Nagyon boldog vok,h. személyesen is +ismertelek Benneteket! --olyannyira,h. fotot sem készítettem; sebaj';legközelebb betáplálom a mobilomba
Igen minden okés volt!!!Csak egy kicsit unalmas volt egyedül haza felé.
Képek a buliról?:)
Örülök hogy veletek lehettem, és személyesen is megismerhettelek benneteket!
Azért van szükségem erre az infóra, hogy fel tudjak készülni (a következő ilyen bulin) mi vár rám ha tovább maradok!
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez szigorúan bizalmas infó, legközelebb maradj inkább tovább
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (223)
2007. 02. 11. vasárnap 15:42
Azért jó lenne, ha elmesélnéd, hogy miből maradtam ki... Hagy írigykedjek, és ne csináljak többet ilyet, hogy lelépek, jó?
sziaaa! rendben hazaérkeztetek?
Elöször is köszönöm a lehetöséget hogy megismerhetelek beneteket.Nagyon jól éreztem magam és megérte hogy el mentem.Nagyon jóóóóóóóóóóóó volt
Azért jó lenne, ha elmesélnéd, hogy miből maradtam ki... Hagy írigykedjek, és ne csináljak többet ilyet, hogy lelépek, jó?
Nem buli volt, csak beugrottam az ismerőseimhez, ami hosszabbra nyúlt, mint gondoltam volna.
Egyébként meg nincs semmilyen lealacsonyodás. Vili?
Egyébként meg nincs semmilyen lealacsonyodás. Vili?
Nem volt az elcseszett idő. Viszont azt Te is olyan jól tudod, mint én, hogy hol voltam... :-)
(Ez egy válasz qwykk üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Megkaptuk az üzenetet, sajnáljuk. A következőn találkozunk...amire nem kell még fél évet várni, mert ez megint nagyon jól sikerült...
hm...hm....hm....érdekes...tán valaki mást ismertem meg?
(Ez egy válasz qwykk üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 11. vasárnap 12:28
Nem kellet volna elbaxni az időt máshol előtte.....merre jártál????
érdekes hozzászolás eme topichoz....ahhha....már értem...csak szeretted vna viszontolvasni azt is...hogy Ö..meg még pár ember..másnál bulizott....elötte....mielött megjelent vna....nálunk:))))
Gorduin...örülünk....hogy lealacsonyodtál a MI szintünkre is...:)))))
Gorduin...örülünk....hogy lealacsonyodtál a MI szintünkre is...:)))))
nem csodálom, hogy problémáid adódtak a számolásnál!
Kösz a megjelenteknek a részvételt.
Majd legközelebb folytatjuk mondjuk úgyv20-30év múlva
Vagy ha kihevertétek a velem való találkozást
Majd legközelebb folytatjuk mondjuk úgyv20-30év múlva
Vagy ha kihevertétek a velem való találkozást
jóóó vooolt
Viszont jól tetted h elbaxtad azt az időt
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (223)
2007. 02. 11. vasárnap 11:40
Nah, ha minden igaz, akkor (többször átszámoltam, de lehet hogy rosszul) az lány(nő)/fiú arány 10:8 volt.
Fő a pontosság! :-D
Viszont itt is szeretném megköszönni azoknak akik eljöttek, hogy találkozhattam velük! Jó lett volna, ha marad egy kicsit több időm, és többet tudtam volna beszélgetni az "újakkal"! Majd legközelebb!
Viszont itt is szeretném megköszönni azoknak akik eljöttek, hogy találkozhattam velük! Jó lett volna, ha marad egy kicsit több időm, és többet tudtam volna beszélgetni az "újakkal"! Majd legközelebb!
Nem kellet volna elbaxni az időt máshol előtte.....merre jártál????
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (223)
2007. 02. 11. vasárnap 11:40
Nah, ha minden igaz, akkor (többször átszámoltam, de lehet hogy rosszul) az lány(nő)/fiú arány 10:8 volt.