Na hogy is van ez ? Valaki írja le rendesen mi folyik abban a cukiban! :)))
MmePrune!
Épp az előbb írtam neked mailt..ha gondolod,,olvasd el.)
Épp az előbb írtam neked mailt..ha gondolod,,olvasd el.)
Úgy látom elég jó a topic,,pár óra alatt több mint 30 hozzászólás:))
Köszi nektek,...
Tényleg érdekel e téma,,esteleg olyan nők,akik járnak is oda...egyszer tuti kipróbálom,,,mástnem iszok egy jó kávét:)
Köszi nektek,...
Tényleg érdekel e téma,,esteleg olyan nők,akik járnak is oda...egyszer tuti kipróbálom,,,mástnem iszok egy jó kávét:)
erre ne vegyél mérget! sosem tudhatjuk, hogy őseink mit csináltak, mert nem beszéltek róla, de valahonnan csak bekerültek a génjeinkbe a pajzán hajlamok
s hogy moraitika mit is akart? szinte lényegtelen, mert mi megoldottuk a topic pörgést, már csak zárnod kell
s hogy moraitika mit is akart? szinte lényegtelen, mert mi megoldottuk a topic pörgést, már csak zárnod kell
Hát nem hittem volna, de megkaptam...
Annyit mondhatok hogy nagyon ott van!!
Annyit mondhatok hogy nagyon ott van!!
még mindig nem?
Mindezek mellett a dolog vaze télleg igaz:D Egyszer nagyon beszoptam:D Komámmal gyakran járunk fel csak úgy szétnézni vásárolni. Az egyik ilyen alkalommal kimaradt nreggel a keletiben a kv, amit mindenalkalommal betúrunk. Hozzá kell tennem, egy napo három négy kvt iszom meg, egy féllityis kólát meg vagy három energiaitalt:D Koffein függő vagyok:D Szval a függésemet enyhítendő, beültünk egy cukiba, mert az volt szem előtt, és a környéket annyira(semmenyire) nem ismertük. És megrendeltük a két preszó kávét tejszínnel, és külön kérve "! cukorral. A pincér gyerek már bazsajgott, visszamondta , hogy akkor ez a rendelés? Ezt elég félhangosan tete. Mondom ja, igen enny. Utána jöttek a kis fecnik, a "üljenek át ide" stb, végül a pincér gyerel világosított fel, hogy itt ez a nem hivatalos rendszer, és amit kérünk az a "jel". Na baszki. :D Jelzem nem mentünk el ráncos puncit tolni:D
MÉG tényleg nem...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
nyuszi vagy mekfláj!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
még:):):):):)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 09. kedd 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (48751)
2007. 01. 09. kedd 14:56
Ne aggódj! Nem küldött semmit sem...
Ne aggódj! Nem küldött semmit sem...
zizzenet!
Hát ha gondolod, küldjed csak....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
már megtettem
szóval nem kell elküldenem? (zokogós szmájli)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 09. kedd 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (48751)
2007. 01. 09. kedd 14:50
Na de nem kell elküldened! Már kinőttem az ilyesmiből...
Egyébként meg nem is figyeltem a nevedet, de ha figyeltem volna akkor sem esett volna le hogy a Mme a madame rövidítése.
És azért mert nő vagy, nem hívhatlak barátomnak????
Egyébként meg nem is figyeltem a nevedet, de ha figyeltem volna akkor sem esett volna le hogy a Mme a madame rövidítése.
És azért mert nő vagy, nem hívhatlak barátomnak????
Na de nem kell elküldened! Már kinőttem az ilyesmiből...
És azért mert nő vagy, nem hívhatlak barátomnak???? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
És azért mert nő vagy, nem hívhatlak barátomnak???? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
basszus! le ne fotózd!
Küldd ha mered!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 14:19
ha ide beteszem, akkor majd jön tom és megdorgál, ha a képekhez teszem, akkor someonee nem találja meg...elküldöm neki privibe inkább
nem tom, h a haver télleg megtette-e. ha jól emlékszem engem is hívott, de nem mentem.
ma már bánom, h nem próbáltem ki. lehetett volna válogatni és csak azzal megyek el aki tetszik is!
de hát akkor nem voltam elég bevállalós! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
ma már bánom, h nem próbáltem ki. lehetett volna válogatni és csak azzal megyek el aki tetszik is!
de hát akkor nem voltam elég bevállalós! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 14:15
jaaaaaaaaaa...azt hittem, hogy el kell mesélni, hogy milyen sütik vannak ott
momentán még nincs szükségem rá, de lassan elérem én is azt a kort...és akkor majd ülök a zserbóban és remélem arra jön moraitika, és ott világosabban közli, hogy mit akar
szerintetek rakjak be a pinámról egy képet someonee-nak, vagy rájön magától is, hogy a Mme a madame rövidítése?
ui: isteni zserbót sütöttem karácsonykor:)
momentán még nincs szükségem rá, de lassan elérem én is azt a kort...és akkor majd ülök a zserbóban és remélem arra jön moraitika, és ott világosabban közli, hogy mit akar
szerintetek rakjak be a pinámról egy képet someonee-nak, vagy rájön magától is, hogy a Mme a madame rövidítése?
ui: isteni zserbót sütöttem karácsonykor:)
teljesen szétoffoltátok ezt a jó kis topicot