Puding, joghurt, eperöntet, méz, fagyi, csokilikőr vagy libazsír és pacalpörkölt??? Ti mit nyalnátok le (vagy ennétek le) a legszívesebben egy nőről vagy férfiról??? Miket próbáltatok már ki ilyen célra??? Tapasztalatok???
méz, tejszinhab hmmmmmmmmm finom.
Ami viszont kicsit élvezetesebb(lehet furcsa elsőre) az a fogkrém. ' picit elkensz a nyalakodni kivánt területen (puncin a csikló környéke, kukin a makk felső vége) és amikor a nyáladdal kicsit feloldod az valami észvesztő érzés tud lenni...
Ami viszont kicsit élvezetesebb(lehet furcsa elsőre) az a fogkrém. ' picit elkensz a nyalakodni kivánt területen (puncin a csikló környéke, kukin a makk felső vége) és amikor a nyáladdal kicsit feloldod az valami észvesztő érzés tud lenni...
![ravasz1](images/smilies/ravasz1.gif)
Hmmm,a fogrémet még sose próbáltam... de ami késik, nem múlik... Bár kicsit fura, hogy fogkrémet nyalni... de ha tényleg jó, miért is ne...
persze mert egy kicsit csíp! Főleg ha mentolos! Próbálkd ki az erős pistát vagy a wasabit!
Tejszínhab már megvolt!
Pacalt nem szeretem, de egy jó kis pörköltet se lehet rossz
Ami viszont inkább bejön, az a nyalánkségok: puding, krém, stb...
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
Pacalt nem szeretem, de egy jó kis pörköltet se lehet rossz
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
Ami viszont inkább bejön, az a nyalánkségok: puding, krém, stb...
De van gyerekeknek szánt ehető fogkrém is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 14:36
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
![beka2](images/smilies/beka2.gif)
Törölt felhasználó (39340)
![](images/forum/forum_calendar.gif)
Hmmm,a fogrémet még sose próbáltam... de ami késik, nem múlik... Bár kicsit fura, hogy fogkrémet nyalni... de ha tényleg jó, miért is ne...
irigykedsz mi...
pont az a jó benne hogy kellemes hűsiti és mellette... nem is folytatom
pont az a jó benne hogy kellemes hűsiti és mellette... nem is folytatom
![beka2](images/smilies/beka2.gif)
Ja, vagy vannak narancsos/citromos meg ilyesmi fogkrémek... Az én abszolút kedvencem a méz: jó ragacsos és édes, sokáig lehet nyalakodni, viszont nem hizlal!!! Erőspistát azt inkbb nem...
kérünk véleményt az eredményről...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 14:36
Oksi, majd elmondom milyen volt... én is kíváncsi vagyok, biztos jó hideg érzés...
Oksi, majd elmondom milyen volt... én is kíváncsi vagyok, biztos jó hideg érzés...
Izzadságot, gépolajat, amodent+-ot, odaszáradt csipát.
ejj, micsoda ízlés, micsoda ízlés!
Macskapisit nem próbáltad még? HEHE :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 14:43
Macskapisit nem próbáltad még? HEHE :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
mélyhűtött (éppen kiengedő) sárgadinnye darabkákat :)))
nem csak "le", "ki" is :))) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 14:40
nem csak "le", "ki" is :))) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Ja, vagy vannak narancsos/citromos meg ilyesmi fogkrémek... Az én abszolút kedvencem a méz: jó ragacsos és édes, sokáig lehet nyalakodni, viszont nem hizlal!!! Erőspistát azt inkbb nem...
Érdekes 5let! Bár én jobban szeretem a "kenhető" dolgokat.
(Ez egy válasz mano43 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 14:48
mélyhűtött (éppen kiengedő) sárgadinnye darabkákat :)))
nem csak "le", "ki" is :)))
nem csak "le", "ki" is :)))
Identitászavar? Nem vagy te GonoszKismalac :-)))
2006. 10. 20. péntek 14:43
Törölt felhasználó (38040)
A fogkrémet én is ki fogom próbálni, bár volt anno egy tusfürdő, amibe mentolt raktak, hogy hűsítsen és a férjem szerint iszonyúan csípte a fütyköst, szóval hanyagolta...
a fogkrémből is elég 1 borsó szemnyi nem kell a nyalakodásra szánt területen sokat L kenni mert az már sokk és kellemetlen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 15:05
Törölt felhasználó (21812)
A fogkrémet én is ki fogom próbálni, bár volt anno egy tusfürdő, amibe mentolt raktak, hogy hűsítsen és a férjem szerint iszonyúan csípte a fütyköst, szóval hanyagolta...
Ezt jó tudnom nekem is... Charlotte, majd te is meséld el, hogy milyen volt!
A méz és tejszínhab megvolt. a mentolost nem erőltettük. a csípőst meg csak a kajában szeretem, nem a nőn..