Majd az a kedves papától függ
De majd megfűzöm (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 03. 28. péntek 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
De majd megfűzöm (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 03. 28. péntek 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 28. péntek 13:51
Szerintem te ennél még szebb kismama is lehetsz
Remélem ha eljön az ideje, megosztod velünk a rólad szólóképeket
Remélem ha eljön az ideje, megosztod velünk a rólad szólóképeket
Szerintem te ennél még szebb kismama is lehetsz
Remélem ha eljön az ideje, megosztod velünk a rólad szólóképeket (Ez egy válasz Lindy üzenetére (2008. 03. 09. vasárnap 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Remélem ha eljön az ideje, megosztod velünk a rólad szólóképeket (Ez egy válasz Lindy üzenetére (2008. 03. 09. vasárnap 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 09. vasárnap 21:33
Na ő szerintem kifejezetten szép. Nagyon kellemes, szép arca van, és nagyon jó alakja. De szeretnék egyszer én is ilyen szép kismama lenni...
Bocsánat, hogy megjegyeztem, de ő nyerte el a tetszésem
Lennék a szerencsés apuka!
Lindy-nek meg igazat kell adni.
Hey a korábbi havi bontású sorozat nbagyon jó!
Lindy-nek meg igazat kell adni.
Hey a korábbi havi bontású sorozat nbagyon jó!
Na ő szerintem kifejezetten szép. Nagyon kellemes, szép arca van, és nagyon jó alakja. De szeretnék egyszer én is ilyen szép kismama lenni...
szia Joe! fel szeretném venni veled a kapcsolatot, de a GG üzenet küldöje még mindíg használhatatlan...
ha vennéd a fáratságot, a sorozatainknál lévő boritékra kattintva megirád a a mail címedet, meg köszönném! üdv.: Tora
mindenkitől elnézést az offért!!
ha vennéd a fáratságot, a sorozatainknál lévő boritékra kattintva megirád a a mail címedet, meg köszönném! üdv.: Tora
mindenkitől elnézést az offért!!
köszi mind kettőtöknek, ez velamenyire nyugtat, hogy nem csak én látom kiteljesedettnek, és a leggyönyörűbbnek a terhes nőket
Szerintem abszolult nem az,a Nők istenien néznek ki ilyenkor,mindenük teltebb ,látszik rajtuk az élet.Én kfejezetten imádom öket.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 02. 20. szerda 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 20. szerda 18:53
Tényleg, szerintetek beteges, ha valaki vággyal telítve közeledik terhes asszonyához?
Nem.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 02. 20. szerda 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 20. szerda 18:53
Tényleg, szerintetek beteges, ha valaki vággyal telítve közeledik terhes asszonyához?
na mégegyet találtam róla
BigJoe23!
Jók a képeid, de NE a kép direkt netes linkjét tedd be! Használj képfeltöltőt!
A képek nem jelentek meg, de javítottam.
Mod.: DrAnthony
Jók a képeid, de NE a kép direkt netes linkjét tedd be! Használj képfeltöltőt!
A képek nem jelentek meg, de javítottam.
Mod.: DrAnthony