Egy egészséges férfi és egy egészséges nő között általában létezik az a kellemes kis feszültség, ami a kedélyes jó viszonyt bármikor képes elementáris szexuális eseménnyé alakítani. Baráttal viszont nem kufircol az embert. Nem is tudom mi történne, ha egy nő nem kelthetné fel a vágyaimat csak azért, mert a barátom. Borzasztó dolog volna így lekorlátozni a lehetőségeket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 30. vasárnap 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869472)
2018. 12. 30. vasárnap 16:22
Miért ne?
Mit miert hat ne azert.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 30. vasárnap 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2836132)
2018. 12. 30. vasárnap 16:54
Mit miért hát ne?
Mit miért hát ne?
Miért ne?
Hát ne!
Én benne lennék
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 21. szerda 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869472)
2018. 11. 21. szerda 15:37
Legyünk!
Keresek hozzám hasonló,kissé örült csajszit,dumálgatásra,közös ökörködésekre,egyenlőre..(tudom, nem sok ilyen van. .)
Vedd számításba hogy biztos meg akarlak szexelni ha megkedvellek,ezért nem bánnám ha nem az Óperenciás tengeren túlon laknál,vannak korlátaim,persze nem erőltetek semmit.
Egyszer már volt szerencsém találkozni egy ilyen csodálatos nővel találkozni,de sajna nem működött,így bízom benne hogy még van ilyen.Remélem ő is megtalálja amit keres.
Ha érdekel,keress,vizespólós vagy cicis-popsis fényképpel már le is nyűgöztél,csak úgy említem...
Vedd számításba hogy biztos meg akarlak szexelni ha megkedvellek,ezért nem bánnám ha nem az Óperenciás tengeren túlon laknál,vannak korlátaim,persze nem erőltetek semmit.
Egyszer már volt szerencsém találkozni egy ilyen csodálatos nővel találkozni,de sajna nem működött,így bízom benne hogy még van ilyen.Remélem ő is megtalálja amit keres.
Ha érdekel,keress,vizespólós vagy cicis-popsis fényképpel már le is nyűgöztél,csak úgy említem...
Legyünk!
Sziasztok! Nem baj ha nincs szex de annyi belefér egy jó beszélgetés mellett hogy egy extra molett nő óriási combjait simogassam, élvezzem, és úgyhogy csak a nadrág kerül le róla (CSAK A NACI TÖBBI MARADJON Hófehér bőrű legyen. Enni belefér, közben jót beszélgetünk, tudom furin hangzik de nekem ez elég lenne, ha van ilyen hölgy akinek ez még belefér, jó extra molett, és engedné hogy a combjait simogassam, élvezzeM az írjon nyugodtan rám. Tényleg elég lenne ennyi is!!!!!!!!!!
Egerben laza borozások?nök párok
Ténylegesen , barátot keresnék , hölgy személyében , aki szereti a motorozást , motoros túrákat 2 -3 naptól a 10 -15 naposig , Külföldön . Semmi sem kötelező, még az sem , hogy egy szobában aludjunk , bár gazdasági szempontból előnyös , tudok viselkedni. A szállás és ellátás költségeid nem én állom , ezt előre jelzem , minden mást IGEN. Van egy fontos feltétel , Sportos alak , azaz , már bocs , senkit nem szeretnék megbántani , de sajnos a molett emberekkel semmi bajom , de nem motoroztatom őket , azaz , nem árt ha Sportos vagy vékony vagy , 60 kg környékéig, sorry , ennyi fér bele , ha érdekel és nem vettem el a kedved , keress bátran , beszélgetünk. idiott kommenteket nem várok , csáó.
Nőkkel vagy párral leveleznék (barátkoznék)
Barátkozom" Hölgyekkel Párokkal kölcsönös szennyes láda szerepben. No fizikai kapcsolat. Írj rám..
Sziasztok!
Én is szívesen leveleznék hölgyekkel.
Én is szívesen leveleznék hölgyekkel.
Szivesen venném 50-60 körüli pár,illetve hölgy barátságát akik szexuálisan nyitottak,sokat próbáltak. fontos a személyes kontakt,pl:közös vacsora és őszinte beszélgetések. Szolnok valamint Tiszakécske környéke jöhet szóba.
Sopron környéki hölgyel leveleznék. 32F
Szívesen barátkozunk,gyermekes párral,lehetőleg a környékünkről!
Sziasztok Tatabányai pár vagy hölgy barátja lennék akár hosszú távon is.Komolyan gondolom,utazni is tudok.
Ha írsz leszünk!
Szia. Barátkoznál velem is,néha az ágyban?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 09. kedd 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3267282)
2018. 01. 09. kedd 16:03
Sziasztok!Sosem gondoltam volna itt találpk egy barátot,aki elviseli a nehéz természetem,kirángat a mélyből,és ápolja a lelkem.De megtaláltam itt )Csók neki~*