Zalaegerszegen pasi most?
Baranyábol keresnék Idős párokat nőket 60+előny de szívesen nalnám fiatal lány picsáját de bármi megbeszélhető
Kecskeméten szopnék!
Helyem van. Írj ha érdekel...
Helyem van. Írj ha érdekel...
Nagy faszt szopnék ..de szophatsz is
Közös hokira, kiverni egymás farkát keresek bisex srácot, pasit fejér megyéből.
Privit írj ha benne vagy.....köszi
Privit írj ha benne vagy.....köszi
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Sziasztok Szombat "11" egész estére keresek Bp-i hölgyet, csajszit , párt .Én egy 47 éves nem független pasi vagyok .Van némi rutinóm párral , ill többesbe és újra jó lenne átélni. Akár hosszabb távra is keresnék nem csak egy alkalommal .
MA délelott bp-n ismerkednék, sportos, izmos pasi vagyok.
Bp szopnék helyem van diszkréció,higiénia adott elvárt
Ma szophatsz ..szoplak
Pesten legyen helyed
Pesten legyen helyed
Igényes magas pasi PÁRT keres !
Házibarát szerepre!
Helyem van!
Komoly normális hetero párok jelentkezését várom
Házibarát szerepre!
Helyem van!
Komoly normális hetero párok jelentkezését várom
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hétfő és keddi napon napközben ráérő és kis játszadozásra hajlandó hölgyet, párt keresek Kecskemét kk.
Ma 2 korul egy fel orara atugranek csini bi parhoz a Westend kornyeken. Szopnek, nyalnek. Irjatok batran!
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem !!!!!! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!?!!!!!!
Írtam nektek Privátban várom vissza jelzésetek!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 05. vasárnap 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4700311)
2023. 03. 05. vasárnap 21:53
M3as ma éjszaka?
Sziasztok, Budapesten a 8. kerület környékén keresnék társat akár rövid de inkább hosszabb távra egy kis közös huncutkodásra (helyem van)
Jelige : 1x mindent ki kell próbálni
Jelige : 1x mindent ki kell próbálni
M3as ma éjszaka?
Most szopnék vékony, 20-25 év körüli, kanos fiút. Autózni tudok, de helyem is van, Monorierdő mellett.
Esetleg ma este van itt leányzó akit boldoggá tehetnék? 29 éves vagyok. Autóm és helyem is van. Budapest és pestmegye