hova tűnt puncikapitány videoja?
T. Adminok!
A Szexmozi topikban Sapho hozzá(m)szólása személyes jellegű ,nem vág a topik témájába,mindemellett egy félreértésen alapul,és rossz fényt vet ránk!Legyetek szívesek moderálni! Köszönöm.
A Szexmozi topikban Sapho hozzá(m)szólása személyes jellegű ,nem vág a topik témájába,mindemellett egy félreértésen alapul,és rossz fényt vet ránk!Legyetek szívesek moderálni! Köszönöm.
hitman47 user
Már jeleztem több ízben, hogy az User nem megfelelően linkel képeket. Írtam neki privátban, de hiába. Széthúzza a topic-ot, a képei 90%-a nem jelenik meg, a mai nap két topic-ban való részvétele 0% eredményt hozott a látható képek tekintetében. Ráadásul van egy szabály, ha jól tudom, hogy 1 nap 1 komment max 3 képpel. Ennek nála nyoma sincs. Számomra élvezhetetlenné teszi a képes topic-ot. És furcsa, hogy egy moderátor sem tesz semmit, legalább törölné a képtelen kommenteket.
Már jeleztem több ízben, hogy az User nem megfelelően linkel képeket. Írtam neki privátban, de hiába. Széthúzza a topic-ot, a képei 90%-a nem jelenik meg, a mai nap két topic-ban való részvétele 0% eredményt hozott a látható képek tekintetében. Ráadásul van egy szabály, ha jól tudom, hogy 1 nap 1 komment max 3 képpel. Ennek nála nyoma sincs. Számomra élvezhetetlenné teszi a képes topic-ot. És furcsa, hogy egy moderátor sem tesz semmit, legalább törölné a képtelen kommenteket.
Tangás fürdőruha fórumban,nagyon reklám szagú hozzá szólások vannak!
És hálás lennék ha lehűtenétek ezt a seggfejt mert sokadjára baszlat hogy megint hozzászólok meg okoskodok...meg stb.
De ha nem tesztek semmit ugy veszem hogy igazat adtok neki és én törlöm a regünket mert hát nem kíváncsiak ránk itt..
De ha nem tesztek semmit ugy veszem hogy igazat adtok neki és én törlöm a regünket mert hát nem kíváncsiak ránk itt..
izgat ha dugják feleségem topik-zorn sértegeti a fórumozókat-nem tetszik neki hogy hozzászólok--lehet tényleg törölnöm kellene magunkat innen a picsába??
csatlakozom én is
(bezárva! majd később törlöm is!) :tom (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2011. 06. 21. kedd 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
(bezárva! majd később törlöm is!) :tom (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2011. 06. 21. kedd 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Anya-Fia sex... én is csatlakozom a bezárást kérőkhöz.
biszex fiúk rovat-nagyon kihegyezik a buzitémát szerintem-már kezd idegesítővé válni-ez már tényleg reklámnak számít!!
Az Anya-Fia szex topik a többi ilyen jellegűhöz hasonlóan nem kerülhetne törlésre ? Elég sokan felháborítónak tartják ,köztük én is !
Partnerkeresés a Féreküldött sms mms topikban !
szerintem jól van így külön-egyben túl nagy halmaz lenne vegyesen és az ember inkább hagyná a fenébe a keresést..
Ugye nem tartósan lett fagyasztva a legnépszerűbb fórumtéma?
Inkább az elkövetőket büntessétek,ne a helyszínt ,és ezzel a vétlen felhasználókat.
Egy-két friss regisztrált tag nagyon elmérte itt magát!! Oda csapjatok!
Inkább az elkövetőket büntessétek,ne a helyszínt ,és ezzel a vétlen felhasználókat.
Egy-két friss regisztrált tag nagyon elmérte itt magát!! Oda csapjatok!
Izgat ha dugják a feleségem- topik átment buzipiszkáló és védelmező topikká-HELP!!
A lánnyal szopnék topikban társkeresés van. Úgy tudom arra van megfelelő hely.
A spam leveleket kinek kell jelenteni?
likvidáltam a fel használót elég figyelmeztetést kapott már.
s elég durván irt az amatőrőknek (Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 05. 17. kedd 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
s elég durván irt az amatőrőknek (Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 05. 17. kedd 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 17. kedd 21:48
Nem unjátok még hogy Yomiboy az" engem a férjem jelenlétében dugnak"-topikban baszlatja az embereket?
Így fórumozzunk?Ezért írjunk ide akármit is? Hányadik esete már?Vagy őt ezért fizetik?Mert sokadjára teszi ezt!!
(figyelmeztetve a fórumozótársad!)
Így fórumozzunk?Ezért írjunk ide akármit is? Hányadik esete már?Vagy őt ezért fizetik?Mert sokadjára teszi ezt!!
Szép estét !
Szöveg a képtárban !
Szöveg a képtárban !
Nem unjátok még hogy Yomiboy az" engem a férjem jelenlétében dugnak"-topikban baszlatja az embereket?
Úgy tudom a képes topic-ban van egy olyan szabály, hogy:
1 user -> 1 nap alatt -> 1 komment -> 3 képpel
Ahogy figyelem az uccsó töltésekbe már úgy ment, priviben írtam is pwarrior-nak már korábban.
Ha jól tudom van külön képtopic-os admin, miért nem intézkedik ilyen esetekben?
(figyelmeztetve lett a képfeltöltő!)
1 user -> 1 nap alatt -> 1 komment -> 3 képpel
Ahogy figyelem az uccsó töltésekbe már úgy ment, priviben írtam is pwarrior-nak már korábban.
Ha jól tudom van külön képtopic-os admin, miért nem intézkedik ilyen esetekben?
(figyelmeztetve lett a képfeltöltő!)