szerintem idő kell minden nőnek hogy hozzá szokjon és egy jó partner aki értékeli,dicséri és elismeri akkor minden megy
FIREMAKERNEK IGAZA VAN! Gyengéd türelemmel rá kell vezetni. Légy nagyon ápolt, tudj eszetlen jól nyalni,tudd kimutatni,akár szóban is az örömödet és a kielégült nőd,aki eddig nem szopott,(ilyen,vagy olyan okból) akarni fogja,hogy különleges örömet okozzon neked azzal ,hogy megteszi.
Nekem volt olyan párom,aki nagyon gyakorlatlan és tapasztalatlan volt a szexben,mégpedig az előttem előforduló két "botfarkú,ötperces numera" pasija miatt,akik arra is képtelenek voltak,hogy kielégítsék. A lány 21 (!) éves korában élvezett el először velem és mivel az előző pasija erőltette az orális szexet nála,ráadásul még fikázta is a teljesítményét,szegényke nem akart szopni. Hosszú időbe telt,míg sikerült rávennem,többek között azzal,hogy mindíg rendesen kielégítettem szájjal,(többször élvező volt) és elmondtam neki,mennyire szeretném,mekkora örömet okozna vele. Amikor először megtette és ráérzett az ízére,látta mennyire élvezem,kiderült,hogy igazi természetes tehetség benne. Olyan jól csinálta már másodszorra,hogy az eszem megállt,aztán kijelentette,hogy le akarja nyelni! Meg is tette,(mint kacsa a nokedlit) és azóta szinte nem is hajlandó másképp,csak néha engedi az arcára,vagy veri a kinyújtott nyelvére... Ennek már hat éve és még mindíg együtt vagyunk...
Éljenek azok a nők,akik tudják, hogy kell egy pasit kielégíteni!!
Nekem volt olyan párom,aki nagyon gyakorlatlan és tapasztalatlan volt a szexben,mégpedig az előttem előforduló két "botfarkú,ötperces numera" pasija miatt,akik arra is képtelenek voltak,hogy kielégítsék. A lány 21 (!) éves korában élvezett el először velem és mivel az előző pasija erőltette az orális szexet nála,ráadásul még fikázta is a teljesítményét,szegényke nem akart szopni. Hosszú időbe telt,míg sikerült rávennem,többek között azzal,hogy mindíg rendesen kielégítettem szájjal,(többször élvező volt) és elmondtam neki,mennyire szeretném,mekkora örömet okozna vele. Amikor először megtette és ráérzett az ízére,látta mennyire élvezem,kiderült,hogy igazi természetes tehetség benne. Olyan jól csinálta már másodszorra,hogy az eszem megállt,aztán kijelentette,hogy le akarja nyelni! Meg is tette,(mint kacsa a nokedlit) és azóta szinte nem is hajlandó másképp,csak néha engedi az arcára,vagy veri a kinyújtott nyelvére... Ennek már hat éve és még mindíg együtt vagyunk...
Éljenek azok a nők,akik tudják, hogy kell egy pasit kielégíteni!!
az én kis feleségem örömmel élvezettel szopik és le is nyeli szerintem ma már kevés olyan nő van aki nem veszi a szájába a farkat vagy csak én látom igy?
Nekem (valószinüleg szerencsém volt), mert már az első kapcsolatomban 16 évesen a srác rávezetett a dologra és ő is nyalt nekem, igy mindketten nagyon élveztük. Megválogatom a partnereimet, igy nem volt olyan aki ápolatlan gusztustalan lett volna. Igy gerjedek rá, élvezem. Elképzelhetetlen számomra a szex szopás nélkül. De: van egy barátnőm aki szinte pontosan az ellenkezőjét mesélte el egy összebújós éjszakán. Neki az első pasija erőszakosan akarta, hogy szopja, a következő nem volt elég tiszta, igy azután undorodni kezdett a dologtól.Velem leszbizni kezdett azután szép lassan a paisktól is elfogadta az orális közeledést.
egy jó orálsexnél kevés dolog lehet jobb, talán egy jó sex. Egyébként ha megvan a megfelelő higiénia akkor semmi akadályát nem látom a szájsexnek
én máskép látom... sajnos volt olyan aki csak a kedvemért tette meg, (de olyan is volt).....minden más nagyon jó volt vele, egyszerűen nem szerette ezt a tevékenységet...szerintem valamikor rossz tapasztalata lehetett....sajnáltam is mert én ezt alapnak tartom.......vége is lett, igaz nem ez volt a fő szempont de közrejátszott benne....ilyen az élet.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 24. szerda 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (78357)
2008. 12. 24. szerda 09:39
Dehogynem szopik! Csak gyengéd türelemmel rá kell vezetni....
DEMO
DEMO
Dehogynem szopik! Csak gyengéd türelemmel rá kell vezetni....
DEMO
DEMO
Na ilyenről még nem hallottam.
(Ez egy válasz gabici üzenetére (2008. 12. 23. kedd 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 23. kedd 22:04
pontosan azért, amiért nem szeret nyalni minden pasi.....nulla szexkultúra....:(
Nem az a kérdés, hogy meg meri-e tenni, hanem hogy meg akarja-e tenni.
(Ez egy válasz Janó0117 üzenetére (2008. 12. 24. szerda 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 24. szerda 00:24
sztem mindeki eljut arra a szintre, hogy meg merjen tenni bármit az ágyban, csak a megfelelő személy kell hozzá.ennyi
sztem mindeki eljut arra a szintre, hogy meg merjen tenni bármit az ágyban, csak a megfelelő személy kell hozzá.ennyi
pontosan azért, amiért nem szeret nyalni minden pasi.....nulla szexkultúra....:(
Szerintem a szopás hozzá tartozik a sexhez.Sajna nem minden csaj szeret szopni bizti irtozik hogy bevegye a szájába.Van ez igy .
akinek szólt, az tudja
(Ez egy válasz Marca üzenetére (2008. 12. 23. kedd 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
mi a baj?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 23. kedd 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
gggggrrrrrrrrrr
Ja, vagy úgy! Nem baj, az is jó. A lényeg, hogy bemenjél. Vagy mi...
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 12. 23. kedd 00:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 23. kedd 00:05
hát igen. nekem is van egy lány aki 1 évvel fiatalabb nálam,és mégis eléggé bejövök (bemegyek ?) neki... már kb 4-5 éve
amugy azt nem mondtam, hogy nekem bejönnek az idősebb nők. csak azt,h én nekik. esetleg. legalábbis jobban mint a kiscsajoknak.
amugy azt nem mondtam, hogy nekem bejönnek az idősebb nők. csak azt,h én nekik. esetleg. legalábbis jobban mint a kiscsajoknak.
hát igen. nekem is van egy lány aki 1 évvel fiatalabb nálam,és mégis eléggé bejövök (bemegyek ?) neki... már kb 4-5 éve
amugy azt nem mondtam, hogy nekem bejönnek az idősebb nők. csak azt,h én nekik. esetleg. legalábbis jobban mint a kiscsajoknak. (Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 23. kedd 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
amugy azt nem mondtam, hogy nekem bejönnek az idősebb nők. csak azt,h én nekik. esetleg. legalábbis jobban mint a kiscsajoknak. (Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 23. kedd 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 23. kedd 00:02
Ezt meg is értem. Engem is az "érett" korosztály vonzott, csak hímnemben. Egész addig, míg be nem lépett (buszozott) az életembe a Nagy Ő, aki nem egész 3!!! évvel idősebb nálam, és egyszerűen onnantól kezdve esélye sem volt már az érett férfiaknak. Igaz, az éretleneknek sem. Hiába, nem a kor számít. Ő 17 évesen is Férfi volt, és most, 37 évesen is az. És biztos vagyok benne, hogy 20 év múlva is az lesz. Nem öregszik, hanem nemesedik és érik, mint a jó bor. És olyan finom is.
Ezt meg is értem. Engem is az "érett" korosztály vonzott, csak hímnemben. Egész addig, míg be nem lépett (buszozott) az életembe a Nagy Ő, aki nem egész 3!!! évvel idősebb nálam, és egyszerűen onnantól kezdve esélye sem volt már az érett férfiaknak. Igaz, az éretleneknek sem. Hiába, nem a kor számít. Ő 17 évesen is Férfi volt, és most, 37 évesen is az. És biztos vagyok benne, hogy 20 év múlva is az lesz. Nem öregszik, hanem nemesedik és érik, mint a jó bor. És olyan finom is.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 23:56
ennek akkor se örültem annyira
de amugy asszem télleg jobban bejönnék az idősebb nőknek,mint a teenagereknek. olyan vagyok,akit azok jobban értékelnek, más az ízlésük
de amugy asszem télleg jobban bejönnék az idősebb nőknek,mint a teenagereknek. olyan vagyok,akit azok jobban értékelnek, más az ízlésük
ennek akkor se örültem annyira
de amugy asszem télleg jobban bejönnék az idősebb nőknek,mint a teenagereknek. olyan vagyok,akit azok jobban értékelnek, más az ízlésük (Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
de amugy asszem télleg jobban bejönnék az idősebb nőknek,mint a teenagereknek. olyan vagyok,akit azok jobban értékelnek, más az ízlésük (Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Há' látod! Már akkor is futottak utánad az érett hölgyek!
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 23:53
ja,sztem csak azért nem vert el mint szódás a lovát,mert nem ért utol