Én nem értek valamit! Mióta szóltam, hogy a régi topic-okat törölni kellene, azokat amikbe legalább fél éve nem írtak, azóta rendszeresen kerülnek fel a régi topic-ok, hülye semmit mondó, rizsa szövegekkel. Engem ez bosszant! És általában valami újonc fórumozónak köszönhetően! Lehet, hogy problémám egyedüli, de nagyon érdekes jelenség!
Igen.. pont ezt szerettem volna én is közölni...
(Ez egy válasz triznyak1313 üzenetére (2007. 01. 13. szombat 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon aktív forumozó: party[VIP]
köszi!
audrey
audrey
Kedves Tom,
már annyiszor és annyi helyen írtam, ....és még csak válaszra sem méltattak...így kérem add már át üzenetem a "megközelíthetetlen" Infester-éknek. (Bár eme tisztemet nem szívesen teszem, mert párszor már elképzelt pisis óvodásnak...tehát nekem személy szerint mintha nem is lenne....de mivel én szerevezem megint a bulit, legalább ennyit megteszek...tudod az intelligenciám:))
A Farsangi topikban várjuk válaszukat, hogy kívánnak-e ebben az évben végre részt venni a GG legnagyobb buli megmozdulásában .....sőőt hát azért illene valamit felajánlani a GG-nek is a tombolára.
Segítségedet előre is köszönöm.
Audrey
már annyiszor és annyi helyen írtam, ....és még csak válaszra sem méltattak...így kérem add már át üzenetem a "megközelíthetetlen" Infester-éknek. (Bár eme tisztemet nem szívesen teszem, mert párszor már elképzelt pisis óvodásnak...tehát nekem személy szerint mintha nem is lenne....de mivel én szerevezem megint a bulit, legalább ennyit megteszek...tudod az intelligenciám:))
A Farsangi topikban várjuk válaszukat, hogy kívánnak-e ebben az évben végre részt venni a GG legnagyobb buli megmozdulásában .....sőőt hát azért illene valamit felajánlani a GG-nek is a tombolára.
Segítségedet előre is köszönöm.
Audrey
Nem tudtam kihagyni.
kérlek engem is büntess meg így!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 11. csütörtök 14:27
mit szeretnél, mit csináljak vele? kikötözzem és meztelenül táncoljak előtte, úgy hogy a melleim súrolják a száját és dörzsöljem a lábaim közét az ágyékához?
köszi a segitséget!
Hehe, "tudos" megint osztja a 2 szavas hsz-eket!!!
Pedig már én is rászóltam, hogy nemkéne!
(tudos kimoderálva egy időre!)
Pedig már én is rászóltam, hogy nemkéne!
(tudos kimoderálva egy időre!)
Értettem!!! és lol! Akkor nem próbálkozom a rosszalkodással... A "saját" topicom-ba azért betettem egy "király" képet!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
én foglak kipenderíteni királyfi:):):):):)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 11. csütörtök 17:57
Tényleg kötözködni akarok csak (a napi pontom már úgyis megvan), ha most valahova beírok egy "király"-t, kipenderítesz???
Tényleg kötözködni akarok csak (a napi pontom már úgyis megvan), ha most valahova beírok egy "király"-t, kipenderítesz???
Ja, és nekem is NAGYON érik már!
Ezt ne csináld, mert TÖBBEN kőkemény "király"-ozásba kezdünk, hátha megkapjuk az említett "büntetést"!!! lol lol lol
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 11. csütörtök 14:27
mit szeretnél, mit csináljak vele? kikötözzem és meztelenül táncoljak előtte, úgy hogy a melleim súrolják a száját és dörzsöljem a lábaim közét az ágyékához?
/ / / / /
nem ész nélkül királyozott, te se tedd:) nem pontvadász, rendszeres fórumozó...nem érzem akkora véteknek, hogy figyelmeztetnem kéne, de ha felsőbb utasítást kapok, akkor megteszem természetesen...mellesleg jómagam nem kedvelem a király főnév melléknévként való alkalmazását, de megesik olykor, hogy használom én is:)
Sziasztok bocsi lehet nem ide kéne egy kérdésem lenne a kismalacba hogy lehet beküldeni képet?
Jó lenne ha valaki moderálná a chatet mert bolondok háza van. Napközben hónapok óta nincs operátor csak nagy ritkán.
előszedve a régi, villa süllyedhet:)