Izgat ha rá nyomulnak barátnőmre /feleségemre (NEM Társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső topic! Csak élménybeszámolók!

Ha izgat a látvány, hogy szórakozóhelyen, vagy egyéb helyeken látványosan rányomulnak a párodra, ezzel kapcsolatos történeteket írjatok meg

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1   2014. 04. 08. kedd 12:44
beni990 beni990
izgat mikor szexi ruhában megy bulizni párom és a pasik sóvárognak utána ha buliban be próbálkoznak nála , tetszik a látvány mikor fenekét egy másik férfi testéhez nyomja , tudom hogy öt is izgatja ez a dolog ez a kis játszadozás , hogy húzhatja a pasik agyát
#2   2014. 04. 09. szerda 11:21
Fantom001 Fantom001
Miert ne huzhatna? Embere valogatja,kit mi izgat? Fontos meddig mentek el es kivel, valamint, hogy a parod mennyire tart hozzad, kotodik hozzad es marad meg veled?
(Ez egy válasz beni990 üzenetére (2014. 04. 08. kedd 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 08. kedd 12:44
izgat mikor szexi ruhában megy bulizni párom és a pasik sóvárognak utána ha buliban be próbálkoznak nála , tetszik a látvány mikor fenekét egy másik férfi testéhez nyomja , tudom hogy öt is izgatja ez a dolog ez a kis játszadozás , hogy húzhatja a pasik agyát
#3   2015. 06. 11. csütörtök 02:49
beni990 beni990
Ezzel kapcsolatos buliban történteket szìvesen olvasnék
#4   2016. 12. 01. csütörtök 12:32
30as.pasi 30as.pasi
Engem is izgat a gondolat és ha nő nyomulna az is de pasit hamarább ágyba csalna.
#5   2016. 12. 01. csütörtök 15:03
LeonKatja LeonKatja
Engem izgat.
Havi rendszerességgel járunk FKK habpartyra, ott a habarénában elég extrém nyomulás van. wink nagyon izgató smile
#6   2016. 12. 01. csütörtök 23:40
X Törölt felhasználó (1120622)
Sziasztok!Ha nem gond írjátok meg levélben hol és mikor lesz a legközelebbi FKK habparty?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2016. 12. 01. csütörtök 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 01. csütörtök 15:03
Engem izgat.
Havi rendszerességgel járunk FKK habpartyra, ott a habarénában elég extrém nyomulás van. wink nagyon izgató smile
#7   2016. 12. 02. péntek 01:09
X Törölt felhasználó (1521622)
Engem is izgatna, és ő hagyná is....
#8   2016. 12. 02. péntek 05:36
1sexmániás 1sexmániás
szombaton szegeden a rock mikuláson rá nyomulhatnának
#9   2016. 12. 08. csütörtök 10:42
Mitibarátság Mitibarátság
Ez nagyon is izgató tud lenni, a látvány is nagyon jó,,és emi még igazán jó benne, hogy a páromat is izgatja mindez,,tánc közben odasímul a pasihoz,,az meg fogdossa a fenekét,,
(Ez egy válasz beni990 üzenetére (2014. 04. 08. kedd 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 08. kedd 12:44
#10   2016. 12. 08. csütörtök 11:41
olaszospasi olaszospasi
Csak mond, hol és mikor smile )
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 02. péntek 01:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1521622)
2016. 12. 02. péntek 01:09
Engem is izgatna, és ő hagyná is....
#11   2016. 12. 09. péntek 06:35
X Törölt felhasználó (923330)
Ez tényleg nagyon izgató tud lenni, mi is nagyon élvezzük. Akár úgy is, hogy tánc után kézen fogva kivonulnak táncplaccról egy kis időre, majd kipirulva jönnek vissza. Kár, hogy rég volt már ilyenben részünk. finom
(Ez egy válasz Mitibarátság üzenetére (2016. 12. 08. csütörtök 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 08. csütörtök 10:42
Ez nagyon is izgató tud lenni, a látvány is nagyon jó,,és emi még igazán jó benne, hogy a páromat is izgatja mindez,,tánc közben odasímul a pasihoz,,az meg fogdossa a fenekét,,
#12   2016. 12. 09. péntek 18:13
Nekünk sem adódik sűrűn , de ha összejön egy ilyen kellemes hangulatú este az ki kell használni,,,és "kipirúlva" kell élvezni,,
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 09. péntek 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (923330)
2016. 12. 09. péntek 06:35
Ez tényleg nagyon izgató tud lenni, mi is nagyon élvezzük. Akár úgy is, hogy tánc után kézen fogva kivonulnak táncplaccról egy kis időre, majd kipirulva jönnek vissza. Kár, hogy rég volt már ilyenben részünk. finom
#13   2016. 12. 10. szombat 08:44
X Törölt felhasználó (119398)
Ez minket is izgat!
#14   2016. 12. 15. csütörtök 16:38
VEREBETELE VEREBETELE
Sziasztok.
Mi a kedvesemmel időnként el szoktunk menni szegeden az egyik szórakozó helyre. És ott szokta bevetni magát a tündérem. Mindig nagyon szexi ruciban jelenik meg. Hát meg is van a kellő hatás. Tudja a kis ribancom, hogy engedem had partizánkodjon, ezért nagy beleéléssel szokta magát kelletni. A fiúk meg körbe zsongják mint mézet a méhecskék. Természetesen időnként oda jön hozzám,hozzám simul stb. Legtöbbször ilyenkor leveszem a bugyiját (ott a táncparketten) és egy kis kényeztetés után vissza megy valamelyik fiúhoz amelyik a legszimpibb neki. Na akkor jön a meglepi. Mert odáig ugye ha alá nyúlt akkor először a bugyit érezte.Na de most.... Ilyenkor kis döbbenet, meglepődés azután a srác ujja elindul felfedező útra a szerelmem barlangocskájába. Nemegyszer előfordult már, hogy az én drágám elélvezett a buli kellős közepén. Én meg imádtam és imádom mindig végig nézni mindezt. Persze olykor csak néznek a srácok ha a kis szívem jön oda hozzám és ők rájönnek, hogy ez a gyönyörű kurva hozzám tartozik. Had ne mondjam, hogy tőlem is megkapja azt ami jár neki. Legtöbbször még a buli ideje alatt . Plusz még útközben hazafelé is. Imádom édes kis feleségemet.
#15   2016. 12. 15. csütörtök 16:45
VEREBETELE VEREBETELE
Az én feleségem is ilyen szexi ruciban jelenik meg mint a ti társkereső oldalatokon amiben vagy. Valóban agyon dekoratív csajszi vagy te is. Mint az én kedvesem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 10. szombat 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (119398)
2016. 12. 10. szombat 08:44
Ez minket is izgat!
#16   2016. 12. 16. péntek 17:45
VEREBETELE VEREBETELE
Sziasztok. Nagyon kellemes képeket tettetek fel. Ezek alapján nem tartjuk kizártnak mi sem az elképzeléseteket
#17   2016. 12. 16. péntek 18:31
X Törölt felhasználó (1462772)
Az én feleségem is most vett egy szexi rucit a héten a jövőheti céges bulira. Szerintem elég ribancos, isteni, ahogy a formás kis seggén feszül. Most fűzöm, hogy dobja fel egy szexis combfixszel, amire már félig-meddig rá is bólintott. Viszont nem dughatom meg mielőtt elmegy, csak miután hazajött. Remélem a céges bulin valaki megdugja a punciját vagy a seggét. Fiúk hajrá, a Kioskban lesz a buli hétfőn. Szürke feszülős szoknya, fehér felső, magassarkú, fényes fekete vagy testszínű combfix. Sok sikert srácok!
#18   2016. 12. 17. szombat 08:38
wave Igen a szexi ruha elengedhetetlen ilyen helyeken,,na és a combfix igazán feldonja és felkavarja az ember fantáziája meglódul rendesen. Persze ezt a hölgyek tudják is és élnek is vele
Én is nagyon szoktam élvezni az ilyan helyzeteket
(Ez egy válasz VEREBETELE üzenetére (2016. 12. 15. csütörtök 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 15. csütörtök 16:38
Sziasztok.
Mi a kedvesemmel időnként el szoktunk menni szegeden az egyik szórakozó helyre. És ott szokta bevetni magát a tündérem. Mindig nagyon szexi ruciban jelenik meg. Hát meg is van a kellő hatás. Tudja a kis ribancom, hogy engedem had partizánkodjon, ezért nagy beleéléssel szokta magát kelletni. A fiúk meg körbe zsongják mint mézet a méhecskék. Természetesen időnként oda jön hozzám,hozzám simul stb. Legtöbbször ilyenkor leveszem a bugyiját (ott a táncparketten) és egy kis kényeztetés után vissza megy valamelyik fiúhoz amelyik a legszimpibb neki. Na akkor jön a meglepi. Mert odáig ugye ha alá nyúlt akkor először a bugyit érezte.Na de most.... Ilyenkor kis döbbenet, meglepődés azután a srác ujja elindul felfedező útra a szerelmem barlangocskájába. Nemegyszer előfordult már, hogy az én drágám elélvezett a buli kellős közepén. Én meg imádtam és imádom mindig végig nézni mindezt. Persze olykor csak néznek a srácok ha a kis szívem jön oda hozzám és ők rájönnek, hogy ez a gyönyörű kurva hozzám tartozik. Had ne mondjam, hogy tőlem is megkapja azt ami jár neki. Legtöbbször még a buli ideje alatt . Plusz még útközben hazafelé is. Imádom édes kis feleségemet.
#19   2016. 12. 17. szombat 15:55
VEREBETELE VEREBETELE
Helló mindenkinek.
Az elmúlt éjszaka sem telt el eseménytelenül. Viszont most még fáradtak vagyunk, pihenünk és utána nyilatkozunk, hogy.... mi is történt valójában. szép álmokat.
#20   2016. 12. 18. vasárnap 10:11
1sexmániás 1sexmániás
sziasztok hát a hétvégi tankcsapda koncerten is lehetett volna kutakodni a kedvesem szoknyája allat wink
(Ez egy válasz VEREBETELE üzenetére (2016. 12. 15. csütörtök 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 15. csütörtök 16:38
Sziasztok.

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: beni990 beni990
Nyitás ideje: 2014. 04. 08. kedd
Üzenetek: 453db
Utolsó üzenet: 2024. 11. 17. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!