Hello,
Elsősorban a hosszra gondoltam. A vastagság nem gond (Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2023. 12. 25. hétfő 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Elsősorban a hosszra gondoltam. A vastagság nem gond (Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2023. 12. 25. hétfő 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 25. hétfő 10:24
Attól függ, hogy a nagyméretet hosszra vagy keresztmetszetre érted Mivel nem lehet annyira szabadon testhelyzetet választani, meg ha a hölgy feneke sem kicsi, akkor kell egy minimális hossz, hogy működőn a póz. Szélességben viszont pont nem kell extra, így is két farok van bent, az önmegában dupla feszítés.
Attól függ, hogy a nagyméretet hosszra vagy keresztmetszetre érted Mivel nem lehet annyira szabadon testhelyzetet választani, meg ha a hölgy feneke sem kicsi, akkor kell egy minimális hossz, hogy működőn a póz. Szélességben viszont pont nem kell extra, így is két farok van bent, az önmegában dupla feszítés.
(Ez egy válasz sweetmilfsex üzenetére (2023. 12. 19. kedd 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 19. kedd 17:09
Kedveljük ezt a felállást, de ide nagyméretű partner kell. Azzal sokkal élvezetesebb
Sziasztok.
Nekem már többször is volt szerencsém átélni, 3.-ként.
Óriási élmény, és ha van rá alkalom újra és újra átélemátélném
Nekem már többször is volt szerencsém átélni, 3.-ként.
Óriási élmény, és ha van rá alkalom újra és újra átélemátélném
Szívesen kipróbálnám a nejemmel .
Na ez nagy álmom régóta. A páromban lenni, egy brutálisan nagy farkú sráccal, hogy nagyon feszüljön a párom puncikája, és sikítva élvezzen el tőlünk. Sajnos tőlem nem tud elmenni, de ha lenne az enyém mellett egy extrán óriás farok, azt biztosan élvezné
Nálunk a felállás 1 hölgy , két fiú,
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 12. 20. szerda 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 20. szerda 16:31
Összeszokott párosunkkal ez mindig “kötelező” élnény elem mind a két hölgy számára. Nos míg megtaláltuk a helyes pózt az idő volt, de most már egész jól megy, a hölgyeim legnagyobb örömére
Összeszokott párosunkkal ez mindig “kötelező” élnény elem mind a két hölgy számára. Nos míg megtaláltuk a helyes pózt az idő volt, de most már egész jól megy, a hölgyeim legnagyobb örömére
Szerintem nem kell nagyméretű! Nálunk az egyik 15x5, a másik .17x4.De sajna még csak az első próbálkozás volt de rövid re (nagyon rövidre sikerült)A helyezkedés ,testhelyzet az fontos.
(Ez egy válasz sweetmilfsex üzenetére (2023. 12. 19. kedd 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 19. kedd 17:09
Kedveljük ezt a felállást, de ide nagyméretű partner kell. Azzal sokkal élvezetesebb
Áhh... Nagy vágyam. Kipróbálnám-
Mi imàdjuk!
Mi egy barátommal a feleségem popsiját dugtuk együtt, majd mindhárman egyszerre élveztünk el! Nagyon intenzív és emlékezetes élmény volt
Igen az.
(Ez egy válasz Kingácska üzenetére (2023. 12. 20. szerda 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 20. szerda 08:49
Sziasztok! A ketten egy lyukban téma az amikor két pasi egyszerre van egy punciban?
Sziasztok! A ketten egy lyukban téma az amikor két pasi egyszerre van egy punciban?
Igen, hárman, de az matematikailag sem 2(pasi)+2(nő)! (Ezért nem értem, hogy jön a képbe az "eredeti" swinger, tehát hogy az miről jutott eszedbe...) Na mindegy, inkább ne ragozzuk...
(Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2023. 09. 20. szerda 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 20. szerda 19:07
Jaja, de azért a ketten egy lyukban részhez nem baj, ha hárman vagyunk. Matematika alapján ebből az követezik, hogy ebből legalább ketten azonos neműek Tehát lesz egy, aki kényeztethet 2 azonos nemi szervet
Jaja, de azért a ketten egy lyukban részhez nem baj, ha hárman vagyunk. Matematika alapján ebből az követezik, hogy ebből legalább ketten azonos neműek Tehát lesz egy, aki kényeztethet 2 azonos nemi szervet
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2023. 09. 20. szerda 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2023. 09. 20. szerda 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 20. szerda 18:22
Akkor viszont most te vagy rossz topikban, mert ez a topik nem a swingerről szól!
Akkor viszont most te vagy rossz topikban, mert ez a topik nem a swingerről szól!
Látom nem nagyon volt még sw élményed. Az eredeti swinger 2 pasi+2nő. (legalább) ott ugye 2 punci van
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2023. 09. 20. szerda 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 20. szerda 11:32
Az egy nemi szerv érintése alatt én most az orális érintkezésre gondoltam, mivel a számmal, nyelvemmel én csak a nő nemiszervét érinteném! De való igaz, ketten egy lyukba a 2 pénisz is összeér!
Az egy nemi szerv érintése alatt én most az orális érintkezésre gondoltam, mivel a számmal, nyelvemmel én csak a nő nemiszervét érinteném! De való igaz, ketten egy lyukba a 2 pénisz is összeér!
(Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2023. 09. 20. szerda 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 20. szerda 08:18
Akkor nagyon rossz topicban vagy
Ketten egy lyukban, az legalább 3 ember
Ketten egy lyukban, az legalább 3 ember
Akkor nagyon rossz topicban vagy
Ketten egy lyukban, az legalább 3 ember (Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2023. 09. 19. kedd 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Ketten egy lyukban, az legalább 3 ember (Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2023. 09. 19. kedd 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 19. kedd 22:04
Nem kerültem meg, csak dolgom volt, ezért válaszoltam röviden.
Nos, a kézre is lehet éppen gumit húzni, vagyis gumikesztyűt! Na de, nem szeretném elbagatellizálni a dolgot! Valóban, az orál szexnél is össze lehet szedni ilyen nyavalyákat, de talán ott kisebb az esélye, bár az is lehet, hogy nem... mindenesetre a kockázat benne van a pakliban, ez egy ilyen játék!
Ami pedig engem illet, én lehetőleg csak egy nemiszervet érintek!
Nos, a kézre is lehet éppen gumit húzni, vagyis gumikesztyűt! Na de, nem szeretném elbagatellizálni a dolgot! Valóban, az orál szexnél is össze lehet szedni ilyen nyavalyákat, de talán ott kisebb az esélye, bár az is lehet, hogy nem... mindenesetre a kockázat benne van a pakliban, ez egy ilyen játék!
Ami pedig engem illet, én lehetőleg csak egy nemiszervet érintek!