Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#265   2021. 04. 14. szerda 17:56
salzkammergut salzkammergut
Szeretném kiegészíteni amit írtál.
-1. Az egy légvétel alatt belélegzett levegő mennyisége (átlag felnőttnél) ~500ml. Tehát a kilégzés után a maszk mögött maradó CO2 mennyisége ehhez képest elenyésző. Semmilyen problémát nem okoz. Ha van lehetőséged tegyél fel egy O2 Saturáció mérőt és meg fogsz lepődni, hogy nem esik lentebb az érték. Ez egy annyira kis mennyiség, hogy az artériás vérben az O2 parciális nyomása semmit sem változik.
-2. Intenzív osztályon dolgozom 12 órát FFP maszkban (de nem beöltözve). A kényelmetlenségtől (meleg, szárítja a légutakat, vág a pánt) eltekintve nem okoz koncentrációs és egyéb panaszokat. Nem csak nekem, de az asztmával küzdő kolleganőmnek sem.
-3. Igen, nagyon fontos a jó immunrendszer, DE! Láttunk már meghalni kiváló immunrendszerrel rendelkező fiatalembert is Covidban, ugyanakkor volt aki elesett állapotban kapta el és idős kora ellenére mégis hazakerûlt. Ezt még senki sem tudja, mi alapján dől el, hogy végződik a dolog. Minden esetre a második citokin vihar, amit szervezet generál nagyon meg tudja borítani az egészséges szervezetet is.
-4. Igen, cserélgetni kellene a maszkot és veszélyes hulladékként kezelni, de erre egyszerűen nem vagyunk berendezkedve szerintem.
Amit most lehet tenni az a távolságtartás, maszkviselés és az oltás felvétele.

Covid után pedig gumi nélkül lehet folytatni, ahol abbahagytuk!
(Ez egy válasz RózsaKeheiy üzenetére (2021. 04. 14. szerda 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 14. szerda 17:35
Ha a "pandemia" miatti maszkra gondolsz, akkor egy nagyon összetett kérdést tettél föl. Próbálom röviden: A légúti megbetegedést okozó vírusok cseppfertőzéssel terjednek. A koronavírus is. Az ember a beszéd során, bizonyos hangok formálása közben több - kevesebb permetet "köp" ki. Hogy mennyit, az sok minden függvénye? mennyi épp a gyomorsava, mikor evett, és mit, rágozik közben, mikor ivott, - ezek mind befolyásolják az aktuális nyáltermelést. A spriccet - nem a puncispriccet - befolyásolja a fogak és a nyelv helyzete. (a puncit is befolyásolja smile ) Tehát, ha azt vesszük, beszéd közben folyamatosan permetezünk. Pl.Boltban az árura, a liftajtóra, egymásra, stb. Tehát, ezt a maszk megfogja, így kevésbé fertőzünk. Ez igaz. DE: a maszk alatt azt a levegőt lélegezzük vissza bizonyos százalékban, amit kilélegeztünk.Azaz, a vér CO2 koncentrációja nő, O2 koncentrációja csökken. Az agyban jelentkezik először, csökken a figyelem, a koncentráció képesség. Ha elugrunk kocsival a boltba, és a bevásárlás alatt 20 percet, fél órát rajtunk van, semmi gond. A pénztáros 8-10 órát ül benne, és koncentráltan figyelnie kell. Szinte mindegyiknek megfájdul fél műszakra a feje. Buszsofőr, stb. Tehát, sehol semmi olyan ajánlás nem került napvilágra, ami a helyes maszkhasználatra megtanítana, ill. kivédené az egyébként egészségkárosító hatását. Második DE. Hiába van maszkod, ha nincs megfelelő immunrendszered. Jelenleg nincs a világon gyógyszer (normális) ami célzottan elpusztítaná a szervezetbe került vírusokat. Az interferon elvileg ilyen, csak max rákban halsz meg utána. Tehát, az immunrendszer tudja a vírusokat kordában tartani, és az ember . Pl. Koronavírus. Kutatások szerint kb. 10ezer éve van velünk. 1960 ban azonosították, és kb 47 faja ismert. Gyenge vírus, az influenza szerű vírusok családjába tartozik, de annál gyengébb. Viszont nagyon tud mutálódni, főleg ha segítik. És segítik!!! Először a száj, garat torok, orr nyálkahártyán tapad meg, ott kezdi áldásos tevékenységét. Szaporodik. Pontosabban reprodukáltatja magát, mert önmaga nem tud szaporodni. Csak később, innen jut le a tüdőbe, ahol beépül a tüdőszövetbe, és onnan elmehet más szervekhez. Ezt egyedül az immunrendszer képes meggátolni. Ha részleteiben érdekel, szívesen, de itt kevés a hely hozzá. Következő DE: Ha ez a vírus olyan lenne mint aminek lefesti a média, a politika, akkor biza a használt maszknak egészségre kiemelten veszélyes, orvosi fertőző hulladéknak kéne lennie, amit zárt rendszerben gyűjteni kéne, majd megsemmisíteni. De erről senki nem beszél, akár maszk hegyeket láthatsz az út mellett. Kukában, utcán eldobva, stb. Tehát ennek megítélése kétféle nézőpontot igényel: szakmai, és politikai. A kettő nem ugyan az, de mindkettőnek nagyon messze menő relevanciája van. Röviden: Hordani kell, ahol kötelező. Időnként húzd el az orrodtól, vegyél friss levegőket, ne használj egyet többször, ha igen akkor fertőtlenítsd. Minden alkohol és klór alapú fertőtlenítő jó hozzá. Ennyi fért ide. smile )több priviben.
#264   2021. 04. 14. szerda 17:35
RózsaKeheiy RózsaKeheiy
Ha a "pandemia" miatti maszkra gondolsz, akkor egy nagyon összetett kérdést tettél föl. Próbálom röviden: A légúti megbetegedést okozó vírusok cseppfertőzéssel terjednek. A koronavírus is. Az ember a beszéd során, bizonyos hangok formálása közben több - kevesebb permetet "köp" ki. Hogy mennyit, az sok minden függvénye? mennyi épp a gyomorsava, mikor evett, és mit, rágozik közben, mikor ivott, - ezek mind befolyásolják az aktuális nyáltermelést. A spriccet - nem a puncispriccet - befolyásolja a fogak és a nyelv helyzete. (a puncit is befolyásolja smile ) Tehát, ha azt vesszük, beszéd közben folyamatosan permetezünk. Pl.Boltban az árura, a liftajtóra, egymásra, stb. Tehát, ezt a maszk megfogja, így kevésbé fertőzünk. Ez igaz. DE: a maszk alatt azt a levegőt lélegezzük vissza bizonyos százalékban, amit kilélegeztünk.Azaz, a vér CO2 koncentrációja nő, O2 koncentrációja csökken. Az agyban jelentkezik először, csökken a figyelem, a koncentráció képesség. Ha elugrunk kocsival a boltba, és a bevásárlás alatt 20 percet, fél órát rajtunk van, semmi gond. A pénztáros 8-10 órát ül benne, és koncentráltan figyelnie kell. Szinte mindegyiknek megfájdul fél műszakra a feje. Buszsofőr, stb. Tehát, sehol semmi olyan ajánlás nem került napvilágra, ami a helyes maszkhasználatra megtanítana, ill. kivédené az egyébként egészségkárosító hatását. Második DE. Hiába van maszkod, ha nincs megfelelő immunrendszered. Jelenleg nincs a világon gyógyszer (normális) ami célzottan elpusztítaná a szervezetbe került vírusokat. Az interferon elvileg ilyen, csak max rákban halsz meg utána. Tehát, az immunrendszer tudja a vírusokat kordában tartani, és az ember . Pl. Koronavírus. Kutatások szerint kb. 10ezer éve van velünk. 1960 ban azonosították, és kb 47 faja ismert. Gyenge vírus, az influenza szerű vírusok családjába tartozik, de annál gyengébb. Viszont nagyon tud mutálódni, főleg ha segítik. És segítik!!! Először a száj, garat torok, orr nyálkahártyán tapad meg, ott kezdi áldásos tevékenységét. Szaporodik. Pontosabban reprodukáltatja magát, mert önmaga nem tud szaporodni. Csak később, innen jut le a tüdőbe, ahol beépül a tüdőszövetbe, és onnan elmehet más szervekhez. Ezt egyedül az immunrendszer képes meggátolni. Ha részleteiben érdekel, szívesen, de itt kevés a hely hozzá. Következő DE: Ha ez a vírus olyan lenne mint aminek lefesti a média, a politika, akkor biza a használt maszknak egészségre kiemelten veszélyes, orvosi fertőző hulladéknak kéne lennie, amit zárt rendszerben gyűjteni kéne, majd megsemmisíteni. De erről senki nem beszél, akár maszk hegyeket láthatsz az út mellett. Kukában, utcán eldobva, stb. Tehát ennek megítélése kétféle nézőpontot igényel: szakmai, és politikai. A kettő nem ugyan az, de mindkettőnek nagyon messze menő relevanciája van. Röviden: Hordani kell, ahol kötelező. Időnként húzd el az orrodtól, vegyél friss levegőket, ne használj egyet többször, ha igen akkor fertőtlenítsd. Minden alkohol és klór alapú fertőtlenítő jó hozzá. Ennyi fért ide. smile )több priviben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 04. 14. szerda 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (987502)
2021. 04. 14. szerda 15:51
Rákérdezhetek?! Maszk?
#263   2021. 04. 14. szerda 15:51
X Törölt felhasználó (987502)
Rákérdezhetek?! Maszk?
(Ez egy válasz RózsaKeheiy üzenetére (2021. 04. 14. szerda 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 14. szerda 14:59
Sziasztok. "didergonek" is a felvetésére: A boldog gumi nélküli időszak nem fog visszatérni, és talán nem is volt soha. Mert igaz, hogy nem csak a HIV, vagy bármely rettegett betegség a probléma. Mindenkinek van igazsága, gumi mellett, és ellen. Mindenkinek magának kell eldönteni, hogy mit vállal be, a jobb élvezet érdekében, ill. a partner mennyire rizikós, vagy nem. Néhány mondat, ha megengeditek: Sok esetben a "könnyelműség" a korrekt, és szakmai infó hiányából is adódhat. Nem kell patológiásan betegnek lenni, hogy kialakulhasson kellemetlenség alul, mindkét félnél. Ennek egyik oka az immunrendszer, és az, hogy egy új kapcsolatban ahol mindét fél teljesen tiszta, ok, minden fertőzéstől, de az egyik fél természetes baktérium flóráját a másik természetes flórája idegenként érzékeli, és folyás, pirosság, viszketés lesz. De semmi fertőzés nem áll mögötte. A HPV is egy érdekes kérdés, hisz egyre több van. Ugyan ilyen probléma nőknél az endometriózis, amit szintén összehoznak a szexel, mint egyik tortaszelet a kiváltó okokból. A lelki dolgok is okozhatnak lányoknál fertőzésmentes folyást, és nagyon félre lehet ismerni, kezelni. Bocsi, hogy kicsit szakmáztunk is. Gondolkodunk azon, hogy egy olyan topikot indítani, ahol szakmailag is meg lehet beszélni, válaszolni problémákat. Nem reklám, de van Magyarországon olyan készítmény, amivel teljesen biztonságosan, nagyon le lehet csökkenteni a (terhességen kívül) a baj keletkezését, és ha baj lenne, kezelhető. Teljesen természetes, gyógynövény készítmény. Még a koronára is hatásos. Ha valakinek több infó szükséges, vagy kérdése van, szívesen segítünk. Természetesen priviben és diszkréten.
#262   2021. 04. 14. szerda 14:59
RózsaKeheiy RózsaKeheiy
Sziasztok. "didergonek" is a felvetésére: A boldog gumi nélküli időszak nem fog visszatérni, és talán nem is volt soha. Mert igaz, hogy nem csak a HIV, vagy bármely rettegett betegség a probléma. Mindenkinek van igazsága, gumi mellett, és ellen. Mindenkinek magának kell eldönteni, hogy mit vállal be, a jobb élvezet érdekében, ill. a partner mennyire rizikós, vagy nem. Néhány mondat, ha megengeditek: Sok esetben a "könnyelműség" a korrekt, és szakmai infó hiányából is adódhat. Nem kell patológiásan betegnek lenni, hogy kialakulhasson kellemetlenség alul, mindkét félnél. Ennek egyik oka az immunrendszer, és az, hogy egy új kapcsolatban ahol mindét fél teljesen tiszta, ok, minden fertőzéstől, de az egyik fél természetes baktérium flóráját a másik természetes flórája idegenként érzékeli, és folyás, pirosság, viszketés lesz. De semmi fertőzés nem áll mögötte. A HPV is egy érdekes kérdés, hisz egyre több van. Ugyan ilyen probléma nőknél az endometriózis, amit szintén összehoznak a szexel, mint egyik tortaszelet a kiváltó okokból. A lelki dolgok is okozhatnak lányoknál fertőzésmentes folyást, és nagyon félre lehet ismerni, kezelni. Bocsi, hogy kicsit szakmáztunk is. Gondolkodunk azon, hogy egy olyan topikot indítani, ahol szakmailag is meg lehet beszélni, válaszolni problémákat. Nem reklám, de van Magyarországon olyan készítmény, amivel teljesen biztonságosan, nagyon le lehet csökkenteni a (terhességen kívül) a baj keletkezését, és ha baj lenne, kezelhető. Teljesen természetes, gyógynövény készítmény. Még a koronára is hatásos. Ha valakinek több infó szükséges, vagy kérdése van, szívesen segítünk. Természetesen priviben és diszkréten.
(Ez egy válasz tschaby0306 üzenetére (2021. 04. 13. kedd 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 13. kedd 14:05
Szerintem nem csak a HIV/AIDS-től kell félni [pl:hpv és egyéb bakteriális nemi betegség]. Persze ha még van a bizalom egymás felé, akkor talán elhagyható az óvszer.
#261   2021. 04. 13. kedd 14:05
tschaby0306 tschaby0306
Szerintem nem csak a HIV/AIDS-től kell félni [pl:hpv és egyéb bakteriális nemi betegség]. Persze ha még van a bizalom egymás felé, akkor talán elhagyható az óvszer.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 04. 11. vasárnap 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895053)
2021. 04. 11. vasárnap 15:49
Szerintetek elmúlt már a HIV/AIDS veszély??

Megismerkedtünk egy fiatal párral egy bulin, félrehúzódtunk velük egy sötét szobába, hogy szeretkezzünk velük. Mi előrelátóan vittük magunkkal pár darab óvszert, sikosítót... Én nagyon belemerültem a kishölgy combjai közé és alaposan nyalogattam, egyszer csak bökdös a párom, hogy hol van az óvszer, adjak már neki, mert a pasinak nincs. confused

Közben én is úgy gondoltam, hogy ideje az orális kényeztetés után megdugni a kislányt. Lazán feltérdelt és várta, hogy belédugjam. Amikor hátranézett és látta, hogy éppen bontogatom az óvszert csak annyit mondott, hogy nem kellett volna. merges2

Mondjuk én örülök a gumi nélküli szexnek, de egy kicsit meglepett a dolog. wow1

Szerintetek tényleg visszatérhetünk a boldog gumi nélküli korszakba?
#260   2021. 04. 13. kedd 10:55
HenZol HenZol
punciban nem :P (jelenleg):P
#259   2021. 04. 13. kedd 10:32
keménysex keménysex
Csak is natural
#258   2021. 04. 11. vasárnap 15:49
X Törölt felhasználó (895053)
Szerintetek elmúlt már a HIV/AIDS veszély??

Megismerkedtünk egy fiatal párral egy bulin, félrehúzódtunk velük egy sötét szobába, hogy szeretkezzünk velük. Mi előrelátóan vittük magunkkal pár darab óvszert, sikosítót... Én nagyon belemerültem a kishölgy combjai közé és alaposan nyalogattam, egyszer csak bökdös a párom, hogy hol van az óvszer, adjak már neki, mert a pasinak nincs. confused

Közben én is úgy gondoltam, hogy ideje az orális kényeztetés után megdugni a kislányt. Lazán feltérdelt és várta, hogy belédugjam. Amikor hátranézett és látta, hogy éppen bontogatom az óvszert csak annyit mondott, hogy nem kellett volna. merges2

Mondjuk én örülök a gumi nélküli szexnek, de egy kicsit meglepett a dolog. wow1

Szerintetek tényleg visszatérhetünk a boldog gumi nélküli korszakba?
#257   2020. 10. 10. szombat 08:46
cumikaszerető cumikaszerető
Sosem szerettem ha a partnerem gumit húzott,tudom hogy vannak veszélyei,de én nélküle szeretem.
#256   2020. 07. 15. szerda 20:30
lasthopecv lasthopecv
Tanultam valamit... doggingolt... Pedig azt hittem tájékozott vagyok smile
#255   2020. 07. 15. szerda 15:59
X Törölt felhasználó (4286482)
Én is alig bírom ráerőltetni, pedig nagy méretet veszek. Vagyis vettem kb 15 éve amikor utoljára volt rajtam. smile Amúgy se kedvelem, inkább próbálok okosan választani partnert. Annyi rizikó meg kell az életben amennyi ezzel jár!
#254   2020. 07. 15. szerda 12:10
10Huncutka 10Huncutka
Akkor tik szerencsés helyzetben vagytok, méretemből adódóan nem kapok megfelelő méretet a kis méretű gumik egyszerűen elszakadna a kényelmetlenséget nem is említve, igaz nem is nagyon járok nagyobb utána. Így állandó partnereim vannak mivel futó kalandba nem bocsátkozom óvatosságból!
#253   2020. 06. 19. péntek 07:42
fazonpar fazonpar
Mi mindig gumi nélkül csináljuk. Az a durva, hogy a párom anno megkert, hogy csináljuk gumival, mert ő Úgy még sosem dugott, és kíváncsi milyen. Mármint világ életében gumi nélkül csinálta
#252   2020. 06. 18. csütörtök 21:44
X Törölt felhasználó (4286482)
Csatlakozom az elöttem lévő két hozzászólóhoz! smile Imádom a beleélvezést mindenhová de nem dugok össze vissza. Persze így sem 100%, de ez olyan, hogy akkor ne utazz repcsivel mert lezuhanhat! A coviddel is így voltam, szartam bele és még itt vagyok! nyes
#251   2020. 06. 18. csütörtök 20:51
egripasi40 egripasi40
Gumi nélkül az egézséges,a partnereid kell megválogatni.
#250   2020. 06. 18. csütörtök 19:49
derzson derzson
Sziasztok.Èn is azt mondom àllando partner kell hozzà,de elővigyàzatossàgal.
#249   2020. 06. 18. csütörtök 14:02
youngguy21 youngguy21
Igen, valóban őszinte volt, de ahogy azt fentebb is írták, ez volt a veszte.
Arról pedig, hogy lehet élvezetes idegennel a natúr szex, annyi jut eszembe, hogy engem is kerestek már meg párok azzal, hogy ők creampie-t szeretnének, ott pedig ugye a gumi nem játszik... nyilván (legalábbis gondolom) nem úgy értették, hogy azonnal (tehát már az első alkalommal) de nem tudom, nem forszíroztam ezt a dolgot...
(Ez egy válasz Dbpasi57 üzenetére (2020. 06. 17. szerda 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 17. szerda 13:51
Az, hogy valaki meddig idegen, és mettől tekintenek rá barátnak, mikortól bíznak meg benne, az egy nagyon nehéz kérdés. Jelen esetben a srácban annyi a pozitívum, hogy őszintén elmondott mindent. Lehet hogy élvezetes idegennel a natur szex, de olyan, mint az orosz rulett. Nem lehet mindig mázlija...
#248   2020. 06. 18. csütörtök 08:26
grimthereaper grimthereaper
Nem vagyok a magam ellensége... Csak gumival létezhet alkalmi kapcsolat.
Ha és amennyiben pár hónap házibarátság - szeretői viszony, kinek hogy tetszik jobban - után még mindig csak hárman vagyunk egymásnak, akkor lehet szó arról, hogy gumi nélkül.
De egyébként igen, sokkal-sokkal jobb gumi nélkül.
Csak nincs kedvem a bőr és nemi beteg gondozó törzsgárda tagságára pályázni.
#247   2020. 06. 17. szerda 21:22
kivancsiskodok kivancsiskodok
Az őszintesége volt a veszte! Egyedülálló pasitól nem lehet elvárni hogy csak veletek legyen, mondjuk gumit húzhatott volna a srác. Így titeket is felelőtlenül megfertőzhetett volna! Felelőtlen a srác és megbízhatatlan.
#246   2020. 06. 17. szerda 17:43
agibeby28 agibeby28
Mi is szeretjük gumi nélkül.

... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: 19880327 19880327
Nyitás ideje: 2007. 02. 05. hétfő
Üzenetek: 345db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 24. szombat

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!