Én kérek elnézést(pedig "klasszikusokat" csak pontosan... )lényeg,hogy ráismertél
Shrek......nem kekeckedem, de nem pontosan igy van.
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 08. 03. hétfő 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 03. hétfő 21:40
"Egy csók az ajakra és tiéd lesz kajakra!"
Melyik filmben hangzik el?
"Egy csók az ajakra és tiéd lesz kajakra!"
"hogy merted ezt megtenni? más babáját szeretni..." ez a csapd le...
a 4735 roncsfilm volt (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 28. kedd 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
a 4735 roncsfilm volt (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 28. kedd 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (417145)
2009. 07. 28. kedd 11:25
Ez talán a "Csapd le csacsi"-bol van? De elképzelhető, hogy tévedek
"Vékony deszka, de vékony deszka, de vékony deszka kerités, átláccikacika, átláccikacika, átláccik az ölelés"
"Vékony deszka, de vékony deszka, de vékony deszka kerités, átláccikacika, átláccikacika, átláccik az ölelés"
Ez talán a "Csapd le csacsi"-bol van? De elképzelhető, hogy tévedek
"Vékony deszka, de vékony deszka, de vékony deszka kerités, átláccikacika, átláccikacika, átláccik az ölelés" (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 07. 27. hétfő 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
"Vékony deszka, de vékony deszka, de vékony deszka kerités, átláccikacika, átláccikacika, átláccik az ölelés" (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 07. 27. hétfő 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 27. hétfő 21:54
"kutyának, ha tetszik, akkor ugat vagy vakkant, ha nem
tetszik, akkor morog
határozottan csak morgott"
"béla, én vagyok... a béla én vagyok!"
"tííbor vagyok, kefe tíbor"
"centrum áruházak! elkaplak!"
tetszik, akkor morog
"centrum áruházak! elkaplak!"
"kutyának, ha tetszik, akkor ugat vagy vakkant, ha nem
tetszik, akkor morog
"centrum áruházak! elkaplak!" (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 27. hétfő 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
tetszik, akkor morog
"centrum áruházak! elkaplak!" (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 27. hétfő 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 27. hétfő 14:18
Bingo! Nem tévedtél Még a Roncsfilmből idéznék szivesen, de az nincs meg
Sajnos tévedtél Viszont a " Tibor vagyok, de hoditani akarok"-ot meg nem láttam Nem zárhato ki 100%-osan, hogy abban is van egy ilyen mondat
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 07. 25. szombat 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 25. szombat 22:21
Rémlik egy ilyen mondat a "Tibor vagyok,de hódítani akarok" c. filmből...(de lehet,hogy én is tévedek...)
Bingo! Nem tévedtél Még a Roncsfilmből idéznék szivesen, de az nincs meg
(Ez egy válasz Clown666 üzenetére (2009. 07. 25. szombat 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Rémlik egy ilyen mondat a "Tibor vagyok,de hódítani akarok" c. filmből...(de lehet,hogy én is tévedek...)
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 21. kedd 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 21. kedd 19:29
Helyes megfejtés! És még egy kérdés : " Aztán, Jozsikám. Azt tudod ugye, hogy vagyunk mi férfiak, és vannak asszonyok?"
Szerintem a Legényanyából van. De lehet hogy tévedek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 21. kedd 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 21. kedd 19:29
Helyes megfejtés! És még egy kérdés : " Aztán, Jozsikám. Azt tudod ugye, hogy vagyunk mi férfiak, és vannak asszonyok?"
Egészséges erotika !!! Koltai Róbert mondta(ha jól emlékszem),tűzvédelmi felügyelőt alakított...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 21:21
"Annuska, öltözőben tilos gyertyázni" Honnan, s kitől az idézet?
"Annuska, öltözőben tilos gyertyázni" Honnan, s kitől az idézet?
Bocsi, hogy kijavítlak, de így pontos az idézet:
"Zöld a fű és kék az ég, legeljetek lóherét!"
A Marci és a kapitány című bábfilmben mondja a ló! (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2009. 03. 19. csütörtök 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
"Zöld a fű és kék az ég, legeljetek lóherét!"
A Marci és a kapitány című bábfilmben mondja a ló! (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2009. 03. 19. csütörtök 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 19. csütörtök 10:00
Fejezzétek be az alábbi idézeteket:
1. "Én vagyok a zöld uborka, ....... .......... .... .......... ........."
2."Kék az ég és zöld a rét, .......... ............."
3. "Folyton marja böki, mint ............ ............"
1. "Én vagyok a zöld uborka, ....... .......... .... .......... ........."
2."Kék az ég és zöld a rét, .......... ............."
3. "Folyton marja böki, mint ............ ............"
láthatóan "klasszikusimádó" Vagy Te is....pompás fiam kettes....
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2009. 07. 17. péntek 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Dutyidili...
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2009. 07. 16. csütörtök 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 16. csütörtök 09:09
" Helló, Lassúvíz vagyok...ebben az államban többet sóznak rád, mint máshol, főleg bankrablásét. De sebaj fiúk, nem kell bepisálni, mert jól lehet agyonütni az időt és egymást. Úgyhogy, ha kiesik alólatok a világ feneke, ártatlan seggtúrók, rögtön a pokolra juttok..."
honnan származik az idézett monológ?
" Helló, Lassúvíz vagyok...ebben az államban többet sóznak rád, mint máshol, főleg bankrablásét. De sebaj fiúk, nem kell bepisálni, mert jól lehet agyonütni az időt és egymást. Úgyhogy, ha kiesik alólatok a világ feneke, ártatlan seggtúrók, rögtön a pokolra juttok..."
okos...Nyalhacc
Akkor végre Leszel a csajom? (Ez egy válasz katicika üzenetére (2009. 03. 19. csütörtök 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor végre Leszel a csajom? (Ez egy válasz katicika üzenetére (2009. 03. 19. csütörtök 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 19. csütörtök 13:47
...legeljetek lóherét...
(az egyik barátomtól megkérdeztem... )
(az egyik barátomtól megkérdeztem... )
...legeljetek lóherét...
(az egyik barátomtól megkérdeztem... ) (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2009. 03. 19. csütörtök 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
(az egyik barátomtól megkérdeztem... ) (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2009. 03. 19. csütörtök 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Passz, de nagyon közel jártál hozzá... Scarlett O'Hara az Elfújta a szél c. filmből
A produkció legelején a legfőbb kérdés az volt, hogy ki játssza el a főszereplőt. A legjobb személy felkutatásához közel 1400 színésznővel készítettek próbafelvételeket. A szerepre számos elképzelés volt, és volt is kikből válogatni, hisz a harmincas években olyan nagy formátumú színésznők voltak esélyesek O’Hara szerepére, mint Katharine Hepburn, Norma Shearer, Bette Davis, Barbara Stanwyck, Joan Crawford, Lana Turner, Susan Hayward, Carole Lombard, Paulette Goddard, Irene Dunne, Merle Oberon, Ida Lupino, Joan Fontaine, Loretta Young, Miriam Hopkins, Jean Arthur, Tallulah Bankhead, Joan Bennett, Frances Dee és Lucille Ball. A végső szerepválogatáson ketten állták ki a próbát: Katharine Hepburn és egy ismeretlen színésznő. Selznick egészen a film kezdéséig titkolta a Scarlettet játszó színésznő kilétét.
A filmet még el sem kezdték forgatni, de Selznick egy olyan jól kitalált kampánnyal tartotta lázban egész Amerikát, ami csupán egyetlen kérdésből állt: „Ki fogja játszani Scarlettet?” Persze titokban tartva a dolgot, Vivien Leigh már 1937-ben megtudta, hogy ő fogja eljátszani Scarlett O'Harát. Ezt később azzal a jól csengő mítosszal csomagolták be, hogy a producer az utolsó pillanatban felfedezte Vivien Leigh-t, de az igazság ennél még kacifántosabb volt: Laurence Oliviert áthívták a film próbafelvételeire, ahová magával vitte jegyesét, Leigh-t is. Olivier végül nem kapta meg a rá szánt szerepet, Vivient azonban felkérték Scarlett szerepére.
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2009. 03. 19. csütörtök 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
A produkció legelején a legfőbb kérdés az volt, hogy ki játssza el a főszereplőt. A legjobb személy felkutatásához közel 1400 színésznővel készítettek próbafelvételeket. A szerepre számos elképzelés volt, és volt is kikből válogatni, hisz a harmincas években olyan nagy formátumú színésznők voltak esélyesek O’Hara szerepére, mint Katharine Hepburn, Norma Shearer, Bette Davis, Barbara Stanwyck, Joan Crawford, Lana Turner, Susan Hayward, Carole Lombard, Paulette Goddard, Irene Dunne, Merle Oberon, Ida Lupino, Joan Fontaine, Loretta Young, Miriam Hopkins, Jean Arthur, Tallulah Bankhead, Joan Bennett, Frances Dee és Lucille Ball. A végső szerepválogatáson ketten állták ki a próbát: Katharine Hepburn és egy ismeretlen színésznő. Selznick egészen a film kezdéséig titkolta a Scarlettet játszó színésznő kilétét.
A filmet még el sem kezdték forgatni, de Selznick egy olyan jól kitalált kampánnyal tartotta lázban egész Amerikát, ami csupán egyetlen kérdésből állt: „Ki fogja játszani Scarlettet?” Persze titokban tartva a dolgot, Vivien Leigh már 1937-ben megtudta, hogy ő fogja eljátszani Scarlett O'Harát. Ezt később azzal a jól csengő mítosszal csomagolták be, hogy a producer az utolsó pillanatban felfedezte Vivien Leigh-t, de az igazság ennél még kacifántosabb volt: Laurence Oliviert áthívták a film próbafelvételeire, ahová magával vitte jegyesét, Leigh-t is. Olivier végül nem kapta meg a rá szánt szerepet, Vivient azonban felkérték Scarlett szerepére.
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2009. 03. 19. csütörtök 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)