Én olyan Hölgyet keresek akit izgat ha egyszerre több Pasi kényezteti.
Vagy Párt ahol izgatja a Férfit ha a Kedvesét egyszerre több Pasi bassza meg! yakkari39@gmail.com
Bp.-i 192,104,47,18/5 volt sportoló.
Vagy Párt ahol izgatja a Férfit ha a Kedvesét egyszerre több Pasi bassza meg! yakkari39@gmail.com
Bp.-i 192,104,47,18/5 volt sportoló.
??
Remek topikot csináltál. Önreklámnak tökéletes. De van erre sokkal jobb fórum.
" A kisfiú" név jobban illene hozzád közöd nincs a BDSM-hez
3as esetleg 4es-hez keresünk párokat lányokat békés megye és vonzáskörzetéből! Lány 24 fiu 27
Zalában Lenti és környékén keresek pasit. Szado pasi vagyok nincs tabu. ferry60@euromail.hu
BDSM szex kedvelo csajt vagy part keresek akik lenenek a szolgaim es szerepjatekban megalazasban benne vanak!a farkaszso75@gmail.com ra a levelet
Olyan Párt keresek akiket izgat ha a Hölgyebe élvezek és a Párja az én nedvemet nyalja ki a nejéből vagy úgy dugja meg!Aktív,uniszex 40-es Bp.-i sportoló srác!yakkari39@gmail.com 20/3790-262
BDSM szexhez keresek csajt en egy Dom vagyok szubom keresem !
A farkaszso75@gmail.com
Akit erdekel az jeleze nekem esetleg par is lehet varom a leveleket!
A farkaszso75@gmail.com
Akit erdekel az jeleze nekem esetleg par is lehet varom a leveleket!
Zalából ismerkednék.
Sokmindent kipróbálnék, ha valaki bevezetne.
Hmmmmmm
úgy látom lekerült az előző keresésem,nem pénzért keresünk partnert,csak ne edd,idd ki a hűtőnket.Továbbra is keresünk aktív résztvevő vastag szerszámmal,domináns pasikat.Helyünk van,szombat estére.Csak privát üzit kérnék.Köszönöm.
Szolgának jelentkezem telo szex csak hivnod kell 06307529650
nőt fenekelnék. privátban irj. dunántul
Alázható nyalógép keres cserébe anális izgatásokat.
holgyet fenekelnek vagy vekony fiatal fiut a termeszetben tiszalok kornyekieket keresek valaszokat privatba varok
Ma estére keresek párokat Miskolc és Kazincbarcika vonzáskörében, akik tudnának fogadni.
Magyar, sportos férfi vagyok, átlagnál nagyobb és vaskos intim mérettel rendelkezem.
Várom a hívásokat. 06305860674
Magyar, sportos férfi vagyok, átlagnál nagyobb és vaskos intim mérettel rendelkezem.
Várom a hívásokat. 06305860674
Sok mindent kipróbálnék, ha valaki bevezetne.
Sziasztok! Ma estére, éjszakára keresünk fiút, lányt, párt. Csak olyanok írjanak aki(ke)t érdekel a BDSM. Ha kezdő vagy, sem baj. Helyileg miskolcon.