagy lány aki ma este eljönne hozzám? Itt is aludhatsz.Masszázsal kezdeném és jöhet a gátlástalan szex.Légy nyitott és bevállalós.Nem bánod meg.Írj privát üzit ha érdekel.
Sziasztok Pest megyében szívesen találkoznék párral, illetve hölggyel
Sziasztok! Pécsen maszíroznék, kényeztetnék! 46é független ffi vagyok. Helyem van.
Fiút, lányt nyalnék a mai nap folyamán.
Győri ápolt értelmes jó megjelenésű sportos potens pasi ismerkedne most.
Sziasztok!
Szexpartnert...partnereket keresnék ma du.!Bp.!
Szexpartnert...partnereket keresnék ma du.!Bp.!