Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#104   2018. 12. 20. csütörtök 23:13
X Törölt felhasználó (818842)
Mèg lehet több wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 20. csütörtök 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3656872)
2018. 12. 20. csütörtök 23:08
Lehetett volna több is...
#103   2018. 12. 20. csütörtök 23:08
X Törölt felhasználó (3656872)
Lehetett volna több is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 20. csütörtök 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (818842)
2018. 12. 20. csütörtök 22:18
Egy èlmèny volt... finom
#102   2018. 12. 20. csütörtök 22:18
X Törölt felhasználó (818842)
Egy èlmèny volt... finom
#101   2018. 09. 21. péntek 14:22
X Törölt felhasználó (1409882)
A barátnőm Frankfurtban dolgozott. Jött volna haza, és megbeszéltük, hogy kimegyek érte, és hazahozom. Aztán egy barátom elkísért, mert csak jöttünk, mentünk, hátha elfáradok.
Rendben kiértünk, el indultunk haza. A barátom vezetett, és jobb 1-en ültem. A barátnőm keze egyszer csak megjelent, és elkezdett simogatni. Hiába szorítottam meg a kezét, hogy ne csinálja, hiszen mégis csak egy haverom ül a kormánynál nem hagyta abba, és benyúlva a gatyámba simogatta a farkam. mondanom sem kell a farkam, már totálisan állt. Szóltam a srácnak, hogy álljunk félre egy pihenőben, mert pislantanom kell. Dolgomat elintéztem, megmostam a szerszámom, és mielőtt újra elindultunk, megkérdeztem tőle, hogy nem baj -e ha hátraülök Laurához.
Mondta, hogy minden ok, azt hitte mellette fogok utazni eleve. Elindultunk, és azonnal elindultak a kezek. Halkan, finom, nadrág, bugyi lekerült róla. Megnyalogattam a punciját, majd ő vetkőztetett le. Ekkor tényleg még totál csendben voltunk. Elkezdte szopni a farkam. Óriási élmény volt. Ekkor nekem már volt hangom, mert én nem tudok csendben szexelni. Kis nyöszörgést hallattam, és azonnal arra gondoltam, hogy ezt meghallotta a srác. Automatikusan a belső visszapillantó tükröt néztem, hogy hátra néz -e.
És találkozott a tekintetünk. Hallotta, és most már tudta, hogy mi folyik hátul. Innentől nem volt már mit szégyellni. Én ültem, Laura rám ült, és meglovagolta a farkam. Hogy meddig szexeltünk nem tudom, nem egy élvezés volt. Utána Laura elszenderedett. A barátom, kiállt egy pihenőnél, és intet hogy szálljak ki. Ekkor volt igazán nevetés. Nem lehet elmesélni pontosan a szitut, de a kérdés: Te buzi vagy? Én vezetek, te meg hátul dugsz? Az utat alig láttam bameg, úgy néztem a tükröt smile ))

Így visszagondolva is óriási élmény volt. Volt még másfajta, de azt nem látta senki. Majd egyszer azt is megosztom veletek.
#100   2018. 09. 17. hétfő 15:47
X Törölt felhasználó (3802852)
a kocsiban lévő palackból, és kiszállt, hogy én is fel tudjak öltözni! Remegő lábakkal álltam az autó mellett, még búcsúztunk, vadul csókoltam, és éreztem férfiasságom ízét a szájában. Megint csörrent a telefonja-rohanok mondta, és még búcsúzóul kacsintott egyet felém.
A folytatás valamikor 1 év múlva egy szállodai szobában-de azt majd később!
(aki nem hiszi-ne irigykedjen!!!)
#99   2018. 09. 17. hétfő 15:40
X Törölt felhasználó (3802852)
Én egy továbbképzésen voltam, ahol a vendéglátó cég marketinges hölgyével kerültünk a hátsó ülésre.
Szóval ezzel a céggel már régi a kapcsolatunk, és mikor közös rendezvényeken vagyunk-évente 2-3 alkalommal-már egyre jobban kezdett szikrázni valami közöttünk. Ez egy decemberi napon történt, hogy továbbképzésen voltam náluk. Már az előadások alatt bombázott az SMS-ek hadával, hogy mennyire aranyosan figyelek, mennyire akar stb.
Én sem voltam rest, viszonoztam, és húztam az agyát, alig tudtam figyelni, és nagyon vártam a szüneteket. Na mondanom sem kell, hogy kerestük a helyet, ahol legalább megérinthetjük egymást, és a többiek semmit ne vegyenek észre ebből. Sem az Ő, sem az én kollégáim . Így teltek a szünetek, majd a nap végén felajánlottam, hogy haza viszem. Mondta, hogy ez nem jó ötlet, mert busszal szokott menni, és feltűnő lenne a kollégáinak, ezért javasolta hogy várjam meg az autóbusz állomáson. Előre mentem, nagyon izgatott voltam, még megérkezett a busz. Beült mellém a kocsiba, egyből heves csókolózásba kezdtünk, és mondta keressünk egy nyugodtabb helyet. Mivel Ő volt otthon a városban, elég ügyesen elvezetett egy lakóház parkolójába ami az otthonától sem volt messze. Férjes asszony, két gyerek, mondanom sem kell mintafeleség, szeretne hamara hazaérni!
Szóval hátramentünk a hátsó ülésre. Elkezdtük kihámozni egymást. Mondanom sem kell, december, -10 fok stb, Volt ruha bőven. Lekapcsolt motorral az utastér hamar kihűlt. Én sem vagyok egy kicsi alkat, Ő még magasabb is nálam, igazi nő, akin volt mit fogni, nem kövér, de sexisen arányos test.Szóval fáztam. Ő, csal tépte rólam a ruhát. Alig fértünk el. Már a farkamat markolászta, és a szopásra készült, mire mondtam, beindítom a kocsit. Ő csak a melltartótól szabadult meg idáig, és hatalmas mellei a hideg hatására megkeményedtem. Olyan bimbói voltak, azóta is álmodom velük. Ő is fázik-mondta! Mire megtaláltam a gatyát, kiszálltam előrementem beindítani a kocsit! Tudni kell, hogy kártyás, és nem indul el ha nem nyomom a kuplungot! Míg indítottam, a hátsó ülésről piszkált egyfolytában. Visszasiettem hátra-alsó gatyában- azonnal a farkamnak esett! Olyan erősen szopott, torkozott, hogy majdnem eldurrantam. Próbáltam a bugyiba -amennyire lehetett-benyúlni. Kopasz puncija tiszta lucsok volt. Mondta dugjam meg azonnal. Nem tudtunk megfordulni a pozicióhoz, majdnem megőrültem . Közben megcsörrent a telefonja. Férje hívta, hogy ha leszállt a buszról ugorjon be még a boltba egy kiló kenyérért. Letette a telefont, és azt mondta, most kivégezlek, mert csak erre van idő, de legközelebb nem szabadulok. Szóval szájába vette a cerkámat, és ahogy abba hagyta, vagy vadabbul szopni kezdett. Érezte mindjárt végem, és a zacsimat erősen kezdte markolászni. Akkorát élveztem, hogy felordítottam. Az utastér már bemelegedett, tiszta pára volt az összes ablak, a víz is folyott rólunk! Diszkrétem megtörölte száját, megdícsért hogy nagyon finom voltam, kért egy korty vizet
#98   2018. 09. 17. hétfő 13:09
kandurmarci kandurmarci
Javítás: a pináját most NEM láttam, mert a blúzától....
#97   2018. 09. 17. hétfő 13:07
kandurmarci kandurmarci
A tanárnő hanyatt feküdt, széttárta a lábait és én simogattam, ujjaztam, nyaltam, faltam a gyönyörű, rózsaszín kelyhet. Közben letoltam a nadrágomat és ő kezelésbe vette a felrobbanni készülő farkamat, előbb kézzel, aztán nyelvvel s a szájába is vette, nagyon jól szopott, alig tudtam magam visszatartani. A pináját most láttam, mert a blúzától és a melltartójától szabadítottam éppen meg. Persze, nemis mondtam, hogy gyönyörű, nem is nagy, hanem óriás mellei voltak. Évekkel előtte, a lakodalmukban is egyfolytában ezeket a hatalmas dudákat néztem, különösen ahogyan tánc közben ringottak. S most ezek itt testközelbe kerültek, két marokra fogtam az egyiket, majd a másikat s rácuppantam a bimbókra. S akkor megszólalt: Tudod, hogy a lakodalmunkban a férjem nehezményezte, hogy nem vetted le a szemed a melleimről. Azóta szerettem volna neked közelről is megmutatni s most itt vannak. Belefúrtam a fejem a dudák közé s úgy raktam be a farkamat a pinájába. Nem sok kellett, úgy elmentem teleélvezve a csupasz pináját, hogy percekig alig kaptam levegőt. Amikor az autóban megmutatta a pináját, nem számítottam arra, hogy ez lesz a vége. Ő ajánlotta, hogy menjünk olyan helyre, ahol zavartalanul megmutathatja. Hogy az erdei ház lakói leselkedtek-e vagy nem, nem tudom. Az autó ablakai le voltak tekerve, akár hallhatták is a hangfoszlányokat. Visszafelé látszott az arcukon, hogy nyugtázták, mi történt. Nyilván nem mi voltunk errefelé sem az első, sem az utolsó ilyen autós pár. A kapcsolat a tanárnővel egy ideig még folytatódott. Később elváltak, a tanárnő is más kapcsolatban él, de ezzel a párjával hűséges. A kettőnk kapcsolatát új párjának is elmondta, nincs semmi gond, többször voltam nálunk vendégségben, ebéden is, jókat beszélgettünk, borozgattunk.
#96   2018. 09. 17. hétfő 12:45
kandurmarci kandurmarci
Akkor történt, amikor még nem volt divatban a csupasz punci. Pornó filmekben már megjelent, de én élőben, közelről szerettem volna ilyen bozótmentes pinát látni. Megemlítettem egy baráti házaspár nőtagjának, amikor valahogy a szexre terelődött a szó, hogy engem ez módfelett izgat. Milyen lehet ilyen szőrtelen pinát nyalni, mennyivel jobb lehet, hogy az embernek nem kell állandóan a nyelvére tapadt szőrszálak eltávolításával bajlódnia és biztosan jobban oda is férhet a nő pinájához a férfi nyelve, és hogy baszni is biztosan jobb lehet egy ilyen csupasz pinát, hiszen közvetlenebb az érintkezés, nincs közte még az a kis szőrzet se. Azt mondta, hogy őt is érdekli és éppen tervezi, hogy lecsupaszítja a pinust. Megmutatod majd? - kérdeztem. Jó, megmutatom - válaszolta. Nem tudom, hogyan eveztünk ilyen sikamlós vizekre, mert semmiféle hasonló közeledés eddig nem volt kettőnk között. Rá kellett jönnöm, hogy belevaló csajszi lehet ez a baráti társasági feleség. Nem sokkal ezután egy iskolai vetélkedőre mentünk az egyik Tisza-parti kisvárosba. Ő a versenyre érkező diákok kísérője volt, én pedig tudósítani mentem az eseményről. Tehát nem együtt utaztunk oda, ott találkoztunk a versenyen. Az ebéd nem az iskolában volt, hanem egy vendéglőben. Itt egy asztalhoz ültünk és ebéd után fölajánlottam neki, hogy kocsival visszaviszem az iskolába. Beült mellém és egyből elújságolta, hogy előző nap lecsupaszította, arra számítva, hogy itt találkozunk. Mivel csináltad? - kérdeztem. Kisollóval - mondta. Ekkorra már nagyon izgatott lettem, föllibbentettem a szoknyáját, félrehúztam a bugyiját egy pillanat alatt, közben annyit mondtam csak, hogy mutasd, de már láttam is a csodát. Ne itt - mondta, még meglátnak a diákjaim. Menjünk el valahova a Tisza-partra - ajánlotta. A verseny folytatásáig van még bő egy óra. Nem ismertem a kisváros környékén a Tisza-partot, nekivágtam úgy vaktában, amerre út vezetett. Gyorsan odaértünk az árterületre, de közben egy ház előtt is elmentünk, több gyerek kint volt előtte, meg néhány felnőtt is. Ekkorra már a bugyi nem volt rajta, mert amint elhagytuk az utolsó házat, egyből levette és a szoknyáját felhajtotta, a lábát is széttárta, amennyire lehetett, hogy gyönyörködhessem a látványban. A háznál, ahol elhaladtunk, jól megnéztek bennünket, főleg a felnőttek, mert ezután már egy nagyon kis csapás vezetett tovább, a vak is láthatta, mi célból jöhet erre autóval egy férfi meg egy nő. Az ablak le volt tekerve, be is láthattak, hiszen egészen közel haladtunk el mellettük. Nekem már igencsak meredezett a farkam nadrágban. Nem messze a háztól megálltunk, átültünk a hátsó ülésre és én birtokba vehettem életem első csupasz pináját. Nem volt annyira finomra lecsupaszítva, mint ahogyan manapság depilátorral vagy azzal a Vénusz intim borotvával, amit mostanság reklámoztak a tévében, szép hamvasra le lehet csupaszítani a pinát, de a régi bozótoshoz képest csupasz pina volt.
#95   2018. 09. 15. szombat 12:42
tüzespasi tüzespasi
nu
#94   2018. 09. 15. szombat 11:07
tüzespasi tüzespasi
huhua
#93   2018. 09. 12. szerda 14:14
kandurmarci kandurmarci
A Duna-parton történt régebben, már sötét volt. Kocsival vittem haza a csajszit. Menet közben az első ülésen kezdődött a tapi, én jobb kézzel, középső ujjammal simiztem a csiklóját, nyomtam be a puncijába, már amennyire így visszakézből lehetett, ő meg a farkamat vette elő, de szopni már nem lehetett, mert a kormány útban volt. Lefordultam egy fákkal szabályosan telepített területre. Ismertem a terepet, hiszen a közelben laktam. Megálltam, leállítottam a motort, lekapcsoltam a lámpákat, kiszálltunk és átköltöztünk a hátsó ülésre.A város nem túl távoli fényeinek köszönhetően így is szépen látni lehetett. Ledobtunk a ruháink egy részét, de erre nem emlékszem pontosan, hogy mit s hogyan és akkor már megközelíthető lett a csaj nedves pinája, azt nyaltam és ujjaztam egy ideig, ő meg a farkamat kapta be, aztán hátára feküdt, én meg rá, beraktam a cerkát és így basztunk az elélvezésig. Miután kivettem teleélvezett pinájából a farkamat, ő egy ideig még fekve maradt, nézett fölfelé és mosolygott. Mi van, mit somolyogsz? - kérdeztem tőle. Most ment el - mondta. Ki ment el? A kukkoló. És elmesélte, hogy amíg én ügyködtem, ő - hanyatt fekve - látta meg a üvegre rátapadó férfi arcát s a mozgásáról ítélve úgy tűnt, hogy közben a farkát verte. A lány szemezett vele és a pasi ott volt mindaddig, amíg én toltam a pináját, de még azután is, hogy én elélveztem. Izgató volt - ismerte be. Akkor én nagy hirtelen nem tudtam ezzel mit kezdeni. Fölhúztam a nadrágomat és kiszálltam az autóból, körülnéztem, de már nem láttam senkit. Mai fejjel, ha ezt baszás közben észreveszem, letekertem volna az ablakot és ha a lány is úgy akarta volna, akár be is szállhatott volna. Valószínűleg akartra volna, hiszen izgató volt számára. Van még néhány ilyen hátsó üléses kalandom, de majd legközelebb.
#92   2018. 09. 12. szerda 12:45
X Törölt felhasználó (3126932)
Ha a kis Suzukim mesélni tudott volna.....
Az asszony kikaparná a szemem. wink
#91   2018. 09. 12. szerda 12:01
sottocorona sottocorona
Szexem van az autó székhelyén, amikor az utcai kurvákat csinálom, de amikor megcsinálom escort di firenze akkor kihasználom az ágy kényelmét. A különbség kellemes.
#90   2018. 09. 12. szerda 11:46
X Törölt felhasználó (867924)
Csodaszép emlékek fűződnek hozzá. A hátsó és az első ülésen is. Rengeteget szexeltünk ott a leendő feleségemmel. Párszor voltak arra járók, mert hihetetlen, de nincs olyan eldugott hely, ahol ne mászkálna valaki. Mikor látták mi történik, diszkréten tovább álltak. Kukkoló egyszer volt, de tisztes távolból így nem foglalkoztunk vele, had élvezzen ő is.
#89   2017. 07. 16. vasárnap 23:35
biszexpasit biszexpasit
Bocs még egyszer párt írtunk nem magányos pasit
(Ez egy válasz atihajni üzenetére (2017. 07. 16. vasárnap 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 16. vasárnap 23:03
Meglesnélek és be is szállnék hozzátok
#88   2017. 07. 16. vasárnap 23:03
atihajni atihajni
Meglesnélek és be is szállnék hozzátok
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (2017. 07. 16. vasárnap 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 16. vasárnap 23:01
hú de sokszor volt és de jó is
sajna soha nem lesett ki minket egy másik pár
#87   2017. 07. 16. vasárnap 23:01
biszexpasit biszexpasit
hú de sokszor volt és de jó is
sajna soha nem lesett ki minket egy másik pár
#86   2017. 07. 14. péntek 20:14
telihold33 telihold33
Izgalmas a hátsó ülésen finom worship
#85   2017. 02. 09. csütörtök 13:33
X Törölt felhasználó (1555152)
Ez még jó lehet, spontán és keményen wink
Rég volt ilyenbe részem smile
 
... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Mr.Enigma Mr.Enigma
Nyitás ideje: 2006. 09. 29. péntek
Üzenetek: 164db
Utolsó üzenet: 2024. 05. 06. hétfő
 

Hírek

2024. 07. 22. hétfő 13:52
Videó feltöltés hiba javítva! Kedves amatőrök! Sajnos az utóbbi időszakban, nagyon sok "álló módban", (vagyis amikor a telefont függőlegesen tartottátok) felvett videónál volt olyan hiba, hogy a kódolás során a képaránya torz lett, mert az álló formátumú videó 16:9-es... Tovább
2024. 07. 10. szerda 16:46
Sex Clowns 2 Az élet egy nagy móka. Nem szabad komolyan venni. Igaz ez a szexre is. Nem kell túl agyalni. Csak élvezni. És ha úgy esik jól, hogy bohócnak öltözve megdugsz egy csajt, hát tedd úgy! Letöltés - Sex Clowns 2 Tovább
2024. 06. 28. péntek 16:40
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!