Sziasztok. Hely van
Ma ejjel valaki?
Ma ejjel valaki?
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten
Nekem régi vágyam , hogy egyszer úgy nyalhassak egy szép puncit , hogy 69-ben vagyok a csajszival , miközben őt a párja hátulról , kutya pózban döngeti ! Így talán a tele élvezett punciát is tisztára nyalnám..Ilyen párt keresek , akivel ezt megélhetném ! Budapest vagy Pest megyében bárhol..... Persze lennék állandó házibarátja is , igényes párnak !
Sziasztok, hölgyet keresek Bp-en pénteki randira. Normális, hetero pasi vagyok, akit izgatnak a szexi nők, szexi ruhadarabokban.
Van Veszprémben Akív most?!
Sziasztok.
Szalkszentmárton, Dunaújváros környékén hölgy vagy pár, aki, akik két diszkrét negyvenes pasit keresnének? Autós szex, vagy van helyünk is. Részleteket,vfeltételeket, beszéljük meg privátba.
Kis elő husvéti locsolás!
Zoli és Lajos.
Szalkszentmárton, Dunaújváros környékén hölgy vagy pár, aki, akik két diszkrét negyvenes pasit keresnének? Autós szex, vagy van helyünk is. Részleteket,vfeltételeket, beszéljük meg privátba.
Kis elő husvéti locsolás!
Zoli és Lajos.
Sziasztok. Hölgyet vagy párt keresek. Hellyel rendelkező budapesti vagyok
Sziasztok. Ma este találkozna valaki Pápa és 50km-es körzetében? Leginkább aktív srácot vagy kíváncsi heterót keresek helyem van, de utazni is tudok
Sziasztok, lányt / párt keresnék mára Szolnokon
Valaki most Székesfehérvár-Győr között egy jó szopásra?
Valaki most Székesfehérvár-Győr között egy jó szopásra?
Sziasztok! Egész hosszú hétvégén húsvétkor is, csatlakoznék párhoz, a hölgy örömére..Akár közös program is. Heves megye, Nógrád és Jász megyékben.
Szigetszentmikloson cumiznék
sziasztok párokkal hölgyekkel ismerkednék taliznék heteró alapon minden jóba benne vagyok akinek szimpi vagyok nyugodtan írjon privibe Zala Vas megyéből
Szopass meg Kecskeméten!
Kíváncsi hetero ?
Írj
Kíváncsi hetero ?
Írj
Egész hétvégén tudok fogadni! Biszex párok előnyben!
Sziasztok MA estére keresek PÁRT vagy LÁNYT! pest és nógrád megye. amiben benne vagyok: kukkolás, orál oda vissza,3as szex, cucckold, esetleg csak a lány kiveri az idegen farkat,de egy jó beszélgetésben is benne vagyok. várom privát leveleket sziasztok
Ma délután velencei tó környékén kaland?
most valaki Bp?
Sziasztok!. Húsvét vasárnapra keresek partnert, pár vagy hölgy személyében, hetero alapon