Volt már valakinek ilyen élménye?
De egyszerre egy lyukban??? Mekkora punci kell ahhoz...
nem vagyok benne biszots, hogy azt még puncinak lehet nevezni. :-)
(Ez egy válasz Jamesson üzenetére (2006. 08. 15. kedd 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Kellő előkészítéssel meg lehet oldani , nem egyből nekiugrani a dolognak.Ha azt veszed alapul , hogy a gyerek is kifér akkor befele is ugyanaz a helyzet.Én láttam pár videót ahol simán ment a dolog.Ráadásul a nők sem egyformák , van akinek ez nem okoz gondot, sőt élvezik is.
(Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 08. 15. kedd 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 15. kedd 10:01
nem vagyok benne biszots, hogy azt még puncinak lehet nevezni. :-)
kíváncsivá tettetek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 15. kedd 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33059)
2006. 08. 15. kedd 15:29
Kellő előkészítéssel meg lehet oldani , nem egyből nekiugrani a dolognak.Ha azt veszed alapul , hogy a gyerek is kifér akkor befele is ugyanaz a helyzet.Én láttam pár videót ahol simán ment a dolog.Ráadásul a nők sem egyformák , van akinek ez nem okoz gondot, sőt élvezik is.
hát látni én is csak képen ill. videon láttam de engem felizgat a dolog:)
Rakjatok már ide néhány ilyen képet!
(Ez egy válasz bxbetyar üzenetére (2006. 08. 15. kedd 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 15. kedd 15:37
hát látni én is csak képen ill. videon láttam de engem felizgat a dolog:)
kiprobálnám! pár jelentkezzen!
Csajok nektek mi a véleményetek a dologról?
Szerintem sem kell túl nagy luk hozzá. A punci tágul a szerszám meg enged egy kicsit. A legvastagabb része meg egyébként sincs benn.
Biztos jó lehet,még személy szerint nem próbáltam,de nagy összhangot követel.
Azért ebben nem lennék teljesen biztos, nincs egy képed amit felrakhatnál? :-)
Ismertem pl 1-2 44 éves nőt akivel sok 20 éves cserélne :-)
Ismertem pl 1-2 44 éves nőt akivel sok 20 éves cserélne :-)
majd mi eldöntjük mi jó nekünk :)
Ha nem akarsz képet kirakni ide,akkor küld el privátba annak aki kéri, pl. nekem :) ha sok jó véleményt hallasz talán felbátorodsz.
Ha nem akarsz képet kirakni ide,akkor küld el privátba annak aki kéri, pl. nekem :) ha sok jó véleményt hallasz talán felbátorodsz.
Érdekes, hogy ennél a pontnál minden nő eltünik, nem?
Én is elmúltam már negyven de szerintem ennek semmi köze az életkorhoz. Vagy negyven fölött megáll az élet?Szerencsére én nem így gondolom, és még szerintem sokan nem.Az érett nők a legjobbak , hiszen van elég tapasztalatuk.
Egyszer az exem meghívott, hogy az aktuális pasija és én kényeztessük. Belementem, nem bántam meg. Akkor történt, hogy amikor ők egy hagyományos pozícióban voltak (alul a pasi, felül a nő), én hátulról közelítettem. Tulajdonképpen a popsija lett volna a cél, de lejjebb sikerült becsusszannom. A lány aranyosan csak annyit mondott, hogy "most ketten vagytok egy helyen, de John uzsgyi kifelé, mert rajtad nincs óvszer. Úgyhogy csak be és ki. Ennyi volt. :)
Az nagyon jó hogy megtaláltad az igazit de az itt felvetett kérdéshez nem elég egy pasi.Vagy legfeljebb egy pasi plusz vibri.
Nálam szokott olyan lenni, hogy a párom farka plusz még a vibrim van egyszerre a puncimban:)
Párom szerint nagyon jó:)
Ezt a módszert én is szivesen kipróbálnám , irígylem a párod. Neked is jó lehet ha hagyod neki.
(Ez egy válasz duciladi üzenetére (2006. 08. 18. péntek 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 18. péntek 08:45
Nálam szokott olyan lenni, hogy a párom farka plusz még a vibrim van egyszerre a puncimban:)