Győr vagy környékén estére szopni, szopatni keresek!
Sziasztok. 27.-tol 31.-ig az Aquaworld Ben leszünk! Nagy intimmel keresünk pasit a feleségem örömére ! smile csak olyat aki el is jön
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Sziasztok! Szolnok mellett pár? Lány? Esetleg fiatal biszex pasi?
Több napja gyűjtöm amúgy is sok spermámat. Kedves nőnek ajándékoznám elképzelése(tek) szerint (amennyiben pár női tagja). Sok ötletem van izgalmas játekokra nyilvános helyen vagy lakásomban, nálatok, nálad. Időben egyeztessük a progra.ot, hogy tudjak tervezni. Csak közös szimpátia alapján
Mániákus maszturbálást kedvelő srácot urat keresek közös hokihoz,izgat ha közben jó csajokat,szép puncikat nézhetünk közben,Olyan írjon akit ez valóban izgat vagy még sosem hokizott mással,hetero vagy nagyon enyhén biszex partnert keresek,olyat aki el is jön a találkozóra!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok.Helyem van.
Tatabánya - Tata fiú, férfi?
Lenne nő a Dunántúlon, aki találkozna hétvégén? Késő este is ráérek, utazni tudok.
28/186/82, laza, megbízható, jóképű srác. Írj privát üzenetet.
28/186/82, laza, megbízható, jóképű srác. Írj privát üzenetet.
Sziasztok, mai vagy holnapi napon hölgy vagy pár Győr környékéről ismerkedni valamint kölcsönös szimpátia alapján találkozni hetero alapon? hely van ha szükséges
Sziasztok. Nő vagy pár ma délután aki találkozna??
A mai nap hölgy vagy pár? Kecskemét és környéke!
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Érd-Bp. és környékén! 60+ os vagyok.....fiatalos
Érd-Bp. és környékén! 60+ os vagyok.....fiatalos
Sziasztok!
Ma délutánra/ estére keresek egy budapesti lányt/hölgyet akivel randizhatnánk az este. Ma van a szülinapom. 34 lettem. Szülinapi hancúrozásra keresek egy partnert. Természetesen ebből lehet hosszzabtávú dolog is.
Puszi a pocitokra!
Ma délutánra/ estére keresek egy budapesti lányt/hölgyet akivel randizhatnánk az este. Ma van a szülinapom. 34 lettem. Szülinapi hancúrozásra keresek egy partnert. Természetesen ebből lehet hosszzabtávú dolog is.
Puszi a pocitokra!
Sziasztok ma este 19 után Bpn vagy környékén ismerkednék kalandoznék. Írj privát.
Sziasztok! Berekfurdon keresek hölgyet egy kis szerelmeskedesre! Helyet tudok biztosítani!
Sziasztok gyula környékéről utazni tudó jóméretü pasit keresünk.Privi
Ma vagy holnap éjszaka Egerben hölgyet vagy párokat kukkolnék. Tudom, hogy nem sok az esélye, de ha mégis írjatok privátban.
Holgyekkel Bi parokkal ismerkednek Budapesten és vonzaskorzeteben
Mániákus maszturbálást kedvelő srácot urat keresek közös hokihoz,izgat ha közben jó csajokat,szép puncikat nézhetünk közben,Olyan írjon akit ez valóban izgat vagy még sosem hokizott mással,hetero vagy nagyon enyhén biszex partnert keresek,olyat aki el is jön a találkozóra!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok.Helyem van.
Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges!