Olyan Holgyet keresek aki rendelkezik napkozbeni szabadidovel, hellyel es szivesen ujjazna a fenekem. Ha van segedeszkozod, az is johet Tapasztalatom van, de sajnos mostanaban nem nagyon van szerencsem. Ha kicsit is erdekel hasonlo formaju oromszerzes irj batran!
Érett hölgyet lányt elvált asszonyt elhanyagolt feleséget esetleg nagyit kényeztetnék Csepes és vonzáskörzete de fogadni is tudok
Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol a hölgy bírná több órán át a szeretkezést! Utazni és fogadni is tudok!
Sziasztok Tatabányai 45 éves férfiként szívesen ismerkednék párral vagy hölgyel .komolyan gondolom.
Buda?
Aktív bi férfit vagy férfiakat keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék, vagy akár kettőnek is! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok .
Hölgyeim!
Budapest-M.magyaróvár közt M1-en valaki egy kis hancúrozásra?
Budapest-M.magyaróvár közt M1-en valaki egy kis hancúrozásra?
Sziasztok ma valaki Bp?
Budán van helyem , fogadnék!
Sziasztok.
47 éve ápolt Budapesti pasi vagyok.
Ismerkednék hölggyel.Titkos kapcsolatra.
Nem vagyok független,nem baj ha te sem vagy az.
Irj
47 éve ápolt Budapesti pasi vagyok.
Ismerkednék hölggyel.Titkos kapcsolatra.
Nem vagyok független,nem baj ha te sem vagy az.
Irj
Ma dèlutàn 6 körül, volna itt egy kanos pasi aki eljönne hozzàm ès jòl megdugnà a fenekem? Màr nègykèzlàb foglak vàrni, csak be kell tolnod a farkad a fenekembe.
Priviben irj.
Priviben irj.
egy laza,délutáni szexre ,valakinek kedve?
kuckó adott .
Bp.-n
kuckó adott .
Bp.-n
Szépvölgyire jönne fel 16 óra után nő vagy pár? Most biztosan nem zavarnak majd kirándulók.
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma napközben!BP.!
Sexpartnereim keresném ma napközben!BP.!
Szopnek egy jot ma bp-n
Fejér megyében bisex srác, pasi közöshokira?
Privit írj...köszi
Privit írj...köszi
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek , párok írjatok bátran.
Főleg idősebb hölgyeket keresek, akik orális kényeztetésre vágynak. 51 éves, magas, vékony férfi vagyok.
Sportos 40 es pasi extra mérettel játszótársat keres igényes sportos hölgyek érdekelnek ill párok hetero alapon ,Telki ,Bp Solymár viber legyen üdv P
Sziasztok!
Fialat hölgyet (18-30) vagy finom Milfet(30+) keresek szeretői kapcsolatra heti rendszereres lepedőgyűréssel!
Ha a fentieknek megfelelsz és szeretnél egy 40es perverz férfival órákig tartó izzasztó szexcsatákat akkor várja leveled egy 43éves nagy potenciájú perverz férfi.
Diszkréció adott és elvárt, mivel nem vagyok egyedülálló!
Fialat hölgyet (18-30) vagy finom Milfet(30+) keresek szeretői kapcsolatra heti rendszereres lepedőgyűréssel!
Ha a fentieknek megfelelsz és szeretnél egy 40es perverz férfival órákig tartó izzasztó szexcsatákat akkor várja leveled egy 43éves nagy potenciájú perverz férfi.
Diszkréció adott és elvárt, mivel nem vagyok egyedülálló!