Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van!
Sziasztok!
Rétság környékén keresek most hölgyet, hölgyeket. Részleteket priviben
Rétság környékén keresek most hölgyet, hölgyeket. Részleteket priviben
Szép napot!
Türelmes, baràtsàgos biszex pàr jàtszótàrsa lennék. Tali holnap este-éjjel. Helyem van.
Türelmes, baràtsàgos biszex pàr jàtszótàrsa lennék. Tali holnap este-éjjel. Helyem van.
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz is csatlakoznék
Vagy párokhoz is csatlakoznék
Ma este 19 óra körül Budapesten nagy, vastag farkú srácot kényeztetnék akár kölcsönösen is! Írj rám!
két kora harmincas, hetero srácként, vastag farokkal keresünk hármasra nőt holnap 10-15 óra közt a Kálvin térnél...
Ez egy trágyadomb lett nem társkereső. Meleg, biszex fasszopók, kamu párok, amik mögött szintén faszverő hulladékok vannak, pszichopata trollok, egyszerűen szánalmas.
(Ez egy válasz Molnargabo üzenetére (tegnap 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok, holnap napközben (10-15) csatlakoznék párhoz vagy nőhöz Budapesten: f34, hetero oldalon 0 tabu, írjatok itt vagy privát üzenetben!
Sziasztok! Ma délelőtt lenne hölgy aki meglátogatna egy kis kalandra helyem van a XX kerületben. Sziasztok!
Sziasztok!
Csinos, diszkrét pàrt leàpolnék ma napközben, de màs alkalom jó. Helyem van.
Csinos, diszkrét pàrt leàpolnék ma napközben, de màs alkalom jó. Helyem van.
Helo. Ma reggel 10 óra körüli időpontra keresnék egy enyhe bi érdeklődésű vagy akár kíváncsi heteró vagy csak egy faszverést kedvelő srácot . Gödöllő vonzásában búvóhelyem van . Kizárólag közös vagy kölcsönös hoki , esetleg orál ha te akarsz szopni kicsit de ez szimpátia és helyzet függő. Normál testalkatú 25-40 év körüli ápolt , diszkrét partnert keresek. Előtte azért írjunk már pár sort és legalább a cerkádról legyen már egy képed ha rám-írsz ,hogy kiverném-e ?
Furcsa de nem vagyok orákulum .
Furcsa de nem vagyok orákulum .
Irtam de nem válaszolsz!
(Ez egy válasz Bizarr_SUB üzenetére (tegnap 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:42
Továbbra is keresünk holnap délután 3-4 között minimum 19cm-el pasit extra sexy barátnőm dugatására hellyel. Jó volna 2-3 pasi is. Bent vártok, szó nélkül maszkban bevezetem, használjátok és megyünk. Csak viber számmal írjatok Bp-ről hellyel és mérettel.
Pilisen és környékén szopnék vékony, 20-25 év körüli kanos fiút. Titokban, akár rendszeresen, helyem van, de autózni is tudok.
Dugni szerető pasival taliznék ma este, belváros!
Estét. Pesti,vagy szűk környékén hölgy mostanában egy kis (orál ..)kalandra.
Továbbra is keresünk holnap délután 3-4 között minimum 19cm-el pasit extra sexy barátnőm dugatására hellyel. Jó volna 2-3 pasi is. Bent vártok, szó nélkül maszkban bevezetem, használjátok és megyünk. Csak viber számmal írjatok Bp-ről hellyel és mérettel.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület
Sziasztok!
Àpolt, diszkrét bi pàrt fogadnék holnap napközben.
Àpolt, diszkrét bi pàrt fogadnék holnap napközben.
Kedd éjszaka, csinos pár vendége lennék Nyíregyházán. Biszex hármas is nagyon vonz, ebben az esetben a passzív bi szerepben lennék. Írjatok bátran! Nem, szóló srácok még mindig nem! Te sem!
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.