Békéééés Karácsonyt Zombiee!
Na hogy az a:D
Akkor vedd elő :-D
Boldog karácsonyt Zombiee és Angeel! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 24. vasárnap 01:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Boldog karácsonyt Zombiee és Angeel! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 24. vasárnap 01:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2006. 12. 24. vasárnap 01:23
Amikor én ittvagyok vazeg, bezzeg sohasem vagytok itt:D Kapjátok be:D
Amikor én ittvagyok vazeg, bezzeg sohasem vagytok itt:D Kapjátok be:D
Zombiee karácsony:D
Jááááááááááj. Na én lépek innen...
Mindenféle szépet és jót akaszt le nektek a szögről:D Muhahahaha:D:D
Remélem sok jót tartogat nektek a Mikulás
KELLEMES KARÁCSONYT MINDENKINEK VAZEEEEG:D BÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉKE:D
Jézusom lesz Die Hard 4 is:D
És ráadásképpen a hupikék törpikéket is3d animáltan hozzák vissza, egy trilógiában. Beszarok. Persze ez nem vatikáni produkció. A legszebb itt a sztori. Törpapa előélete... Odanéznék, ha kiderül ,hogy drogos volt és hímkurva a kerekerdőben, Hókuszpók pedig az ex-stricije:D
Hát komolyan mondom beszarok. Ilyet még nem talált ki emebr, de akinek most sikerült, és aki megcsinálta neki, az egy 10es skálán 20ig hülye. Mese " 2.János pálról. Besazrok. Nem is azért mert róla szól, hanem mert rajzfilm... És a vatikán adja ki dvdn. Megnéztem, a trailert, de olyan letargikus, hogy a gyerek felvágja az ereit. Ha meg nem gyerekeknek szól, akkor miért két galamb, mega Szépség és a szörnyetegből szabadult toll és könyv jelenti be a pápa halálhírét? De komolyan... Állnak az ablakban, galamb,galamb, töltőtol, könyv... Az egyik elnyomja(galamb) hogy ekkor meg ekkor, hosszú szenvedés után ennyi óra ennyi perc elhunyt a szentatya és elkezdenek mind imádkozni... Aztamocskos.
Köszönöööööööööööööm:D Viszont kívánom:D
HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRMAS LETT jog szóbelim:D Istencsászár vagyok:D Ugye...:D
Jó éjt! Nincs topicnyitás, alvászat van!
Hat a legfontosobbat! Föleg a mi korunkban...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 20. szerda 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)
2006. 12. 20. szerda 21:23
Melyik rugót?
Melyik rugót?
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2006. 12. 20. szerda 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Elhiszem Szoni! jól is esett, de Én messze lakok onnan! Kb150-200km
Igen egy darabig falun,aztán városban de kertvárosi részen. Kellet sokszor a parasztlengő, meg a futás is...
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2006. 12. 20. szerda 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen egy darabig falun,aztán városban de kertvárosi részen. Kellet sokszor a parasztlengő, meg a futás is...
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2006. 12. 20. szerda 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 20. szerda 21:14
PS. Amit a tegnap emlitettem,komoly volt,hiaba hihetetlen,es nem idevalo,nem itt a helye...
Na! mindegy....
Mi a hezag a lengöparasztossal????!!
Falun nöttel fel?
Na! mindegy....
Mi a hezag a lengöparasztossal????!!
Falun nöttel fel?