Sziasztok!
Partnert keresek mai napra saját hellyem van én 40es pasi vagyok 168cm és 70kg. Jó lenne találni valakit,valakiket
Partnert keresek mai napra saját hellyem van én 40es pasi vagyok 168cm és 70kg. Jó lenne találni valakit,valakiket
Sziasztok! Vasárnap hajnalban Pápa és 20 km-es körzetében keresek partnert orál kalandra! Igényes, ápolt Aktív/Uni srác vagyok
Irj privátban
Irj privátban
Sziasztok Ma egy kellemes kalandra keresek Hölgy partnert vagy Párt! Budapest és környékén
Zalaegerszegen pasit kényeztetnék orálisan hely van.
Sziasztok. Ma este 28 éves pasi kalandot keres. Képet privátban szívesen küldök
budapest és pestmegye

Sziasztok ! sportos 40 es pasi játszótársat keres ma estére magas vékonyabb típus extra méret 12 ker üdv : P
Lánnyal illetve párral ismerkednék,laza szex kapcsolat céljából! Utazni tudok!
Sziasztok!"Játszótársat"keresnék ma estére.
Sziasztok holnap kora reggel keresünk jó mérettel pasit. Gödöllőn van egy motel ott tudunk tallizni
Sziasztok holnap délelőttre keresünk jó méretű masszőr pasit Gödöllőn lenne egy motel csak privátba irj
Autós kalandra, közöshokira bisex srác pasi fejér megyéből vagy erre átutazó kamionos?
Privit írj......köszi
Privit írj......köszi
Sziasztok! Hölgyeket párokat fogadnék ma szívesen !
Ha ugy alakul utazom is
26 176/74 19/6 borotvált intimmel

Sziasztok!
Érdekel benneteket egy kis masszázs,erotikával fűszerezve állok rendelkezésetekre.Férfiak párok lányok jelentkezését várom Kecskeméten helyem van! Természetesen költség mentes!
Érdekel benneteket egy kis masszázs,erotikával fűszerezve állok rendelkezésetekre.Férfiak párok lányok jelentkezését várom Kecskeméten helyem van! Természetesen költség mentes!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra.
Sziasztok ma estére jóméretü pasit keresünk gyula környékéröl
Sziasztok, ma estére keresek párt, lányt , helyem van aki tud utazni,szívesen fogadok ...
Sziasztok! Most délután pár hölgytagját masszíroznám, kényeztetném párja jelenlétében …Eger, gyöngyös, Hatvan és környékein ..
Milf crossdress ribi belevaló bikát/bikákat keres mára! Belváros, hely van!
Sziasztok Szombat "11" egész estére keresek Bp-i hölgyet, csajszit , párt .Én egy 47 éves nem független pasi vagyok .Van némi rutinóm párral , ill többesbe és újra jó lenne átélni. Akár hosszabb távra is keresnék nem csak egy alkalommal
jászberény és környékéröl keresek hölgyet vagy párt kellems idötöltésre