Nagyon jó érzés. Imádom mikor megnézik.
Nyáron én sem veszek fel bugyit.
Ahogy visszanézel az se lehet semmi.
Naná! Egyszer két csinos barátnőmmel mentünk kenuzni. Imádtam minden homokpadot, ahol férfitársaim leplezetlen tetszésnyilvánítását, vagy éppen irigységét zsebeltem be
Imádom
Jó.
szeretem nézni, mikor szaunázni vagyunk és a napozóban, pihenőben, medencében, látják! izgalmas!
Engem izgatna. Vagyis, ha ruha nélkül néznék. De nagyon szemérmes. Ruhában megnézik, mert szép nagy popsija van és, ha előre engedem a tömegben, akkor figyelem a konkurencia tekintetét. Hát sokan felfalnák
Teljesen közömbös, ha megnézik. Mivel a párom feltűnő jelenség, minden potens férfi megnézi. Nem zavar mikor bámulják, már sokan látták ruha nélkül is.
Nagyon jó érzés, büszkeség tölt el.
Büszkeséggel tölt el, ha elismerő pillantásokat kap a barátnőm. Nagyon sok edzés munka van benne, mert én vagyok a trénere és közösen edzünk. Azt mondom megéri, kitartó munkával szép eredmény érhető el. Leginkább a strandon vettem észre mostanában, hogy a nők is megbámulják a kockás hasát és az izmait. Ilyenkor mindíg megkérdezi, hogy "mit bámulnak?"
Szeretem sot izgat na nezik .leszik a nejemet . De nem adnam oda masnak . Kerestem ojan part akivel sex tarsasozni lehetne .de nem igazan van . Ugy hogy maradt a gardonyi nudi
Nagyon jó érzés. Legutóbb a nudi strandon egy pasi fordult vissza utána és nézte meg hátulról is. Tetszett a dolog, büszke voltam a páromra.
örülök ha nézik. azt se bánom ha sexelne mással.többször emlegetem neki megdugatlak mással. nem zavarna ha én elöttem csinálná.
Nagyszerű érzés, mikor strandon bikiniben, vagy szimplán séta közben miniruhában van a párom és az akkor éppen környékünkön fellelhető srácok általában nyálcsorgatva nézik. Én persze büszke vagyok, szoktam is mondani neki, hogy épp többen pályáznak a kegyeire.
Érzésem szerint őt is izgatja, mert keresi is az ilyen alkalmakat, de ha felhozom neki, hogy mit kezdtek volna vele a srácok, akkor mindig csak mosolyog és nem mond semmit.
Érzésem szerint őt is izgatja, mert keresi is az ilyen alkalmakat, de ha felhozom neki, hogy mit kezdtek volna vele a srácok, akkor mindig csak mosolyog és nem mond semmit.
Nagyon régen.
Strandon, fürdőruhában, otthon, átöltözés közben, ismerősök, haverok, barátok lógatták a szemüket a barátnőmön. Nem zavart, nem sok mindent láthattak, nagy ritkán egy bikinifelső váltáskor egy cicivillantást maximum.
Régen.
Strandon, monokinizve, otthon egy szál bugyiban járkálva, haver, ismerős lógattta a szemét a barátnőmön.
Mostanában.
Harmadik barátunk, elején még felöltözve, majd vetkőztetve, ölbe ültetve, bugyiban, majd utána leginkább anélkül, melleket simizve, puncit bámulva, olajozva, masszírozva.
A kezdetektől mostanáig.
Strandon, fürdőruhában, otthon, átöltözés közben, ismerősök, haverok, barátok lógatták a szemüket a barátnőmön. Nem zavart, nem sok mindent láthattak, nagy ritkán egy bikinifelső váltáskor egy cicivillantást maximum.
Régen.
Strandon, monokinizve, otthon egy szál bugyiban járkálva, haver, ismerős lógattta a szemét a barátnőmön.
Mostanában.
Harmadik barátunk, elején még felöltözve, majd vetkőztetve, ölbe ültetve, bugyiban, majd utána leginkább anélkül, melleket simizve, puncit bámulva, olajozva, masszírozva.
A kezdetektől mostanáig.
Büszke vagyok rá.
Amikor a szaunában egy osztrák fickó alig tudta levenni a tekintetét a husi feleségem frissen borotvált fazonigazított puncijáról, az nagyon tetszett. Próbálta sunyiban kukkolni, de nem sikerült neki. Feleségem nem vette észre.
Szuper..izgato
meg szokták nézni a párom ruhában. nekem tetszik. ruha nélkül viszont nem jár. pedig nudira el mennék vele