sziasztok! Én próbálkoztam az ujjaimmal de vhogy nem találtam vagy rosszul csináltam. Izgatott hogy az ánuszommal játszok de nem sikerült a masszász. Vkinek ötlete?
Na ezt kipróbálom
3-5 cm es a has falan talalhato,körkörös mozdulatokat kell végezni,turelmesen.Nem feltétlenül jár erekcióval a masszázs!
(Ez egy válasz Gaborka82 üzenetére (2009. 05. 18. hétfő 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 18. hétfő 14:21
Sziasztok!
Vettem egy prosztata masszírozót (egyenes rúd, a végén kicsit ferdén egy tojás van), feldugtam magamnak, bekapcsoltam, mozgattam, de semmit se éreztem.
Merre keressem a prosztatát? Mennyire kell feldugni? A tojás merre álljon? Hogy mozgassam?
Vettem egy prosztata masszírozót (egyenes rúd, a végén kicsit ferdén egy tojás van), feldugtam magamnak, bekapcsoltam, mozgattam, de semmit se éreztem.
Merre keressem a prosztatát? Mennyire kell feldugni? A tojás merre álljon? Hogy mozgassam?
Sziasztok!
A barátnőm szeretné megcsinálni nekem, de valahogy nem tudom rávenni magam...
Segítsetek, szeretném rávenni a pasimat, h elöttem izgassa a prosztatáját. Szívesen megnézném. Hogy fér hozzá a legkönnyebben? Milyen pózban? Köszönöm. pusz mindenkinek!
Gabikur: merev v. hajlékony a segédeszköz? Mert én próbáltam 15 cm-s hajlékonnyal, de semmi ...
vagy a technika rossz, vagy az eszköz...
vagy a technika rossz, vagy az eszköz...
Valaki tudna tanácsot adni, hogy otthon , hogy lehet kimosni magam? Köszi
olvasgattam a topikot ami igen hasznosnak bizonyult
csináltam egy kis beöntés , szal ma jáccok egy jót
csináltam egy kis beöntés , szal ma jáccok egy jót
A páromat nehéz erre rávenni, de (talán) majd lesz valaki akivel pajkoskodhatok.
Minden esetre sokkal kényelmesebb és jobban tudsz koncentrálni, saját magadra, ha van ki segítsen!!!
(Ez egy válasz rokamoka üzenetére (2009. 01. 15. csütörtök 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 15. csütörtök 10:48
Köszi!
Ez nagyon izgi, csak még tapasztalatlan vagyok a fogásban.
De írtó jó. Valószínű az elsülés határán vagyok.
Ez egy partnerrel még jobb lehet.
Köszi!
Egy ujjal, ha megtaláltad a prosztatát, körkörös mozdulatokat kell végezni. Nem feltétlenül jár erekcióval a masszázs! Így a "dülmirigy", úgymond tisztulását segíted elő!
(Ez egy válasz rokamoka üzenetére (2009. 01. 14. szerda 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 14. szerda 09:50
Hogy jobb, egy ponton vagy körkörösen nyomni? Mert nagyon jó volt csak még nem sikerült orgazmust elérnem.
Mondjatok valami bővebbet, köszi.
Hogy jobb, egy ponton vagy körkörösen nyomni? Mert nagyon jó volt csak még nem sikerült orgazmust elérnem.
ez a topic a SAJÁT prosztata masszázsról szól!
tudom, hogy egyelőre nem működik a kereső a fórumon belül, ezért segítek: klikk ide----> ha arról akartok írni, hogy milyen a partner által okozott prosztata orgazmus, akkor fáradjatok át ide
tudom, hogy egyelőre nem működik a kereső a fórumon belül, ezért segítek: klikk ide----> ha arról akartok írni, hogy milyen a partner által okozott prosztata orgazmus, akkor fáradjatok át ide
nekem most nemregen volt benne reszem nekem is a nejem csinalta es nagyon nagyot elveztem tetszett a dolog a paromnak is ekkorat elvezni meg nem latott soha nagy elmeny
Csak kíváncsi vagyok az Andrew23 által említett Aneros prosztata maszírozó hatására!!!
Ha valaki használta és esetlegesen megosztaná velünk a tapasztalatait, nagyon megköszönjük!!
Ha valaki használta és esetlegesen megosztaná velünk a tapasztalatait, nagyon megköszönjük!!
Megnéztem a neten! Hát, nem rossz, de vannak kétségeim!
Az egyik, hogy egy kicsit komplikált, bonyolult a használata, ami még talán belefér!
A másik, hogy csak egy méretben van! Mint tudjuk, mi ffi-ak sem vagyunk egyformák. Ki alacsonyabb, kissebb, ki magasabb, nagyobb és ebből adódóan a belső szervünk elhelyezkedése sem egyforma. Így nem tudom, hogy mindenkinél jól helyezkedik e a készülék!
Egyszóval, nekem vannak fentartásaim vele, de nem mondom, hogy olyan rossz...
(Azért én még mindíg jobban esküszöm a kézi prosztata maszázsra!) (Ez egy válasz Andrew23 üzenetére (2008. 11. 17. hétfő 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Az egyik, hogy egy kicsit komplikált, bonyolult a használata, ami még talán belefér!
A másik, hogy csak egy méretben van! Mint tudjuk, mi ffi-ak sem vagyunk egyformák. Ki alacsonyabb, kissebb, ki magasabb, nagyobb és ebből adódóan a belső szervünk elhelyezkedése sem egyforma. Így nem tudom, hogy mindenkinél jól helyezkedik e a készülék!
Egyszóval, nekem vannak fentartásaim vele, de nem mondom, hogy olyan rossz...
(Azért én még mindíg jobban esküszöm a kézi prosztata maszázsra!) (Ez egy válasz Andrew23 üzenetére (2008. 11. 17. hétfő 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
ha rákresel a neten, pontos learást kapsz
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 07. péntek 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (352531)
2008. 11. 07. péntek 15:51
Én még, nem hallottam róla! Írg le légyszi, hogy milyen?? (Mejegyzem, nem vagyok híve a segédeszközöknek a prosztata masszázsnál!!)
Igen! Ez így igaz, amit a moonline leírt!
(Ez egy válasz winstok üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 16. vasárnap 22:53
Nem steps, nem probléma, miért lenne az?
Csak nekem valahogy nem volt egyértelmű moonline üzenetének tartalma, gondoltam rákérdezek, jól értem-e.
Ha meg jól értettem, akkor arra voltam kíváncsi, tényleg igaz-e.
Csak nekem valahogy nem volt egyértelmű moonline üzenetének tartalma, gondoltam rákérdezek, jól értem-e.
Ha meg jól értettem, akkor arra voltam kíváncsi, tényleg igaz-e.