Még mééég :-)
nagyon jó
Jó a kép :-)
Az ilyen képekkel semmi baj, tetszik!
Itt nincs az a kihívó tekintet.
Itt nincs az a kihívó tekintet.
Én is rajongok értük :-)
Imádom a kismamák formás vonala itt
Egyrészt eggyetértek, de nem biztos, hogy a pasi hülye, csk nagyon valószinű :-D
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 29. kedd 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 29. kedd 23:36
Nekem a terhes nociken a gombolyu pocakjuk tetszik, olyan erdekes, en is kiprobalnam mar milyen, de valahogy a melluk a sok tejtol valoszinuleg mindig fura formakat. Mint itt a 69es kepen pl.
Ami Britney babat illeti, szep alakja van igy terhesen, sot sokkal noiesebb termeszetesebb mint egyebkent, az egyetlen szepseghibaja csak az a hulye pasija. Ugyebar ove a gyerek...
Ami Britney babat illeti, szep alakja van igy terhesen, sot sokkal noiesebb termeszetesebb mint egyebkent, az egyetlen szepseghibaja csak az a hulye pasija. Ugyebar ove a gyerek...
Gyönyörűek, izgatóak és érzékiek a 5-8-ik hónapig. Én is imádtam mikor a feleségem terhes volt
Nekem a terhes nociken a gombolyu pocakjuk tetszik, olyan erdekes, en is kiprobalnam mar milyen, de valahogy a melluk a sok tejtol valoszinuleg mindig fura formakat. Mint itt a 69es kepen pl.
Na így már Britney cica is nőnek néz ki, nem?
hmmmm :-)e nem semmi, de nem egésszen ehhez a topichoz való :-)
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 25. péntek 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon ötletes! (Ez egy válasz maxijoe üzenetére (2006. 08. 25. péntek 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 25. péntek 21:45
már tudom: fefényképezem a kezemet,elküldöm emilben,te kinyomtatod,a képet a csupasz popsidra teszed,lefényképezed és elküldöd nekem. elég sokat agyaltam rajta de csak kitaláltam.
már tudom: fefényképezem a kezemet,elküldöm emilben,te kinyomtatod,a képet a csupasz popsidra teszed,lefényképezed és elküldöd nekem. elég sokat agyaltam rajta de csak kitaláltam.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 25. péntek 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 25. péntek 21:31
Nem dobtalak fel, csak minden kis igazságtalanságra - jogosan -, rettenetesen felhersenek!
A fenekelés jöhet!
A fenekelés jöhet!
hogy oldjuk meg? kicsit messze lakunk egymástól.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 25. péntek 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 25. péntek 21:31
Nem dobtalak fel, csak minden kis igazságtalanságra - jogosan -, rettenetesen felhersenek!
A fenekelés jöhet!
A fenekelés jöhet!