Sziasztok!
Sub beállítottságú,25 éves mások álltál helyesnek mondott fiú vagyok.
Keresem az a Domináns párt,hölgyet akivel szívesen eltoltenek egy éjszakát, elég sok mindenre nyitott vagyok és alazható.
Első sorban Szabolcs és Hajdú-Bihar megyében.
Várom az üzeneteket.
Sub beállítottságú,25 éves mások álltál helyesnek mondott fiú vagyok.
Keresem az a Domináns párt,hölgyet akivel szívesen eltoltenek egy éjszakát, elég sok mindenre nyitott vagyok és alazható.
Első sorban Szabolcs és Hajdú-Bihar megyében.
Várom az üzeneteket.
Sziasztok. 29 éves egyedülálló srác vagyok. Helyem van és utazni is tudok. Szívesen ismerkedem és beszélgetek
Domináns bikát keresek , használd a testem
Dorogon keresek valakit,aki kézzel vagy valamilyen eszközzel elverné a seggem.Elsősorban idősebb úr személyében
Van olyan Borsodi nő itt, aki most csütörtökön nap közben használná a testem minden jóra?
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Domináns férfival ismerkednék, aki benne lenne pelenkás játékban is . Max 40 éves korig.
Sziasztok!Keresek egy Szombathelyi vagy környékbeli Lányt vagy Nőt aki felcsatolhatóval megdugná egy 45 é. pasi fenekét.Azt az érzést szeretném átélni amikor a műfarkadon meglovagoltatnál.Helyem van ahol találkozhatunk.Pároknál csakis a Hölgy aktivítás jöhst szóba.
Mazo vagy switch partnert keresek bdsm témákban. Kezdő, hetero, biszex, kisméretű, akár impotens is oké.
Sziasztok Domomat keresem minden jóra
Domináns férfival ismerkednék, aki benne lenne pelenkás játékban is . Max 40 éves korig.
Sziasztok.Sub nőt keresek,aki szereti a kicsit extrémebb játékokat is. Vibrik, dildók, tágítós játékok, fisting, gyertya, kötözés, fenekelés, mellpaskolás, mellkínzás stb.Tapasztalat és fantázia van. Párok is.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Szombathelyi vagy környékbeli Nőt keresek Péntek estére és Szombatra aki análisan eljátszana rajtam felcsatolhatóval.Esetleg még iyen pár szóba jöhet csakis Hölgy aktivítással.Helyem van!
Hölgyeknek,pároknak,nyalok,szopok. Ápolt,diszkrét pasi.
Miskolci alázatos szolgam keresem
Domináns, verbális alázást kedvelő Nővel beszélgetnék, leveleznék. 34 éves párkapcsolatban élő sub vágyakkal rendelkező fiú vagyok, sajnos a vágyak csak vágyak
Ésszerű távolságból keresek párokat, biszex női taggal,akik a partnerem előtt, illetve vele együtt kedvükre kihasználnának. 55 éves korig.
Lányt keresek, akinek nyalogathatnám a talpait, a lábát, mást és máhol semmi, keresek párt is, ahol mindkét tag porig aláz. Az lenne a legjobb, ha megehetném a lábkörmét, és még mást.
Alázható, SUB ribancomat keresem! Írj!