Alkalmi szexpartnert keresek rövid időn belül
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Kívánós vagy most ? hajrá!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#25791   ma 12:38
btitok88 btitok88
Fonyod ma valaki?
#25790   ma 12:28
puma1972 puma1972
Csepelen veretném passzíval autódban
#25789   ma 12:09
matyas746 matyas746
Párt fogadnék vagy Hölggyel találkoznék ma este vagy holnap napközben Budapesten a III. kerületben. Cuckold szex. Igényes pasi vagyok kellemes mérettel.
#25788   ma 11:22
Lacka2315 Lacka2315
Ketten egy haverommal párt kènyeztetnènk dèlpest most
#25787   ma 11:07
steve0007 steve0007
Sziasztok! Ma estére párt vagy hölgyet keresnék (utazni és fogadni is tudok), részletek privátban.
#25786   ma 10:35
SzofiAlfred SzofiAlfred
Ma délután. Kecskemét- Szeged útvonalon találkozásra nyitott lány vagy pár?
#25785   ma 10:25
biis biis
Sziasztok!
Nyitott, diszkrét pàrral talàlkoznék. A jövő héten több esti időpont is alkalmas. Helyem van.
#25784   ma 09:43
szepi1980 szepi1980
Sziasztok. Ma este hozzánk hasonló alkatú párt fogadnánk
#25783   ma 09:25
ricky88 ricky88
valaki bp 16ker? nolimit tor
#25782   ma 09:17
BiSrac2981714w99 BiSrac2981714w99
Sziasztok, szopnék-szopatnék ma hely van szoboszlón írj ha érdekel
#25781   ma 08:39
cuki fiuka cuki fiuka
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
#25780   ma 08:12
Inszignia76 Inszignia76
Sziasztok 49 éves férfi keresi heti egy alkalomra partnernöjét Nyiregy környékéről
#25779   ma 08:10
Zsolt0101 Zsolt0101
Most Miskolc? Hely van
#25778   ma 08:04
Falo10 Falo10
Ma este Szegeden keresek férfit
#25777   ma 05:18
Lacka2315 Lacka2315
Csepel környékén most valaki sexre?
#25776   ma 04:49
Andora Andora
Sziasztok! Most a "hajnali", reggeli órákban, gödöllő 17-ker vonalon van valaki aki kalandozna autóban? Aktív, jóképű, férfias férfi vagyok.
#25775   ma 03:59
Qrtom Qrtom
OLYAN NINCS HOGY KÍVÁNCSI HETERÓ TE NYOMI
HIÁBA ÍROD KI SZÁZSZOR AKKOR SE JÖN ÖSSZE NEM TŰNIK FÖL TE kocsog
(Ez egy válasz Movie üzenetére (tegnap 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:39
Titkos rendszerese találkákhoz keresek olyan kiváncsi hetero vagy biszex urat srácot aki kipróbálna az orális játékokat egy igényes ápolt Pestmegyei sráccal.Nem baj ha teljesen kezdő vagy csaj légy megbizható korrekt.A találkozások inkább esténként jók nekem vagy hétvégén akár napközben.Kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod.Maximálisan diszkrét vagyok!
#25774   ma 00:24
NagyesVastag22cm NagyesVastag22cm
! Budapesten mostanában pár vagy nő ?
30éves jófej, laza srác vagyok, kék szem barna haj, nagy intim.
viber elérhetőséget kérek priviben
#25773   tegnap 23:20
Bma14 Bma14
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten smile
#25772   tegnap 21:01
Popsinyalok20 Popsinyalok20
Part keresek ma estere budapesten 36 eves srac vagyok

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: naphal naphal
Nyitás ideje: 2006. 07. 27. csütörtök
Üzenetek: 25791db
Utolsó üzenet: ma 12:38

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!