Szivesen néznék meg párokról, hölgyekről csinos képeket, akár anyagi vonzattal
![smile](images/smilies/smile.gif)
nagyon szuper de nehéz párt találni
Szívesen kipróbálnék egy ilyet, mint részvevő, mint néző .
Hát nem tudom,arra nem vágyom hogy lessenek,de azt nem mondom hogy nem néznék meg élőben egy remek kufircot egy kívánatos hölgyikével, esetleg fotózva-videózva.
Totál beindulok tőle. Nagyon, nagyon izgat. De a másik oldalon, mint "néző" is óriási. Anno, egyszer egy buliban volt a csúcs, mikor az aktuális barátnőm, "rám hajolt". Érdekes, hogy az emberek ilyenkor meg sem tudnak mukkanni. Egy pár volt csak akik elismerésüket fejezték ki...
Szia, és van is rá lehetőség?
(Ez egy válasz driqlady üzenetére (2014. 05. 01. csütörtök 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 01. csütörtök 15:03
![wink](images/smilies/wink.gif)
![](images/forum/forum_calendar.gif)
Webcamon keresztül maszturbálni egy idegen pasi előtt nagyon izgató lehet.
Ha egyedül utazom szállodai szoba erkélyén vagy nappal az ablakban dupla élvezet.
Ha egyedül utazom szállodai szoba erkélyén vagy nappal az ablakban dupla élvezet.
kukkolni jó, annak is akit néznek és annak is aki néz
Jó olvasni ezeket a sorokat, remélem egyszer nekem is lesz hasonlóba részem
(Ez egy válasz geyza70 üzenetére (2018. 09. 04. kedd 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 04. kedd 12:51
Bi- pár vagyunk és egyik perverziónk, hogy szertjük ha néznek minket szertkezés közben. A magyarországi swinger klubok nemigen jöttek be, ugyanis párom is leginkább meztelenül szereti mutogatni magát, no meg én is. Ezért ez a szexi fehérműs, magassarkú papucsos környezet nem a mi világunk. Legközelebb ausztriai szauna-klubok amik nekünk bejöttek. Ott teljesen meztelenre vetkőzve közlekedhetünk, akár ihatunk is egyet a bárban, ismerkedhetünk. És akár a belső akár a külső pihenő helyeken, vagy a kevésbé meleg szauna kabinokban szeretkezük. Majd mindig vannak nézőink, ez minket felizgat. De előfordult már, hogy csatlakoztak hozzánk vagy szóló pasik ránk masztiztak.
Szia Drága! Szívesen segítek!
(Ez egy válasz kamionosfeleség üzenetére (2014. 08. 17. vasárnap 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 17. vasárnap 20:45
![worship](images/smilies/worship.gif)
Engem nagyon is izgatna a dolog,de a párom hallani sem akar róla!!
Sziasztok. Én szívesen lennék kukkoló
Bi- pár vagyunk és egyik perverziónk, hogy szertjük ha néznek minket szertkezés közben. A magyarországi swinger klubok nemigen jöttek be, ugyanis párom is leginkább meztelenül szereti mutogatni magát, no meg én is. Ezért ez a szexi fehérműs, magassarkú papucsos környezet nem a mi világunk. Legközelebb ausztriai szauna-klubok amik nekünk bejöttek. Ott teljesen meztelenre vetkőzve közlekedhetünk, akár ihatunk is egyet a bárban, ismerkedhetünk. És akár a belső akár a külső pihenő helyeken, vagy a kevésbé meleg szauna kabinokban szeretkezük. Majd mindig vannak nézőink, ez minket felizgat. De előfordult már, hogy csatlakoztak hozzánk vagy szóló pasik ránk masztiztak.
Mi fiatal pár vagyunk, engem eléggé izgat, ha lányok, nők látnak szex közben, a páromat kicsit zavarja, vagy inkább közömbös. Férfiaktól lelohadok. Csináltuk már Aquaworld jégkamrájában, ahol az aktust közvetlenül nem látták, csak azt, hogy merev farokkal jövök ki. Nyéken is keféltem már meg a kis feleségemet, ott konkrétan néztek, meg szopott is úgy, hogy két nő látott egy másik helyről. Erkélyen is szoktunk szexelni, ott is biztosan láttak már. Szoktunk néha kempingezni, a sátorban sem fogjuk vissza magunkat. Autó is volt már többször, de ott nem hiszem, hogy megláttak.
Szívesen lennék szemlélődő!
Közönség. 50 és diszkrét pasi
Mi is szeretjük. Nem régi a dolog, viszont izgató. Az egyik este direkt nem kapcsoltuk le a lámpát, és úgy estünk egymásnak. A szemközti lakásokból ha valaki kinézett az ablakokon, biztos látott minket
Szabadban is szívesen kipróbálnánk, és az sem lenne baj ha lebuknánk
Izgat minket
Nagyon szuper mostanában egy párt nézek lehet simizni is
A páromat én vettem rá a nyilvános szeretkezésre. Aztán kiderült, hogy engem az izgata, hogy "esetleg nézhetnek", de nem tudom biztosra, hogy néznek. Ő is szereti az ilyen helyzeteket, de az gerjeszti be, de nagyon, ha egyértelmű, hogy van szemlélő társaság. Nos, nekem ez lohasztó lehet. Vonatfülkében lovagolt rajtam, és érzem, hogy nagyon begerjed. Látom, hogy a fügönyök közti résen (a kilencvenes években voltak még függönyök) valaki leselkedik. Nos, szerencse hogy hamar elment, mert nekem inkább lohasztóan hatott a helyzet.
Vagy 21 évvel ezelőtt, egy fiatal özvegyasszonnyal kavartam, akinek volt egy 15 éves lánya.a kislánynak külön szobája volt, ahova mindig bezárkózott, így mi zavartalanul szeretkezhettük, a másik szobában. Egy alkalommal észre vettem, hogy résre nyitva van, az ajtó. A félhomályban is látszott, hogy kukucskál. Ez olyan szinten felizgatott, hogy majd szét robbantam a keménységtől! A barátnőm is érezte, de ő nem tudta, hogy mi is az oka, én persze nem mondtam meg. Ettől fogva mindíg igyekeztem olyankor szeretkezni, amikor a lány otthon volt. Már lefekvés előtt is félreérthetetlenül babusgattam, a barátnőmet, felhívva, a figyelmet, hogy ma is dugás lesz. A TV-t ilyenkor mindíg bekapcsolva hagytam, hogy elegendő fény legyen, a kukkoláshoz. Az ágyon mindig úgy alakítottam, a pozíciót, hogy, a másik szobából jól lehessen mindent látni. A puncit úgy nyaltam, hogy közben oda tudjak nézni, hogy a tekintetünk találkozzon. Ez sokáig így tartott, de a kislánynál soha nem próbálkoztam. Azért, amikor nappal találkoztunk mélyen belenéztem, a szemébe és ilyenkor ő huncutul kacsintott. Amikor egyedül voltam otthon mindig azonnal zuhanyozni mentem, mert ilyenkor néha "véletlenül" bejött, a fürdőbe valamiért és én egy pillanat múlva, már álló farokkal lestem ki a zuhanyfülke átlátszó falán!
úgy értem hogy sikerült párt találni, aki hagyta
(Ez egy válasz shámán üzenetére (2018. 07. 12. csütörtök 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
Ránk is pozitív hatással van ha néznek,esetleg rajtakapnak bennünket félreérthetetlen helyzetben,egy spontán alkalommal a Balatonban történő szerelmeskedésünk alkalmával volt is benne részünk,frenetikus élmény volt látni,hogy látnak,néznek bennünket,kölcsönös szimpátia esetén,részünkről akár tovább is léphetnénk egy sima kukkoláson.