Ez nem Esztergomban volt, és egy felvidéki házaspár. Nekem is ilyen élményeim vannak jó régen volt… 6-8 éve vagy régebben.
(Ez egy válasz grimthereaper üzenetére (2024. 02. 21. szerda 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 21. szerda 13:10
Réges rég történt, egy párral találkoztam. A férj vezetett, mig mi a feleségével a hátsó ülésen eljátszottunk egymással.
Amennyire tudtam figyelni, a tükörből folyamatosan nézett minket, amig mentünk.
Aztán megálltunk egy földúton és a cuckoldból aktiv hármas lett. De innentől már offtopic a történet
Jó buli lenne újra egy ilyet átélni egyszer...
Aztán megálltunk egy földúton és a cuckoldból aktiv hármas lett. De innentől már offtopic a történet
Szerintem én többször is kocsikáztam velük.
(Ez egy válasz grimthereaper üzenetére (2024. 02. 21. szerda 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 21. szerda 13:10
Réges rég történt, egy párral találkoztam. A férj vezetett, mig mi a feleségével a hátsó ülésen eljátszottunk egymással.
néha kell ilyen is ( fórum címéhez igazítva ) - nálunk is előfordul és tök izgis
Izgalmas tud lenni, főleg amikor mondjuk egy bevásárlóközpont parkolójában történik. De a legizgalmasabb az volt amikor más vitte el a páromat kocsikázni.
Valakinek mostanában új sztorija ?
Szex a hátsó ülésen?
Szex a hátsó ülésen?
Szuper lehetett
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 27. szerda 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4655826)
2022. 04. 27. szerda 07:26
Miután találtunk pasit harmadiknak,pár nap beszélgetés után összefutottunk vele ,nem nyílvános helyen.
Kicsit felizgattam a párom a hátsó ülésen,utána csere.
Srác nyalta melleit,punciját is,párom meg verte a farkát.
Terepfelmérés volt.
Persze hármast nálunk hamar össze is hoztuk..
Szuper volt...
Terepfelmérés volt.
Szuper volt...
Azert vezetes kozben ne mar , nagyon baleseti dolog lehet, es magatokat es masokat is veszelyeztet, kozuton semmikepp. Inkabb alljatok meg es ugy
Miután találtunk pasit harmadiknak,pár nap beszélgetés után összefutottunk vele ,nem nyílvános helyen.
Terepfelmérés volt.
Szuper volt...
Terepfelmérés volt.
Szuper volt...
Az első éles cuckold élményünk a hátsó ülésen történt. Elsőnek taliztunk a sráccal akkor hátra ült a srác mellé le vetkőzött felülről srác fogdosta kicsit és egyszer be kapta a farkát de ott ki is merült a találkozó. Rá 2 hétre már rendesen cumizta a srácot a hátsó ülésen és utána jól meg is dugta a srác.
Szeretjük vagy kint valahol megállni és a hátsó ülésen motorháztetőn . Izgató hogy bárki meglárhat.
néha be-beesik egy ilyen kaland jó dolog csak úgy hirtelen " felindulásból "
Régen történt, de emlékezetes maradt. A Duna-parton, este, a város fényeiben lehetett azért szépen látni, az akkori csajom, akivel akkoriban kizárólag szex ügyben találkozgattunk, vittem haza a férjéhez, összenéztünk, na még egy ráadást, félre álltunk egy fás, parkos helyen, átültünk a hátsó ülésre, némi cumizás, puncinyalás után ő hanyattfeküdt, klasszikus póz, én rajta, ment a dugattyú, nyilván az autó is mozoghatott szépen, keféltünk egy jót, nagyon jó, szűk pinája volt, szorította rendesen a farkamat. Miután beleélveztem, de még ott voltam rajta, pihegtem még a lövés után, amikor megszólalt, azt mondja, na, most ment el a pasi. Miféle pasi, kérdezem. Itt volt egy kukkoló, végignézte az egészet, nem láthattad, de én végig rá néztem, itt volt a feje egészen közel az enyémhez, csak kívül, az üvegen kívül, nyilván ő is kiverte közben magának, az volt az érzésem, mintha úgy mozgott volna, mondta. Én akkor hirtelen köpni, nyelni nem tudtam, fölhúztam a nadrágomat, kiléptem az autóból, de már nem láttam senki. Lehet hogy ott volt a pasi valamelyik fa mögé bújva, nem tudom. Izgalmas lett volna, ha a csajom letekerte volna az ablakot és cumizott volna egy jót, vagy akár kinyitotta volna a kocsi ajtaját, nem tette, csak élvezkedett egy másik férfi közelségén.
Hú ha rá gondolok régen a feleségemmel rengeteget csináltuk kocsiba , a első üléseket hátra engedtük és már ment is a szex kint a határba le állva mellék útra . Egyszer emlékszem rá valaki végig nézte amit csinálunk mikor észre vette hogy lássuk elszaladt
Többször előfordult. De volt,hogy a feleségem más pasival is a hátsó ülésen szexelt. Sajnos nem volam ott.
Hölgy imerősöm megkért, hogy vigyem el terepjáróval fel a hegyre rossz utakon .Pár perc autózás után közölte, hogy nincs szoknya alatt bugyi ,mivel nagyon meleg van. Hát nekem is melegem lett. Félre is álltam egy fás bokros részen . A hátsó bőrülés ideális magasság volt . A kis hölgyet nem nagyon kellett noszogatni. Hanyatt is feküdt lábait fel húzta az ég felé ,nagy terpeszben. A finom barack illatú frissen borotvált kis punci már tocsogott is a kéjnedvtől. Jól kinyaltam élvezésig . Utánna szeretkeztünk , nagyokat élveztünk, jól beizzadtunk a bőrülésen, de nagyon jó volt mindkettőnknek. Nagyon szerette a spermám ízét az utolsó cseppig , ennek meg kimondottan örültem .Titkos kapcsolat volt , fél évig tartott , de sajnos végeszakadt . Azóta is kőkemény vagyok ha rá gondolok.
Az egyik barátommal volt egy közös hölgy ismerősünk. Többször vittük közösen kocsikázni, majd beültünk hátra ahol vagy kiverte, vagy cumizott. Mikor mit kívánt a hölgy. Szép emlékek
Régi, tinédzser-kori barátnőmmel összetalálkoztunk, gondoltam elbűvölöm őt és szeretkezünk nagyokat megint.
Vittem őt szinházba, moziba, étterembe, koncertre... örül neki, de semmi szex. .... Elmentünk kirándulni a Balaton felvidékre, egyszer csak:
-Húzodj félre! Most akarom a kocsiban, mint régen.- úgy is lett.
Vittem őt szinházba, moziba, étterembe, koncertre... örül neki, de semmi szex. .... Elmentünk kirándulni a Balaton felvidékre, egyszer csak:
-Húzodj félre! Most akarom a kocsiban, mint régen.- úgy is lett.
Egyszer volt benne részem.Nagyon izgalmas volt ,főleg hogy a férj is nézte miközben szopattam a feleségét.Nagy élmény!
Van erre alkalmas, tágas, hat fotellel szerelt autónk, hátul olyan fóliával, hogy a Blahán is dughatsz ha találsz parkolóhelyet. Nemrég végigdugták Budapestet barátaink a hátsó ülésen, a zenét sem hallottam. Egyik másik piros lámpánál nagy pislogás volt, szomszéd autókból miért jár úgy az autó hátulja.
(Ez egy válasz Detti Love üzenetére (2019. 07. 11. csütörtök 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 11. csütörtök 23:39
Mi tökélyre fejlesztettük az autós szexet. Imádom és gyakran csináljuk ha van szűk fél óránk, óránk az autó hátsó ülésén esünk egymásnak.