Várj már, ez számomra magyarázatra szorul!
Az odáig OK, h bennevan a csávóka az álló cerkával, de az h "eltörik" az azért már más kérdés...
Mi törik el benne? Ezt sose értettem, és jó lenne ha megmagyaráznátok!
Bocs a tudatlanságomért!
Az odáig OK, h bennevan a csávóka az álló cerkával, de az h "eltörik" az azért már más kérdés...
Mi törik el benne? Ezt sose értettem, és jó lenne ha megmagyaráznátok!
Bocs a tudatlanságomért!
Szerencsére, velem még nem esett meg, h vmi komolyabb balesetet szenvedtem volna én, vagy esetleg a partnerem sex közben, de ettől nagyon nagyon félek!
Persze kisebb esetek már voltak, ilyen lefejeljük 1mást, vagy kiharaptuk 1más száját, szóval ilyenek megesnek, de remélem soha nem kerül sor vmi komolyabb balesetre!
Félek tőle nagyon és próbálom el kerülni ezt
Persze kisebb esetek már voltak, ilyen lefejeljük 1mást, vagy kiharaptuk 1más száját, szóval ilyenek megesnek, de remélem soha nem kerül sor vmi komolyabb balesetre!
Félek tőle nagyon és próbálom el kerülni ezt
Végbél falának repedése??? Na mit szóltok? Még élvezte is, csak a dokinak nem akarta nagyon megmondani, hogy mit csinált!! Ráadásul 5 hónap múlva újra megcsináltuk!!!
"sebes a térded? kúrtál? nekem is volt, padlószőnyegen toltam a csajt faltól falig, mikor koppant a feje fordultunk" XD
Szép történetek , nekem még nem volt semmi komoly de ha lesz veletek megosztom.
Nem sérülés, de asszony szokása, hogy miközben nyalás közben elmegy, szorítja a 2 kezével a fejemet, de olyan erővel, hogy már fáj...
Szerentsére nekem még nem jött össze közben sérülés.
Szertár padlójára pokrócot terítettünk majd keztdük,tök sötétségben. Én kezdtem gyengéd nyalásal.Utána fordult a lány és "kutya"pózban hátulról folytattam!Kértem ,hogy tolja ki a popsjiát,tehát behajlitotta a kezét,hogy a felső testével a pokrócra tapadjon!Azonnal elkezdtem NAGYON NAGYON "TOLNI"már az első "tolásnál2 felnyögött erre én mégjobban,majd megint és én megint!Mire szólni bírt,hogy a gurulós szék lábába csúnyán beverte az orrát!
Ha egy lányt fölpakoltok az asztalra, hogy ott adjátok meg neki, ami jár, vigyázzatok, hogy az asztal széle ne sértse föl szegényt. Pár hónapja csúnya sebet ejtettem egy lányon a munkahelyemen.
Miközben nagyban elégítettem ki az ex-barátnőm vágyait, kéj közben úgy beleharapott a bicepszembe, hogy 3 hétig ott volt a nyoma, Ciki volt, amikor anyám megkérdezte, mi történt velem...
A párom szokott néha vérezni utána, mintha szűz lenne. Az orvos azt mondta, semmi gond, csak neki kicsi a hüvelymérete, nekem nagy a farkam. Azóta óvatosabb próbálok lenni, de nem mindig sikerül a szex hevében...
Hát ez nagyon tetszik :)
Nekem szerencsére még nem volt ilyenben részem... de ha lesz valami, megosztom veletek az okulásotokra! :D (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem szerencsére még nem volt ilyenben részem... de ha lesz valami, megosztom veletek az okulásotokra! :D (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 26. vasárnap 20:26
Ornyeregben bekövetkezett komoly zúzódás... ránknyitott a csaj pasija...
Nekem a farkam kopik meg néha, ha túl sokáig csináljuk. Mondjuk akkor a páromnak is kidörzsölődik a punija. Pedig nedvesedik rendessen, de ha sokáig tart akkor ezzel számolni kell.
Szőnyeg okozta sérülések ellen kíválóan alkalmas megoldás: perzsaszőnyeg(pihe-puha) ;-D
Egy haverommal történt még nagyon rég,hogy tolás közben,begörcsölt a zsák fölötti ín ,izom vagy tudja a rosseb mi,de olyan szinten hogy mentőt kellett hívni,és vagy öt napig nem ment dolgozni.A körzeti meg nem írta ki betegállományba,mert nem volt olyan betegség kód!Aztán csak megoldotta valahogy kellő korrumpálás után!
Saját csak annyi amikor eccer hátulról szúrtam a babámat a padlón szőnyegen véresre koptak a lábujjaim.Abban a pillanatban ez nem volt hiba,de másnsptól sírni tudtam volna!
Elég durva sérüléseket is lehet szerezni, ha nem vagy óvaros, az egyik barátnőm kissebb agyrászkódást kapott, mert belevágta a fejét a falba szex közben.
Hát igen a fityma fék beszakadás az nekem is nagyon kellemetlen perceket okozott,a törölközöt is csak nagyon messziröl néztem mert nagyon fájt+ nuku sex egyideig.
fitymafek nekem meg nem szakadt, de a többi tipikus eset ( bör lehorzsolodas itt-ott ) az elöfordult...meg persze a böröm egy komoly resze is eltünt mar a hatamrol ( jo körme volt a lanynak )
az egyik erdekes eset:
exemet gyömöszöltem, mikor közli levegö utan kapkodva ( hogy mashogy ) hogy nem kap levegöt...gondoltam : rendben...most mindjart jo lesz neki, mert pont ugy nezet ki......aztan mikor lilult a feje, akkor kihuztam belöle, mert rajöttem, hogy nem orgazmusa lesz, hanem megfullad, ha tovabb csinalom....es egy pillanatig megfordult a fejemben, hogy mit mondok majd a mentösöknek?!?!?
de aztan nem kellett mentöt hivni ( szerencsere )
az egyik erdekes eset:
exemet gyömöszöltem, mikor közli levegö utan kapkodva ( hogy mashogy ) hogy nem kap levegöt...gondoltam : rendben...most mindjart jo lesz neki, mert pont ugy nezet ki......aztan mikor lilult a feje, akkor kihuztam belöle, mert rajöttem, hogy nem orgazmusa lesz, hanem megfullad, ha tovabb csinalom....es egy pillanatig megfordult a fejemben, hogy mit mondok majd a mentösöknek?!?!?
de aztan nem kellett mentöt hivni ( szerencsere )
persze,ez igy igaz,de mi köze ennek a vakbelgyulladashoz?,mert szerintem nem sok!söt,anatomialag nezve a hüvely eleg tavol van a vakbeltöl,es meg ha el is erne a penisz a vakbelet,ez meg mindig nem ok a gyulladasara!
(Ez egy válasz Vyergas üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 26. vasárnap 22:50
BigJoe23: Mikor elolvastam, olyat röhögem...
Doctorbalu: szvsz nem volt ott anális közösülés, csak vaginális. Ugye ahogy a féfiak szerszáma sem egyforma, a nők hüvelyének hossza sem egyforma. Én ma speciel úgy "megbökdöstem" a páromat, hogy vérzet utána egy kicsit, és most fáj az egész hasa... (Ő mondta, hogy legyek vad.. )
Doctorbalu: szvsz nem volt ott anális közösülés, csak vaginális. Ugye ahogy a féfiak szerszáma sem egyforma, a nők hüvelyének hossza sem egyforma. Én ma speciel úgy "megbökdöstem" a páromat, hogy vérzet utána egy kicsit, és most fáj az egész hasa... (Ő mondta, hogy legyek vad.. )