Sziasztok! Hajdú-Biharban keresek egy férfit, akinek van helye, nap közben ráér és szívesen látna. Aki szeretne dominánsan alázni, fasszopónak nevezne, szopatna és nyalatná magát, teleélvezné a szám, és lankadás után levizelné a fejem.
virtuális szolgálatra keresek szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
Sziasztok!Szombathely és közelében keresem azt a Nőt,Hölgyet vagy Lányt aki Nőnek öltöztetne egy Pasit ezek után pedig ribit csinálna belőle.Felcsatolt műfarokkal megtanítaná szopni és análisan meg is kefélné az újdonsült ribi Nőjét.Helyem van találkához.
PASIK KIZÁRVA!!!
PASIK KIZÁRVA!!!
Ismerkednék párral ,nővel ,férfival akik engedelmes szolgát ,amolyan toalett szolgát nevelnének belőlem ,nyalok szopok mindent főleg a fenék nyalás izgat bárkinek ,számba élvezhető pisilhető vagyok ,fenyíthető vagyok ,alázásnak is örülnék ,,vadonatúj eszközeim vannak ,bilincs ,póráz ,szájpecek ,bőrpálca ,csipeszek ,szemmaszk , ,szeretném ha a pálcát valaki a kezébe venné !
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
S/M partnert keresek, alföldi régió, esetleg online.
Sziasztok!
Extrém szexre keresek párt vagy társaságot elsősorban Heves-Pest megyékben!
Extrém szexre keresek párt vagy társaságot elsősorban Heves-Pest megyékben!
Sziasztok! Budapesten Urnomet keresem , 30as nagy mérettel ápolt férfiként
Kecskemét-Kiskőrös. Szingli fiút keresek szeretőnek.(férjem tudtával) Korod 25-36 közt szigorúan! Túlsúly, szakál kizárt. Méret 16cm+!!!!! Whatsaapom adom ki elérhetőségnek. Autód legyen, egzisztencia fontos számomra!. Hétvégi programok és bulik is kellenek! Csak privát keress. Szeretem ha használva vagyok
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Tag punciju nőt keresek renceres ökölsexre.
Sziasztok. Sub nőt keresek, aki szereti az extrémebb játékokat is.Tágítós játékok, fisting, mellpaskolás, mellkínzás, fenekelés, gyertya stb. Tapasztalat és fantázia van. Párok is.
November 3-án vasárnapra keresek ÓZD, EGER, KAZINCBARCIKA környékén párt, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. A szabadban is megfelelő.Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról és más időpontban is várom a jelentkezéseteket.
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Alázatos nyaló szopó fenyíthető meztelenül megbilincselt szolgája lennék szigorú határozott ellentmondást nem tűrő ellentmondást pálcával megtorló férfinek aki kénye kedvére használná a számat nyelvemet ,számba arcomra pisilne ,szopatna herezacskóját nyalatná fenekét nyalatná velem a végén a számba élvezne !
Vadonatúj eszközeim vannak ,bilincs ,bőrpálca, csipeszek, szájpecek, szemmaszk , nyakörv !
Helyem nincs de utazni tudok !
Várom Uram jelentkezését !
Vadonatúj eszközeim vannak ,bilincs ,bőrpálca, csipeszek, szájpecek, szemmaszk , nyakörv !
Helyem nincs de utazni tudok !
Várom Uram jelentkezését !
Sziasztok!bayernben Mühldorf am inn környékén párommal barátkozás, szorakozas celjabol szívesen ismerkednenk ferfiakkal akik hasonló beállítottságúak hozzank, akik benne vannak egy jo buliban, szeretnek élni es szivesen ismerkednenek!
Szeretjuk a techno, minimal, goa zenét,házibulizni, ami nalunk adott..Ha megtalaljuk a közös hangot, meg van a kölcsönös vonzalom akkor nyitottak vagyunk a sexre akar ketten, akár hármasban.
Szeretjuk a techno, minimal, goa zenét,házibulizni, ami nalunk adott..Ha megtalaljuk a közös hangot, meg van a kölcsönös vonzalom akkor nyitottak vagyunk a sexre akar ketten, akár hármasban.
Úrnőm keresem aki a seggét is nyalatja velem.....
November 3-án vasárnapra keresek ÓZD, EGER, KAZINCBARCIKA környékén párt, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. A szabadban is megfelelő.Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról és más időpontban is várom a jelentkezéseteket.
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.