Lehet. Én mondjuk félnék, hogy "ezt" mikor fogja felhasználni szabad kapcsolatra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 27. péntek 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 27. péntek 08:51
Törölt felhasználó (1339692)
![](images/forum/forum_calendar.gif)
Lehet hogy a kedves feleség kicsit többet kíván .
Akkor meg mesélj a hugicájáról.
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2023. 01. 10. kedd 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 10. kedd 09:00
Az utolsó kísérlet nem jó kifejezés! Legyen bizalmas beszélgetés . Nem szabad feladni. Próbálkozz többször.
Addig is érintsd meg, öleld meg, Simogasd meg a vállát az arcát.
Addig is érintsd meg, öleld meg, Simogasd meg a vállát az arcát.
Lehet hogy a kedves feleség kicsit többet kíván .
(Ez egy válasz oxygen üzenetére (2023. 01. 27. péntek 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 27. péntek 08:40
Szerintem, ha segít, hogy megdugd az anyját, nem csak 13 éve csalt meg...
![confused](images/smilies/confused.gif)
Szerintem, ha segít, hogy megdugd az anyját, nem csak 13 éve csalt meg...
(Ez egy válasz ukrbeci üzenetére (2022. 12. 03. szombat 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 03. szombat 17:10
![confused](images/smilies/confused.gif)
Izgat a téma van egy elég érdekes történetem gyorsba leírom hàtha lkapok valami jó tanàcsot.Elég régóta izgat a anyósom 50 éves jól tartja magàt eljàtszottam a gondolattal de évekig nem történt semmi most tavasszal a feleségem egy gyenge pillanatàban elmondta hogy 13 évvel ezelőtt megcsalt ,elégé fàj a dolog vàlni akartam de meggyőzött hogy bàrmit tehetek amit csak szeretnék hàt elmondtam neki régi vàgyamat amibe bele is eggyezet sőt még segít is bàr nem tudom hogy fogjak bele .Valami ötlet esetleg?
Sziasztok! Nekem is van (ex) anyós sztorim. Úgy 16 éve megismerkedtem egy nővel (akkor még chat.hu-n) leírta hog, férje van de nem jó a háasélete és addig addig beszélgettünk még megbeszéltük hogy találkozunk, és szexelünk. Meg is történt, szomszéd falubeli volt a hölgy, találkoztunk és dugtunk egy nagyot, de aztán úgy hozta a sors hogy nem kerestük egymást, el is felejtődött a dolog. Kb 2 évre rá egy közös ismerős által megismerkedtem egy lánnyal, 3 éves kapcsolat lett belőle, na de az első bemutatáson náluk... ott azt hittem megáll a szívem. Az a bizonyos nő a múltból az most az "anyósom" lett. Soha nem került szóba még ha kettesben maradtunk sem de mindketten tudtuk hogy mi történt. Miután szakítottunk a hugicaja is megvolt de az más sztori
Az utolsó kísérlet nem jó kifejezés! Legyen bizalmas beszélgetés . Nem szabad feladni. Próbálkozz többször.
Addig is érintsd meg, öleld meg, Simogasd meg a vállát az arcát. (Ez egy válasz STS011 üzenetére (2023. 01. 09. hétfő 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 09. hétfő 15:14
Addig is érintsd meg, öleld meg, Simogasd meg a vállát az arcát. (Ez egy válasz STS011 üzenetére (2023. 01. 09. hétfő 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt is tudni kell a koros hölgyeknél a nem néha egy bizonytalan igen. Hidd el benne is megvan mit szólna a lánya. Okosan kell kezdeni a dolgot. Segítségedet is ajánlhatod pl. bevásárlás ha van kert fűnyírás stb. És ott ha ketten vagytok akár mi is kialakulhat. Ha netán a fűnyírástól megizzadsz akkor zuhanyzáshoz kérheted, hogy mossa meg a hátad. Ha bemegy minden ok
Nyáron kettesbe leszünk.Ott majd mindent bevetek lesz ami lesz.
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2023. 01. 09. hétfő 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 09. hétfő 13:32
Pedig neked kell kezdeményezni. Keresd az alkalmat arra hogy kettesbe legyetek, és akkor dicsérd és bókolj neki. Véletlenszerű érintések, egy-egy simogatás, puszi, stb. Ha hajlik a dologra, észre fogod venni. Ha már az elején elküld a francba, akkor nem sok esélyed van, de még akkor sem reménytelen a dolog. Remélem összejön és bitangul meghágod. Kíváncsi vagyok a folytatásra...
Azzal nem lesz baj hogy ketten legyünk.Nyáron ketten leszünk kint a telken.Ott majd teszek egy utolsó kísérletet.
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2023. 01. 09. hétfő 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 09. hétfő 15:14
Azt is tudni kell a koros hölgyeknél a nem néha egy bizonytalan igen. Hidd el benne is megvan mit szólna a lánya. Okosan kell kezdeni a dolgot. Segítségedet is ajánlhatod pl. bevásárlás ha van kert fűnyírás stb. És ott ha ketten vagytok akár mi is kialakulhat. Ha netán a fűnyírástól megizzadsz akkor zuhanyzáshoz kérheted, hogy mossa meg a hátad. Ha bemegy minden ok
(Ez egy válasz nonoka24 üzenetére (2023. 01. 09. hétfő 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 09. hétfő 10:45
Sziasztok!
Én is nagyon kívánom az anyósom.67 éves igazán belevaló.Többször láttam már mesztelenül.Szép formás mellei vannak és szőrös pinája.A születésnapomon irtam neki sms-t hogy,szeretném újra mesztelenül látni.Természetesen nem jöt válasz.Azóta is epekedek utána.Egyedül él,nincs senkije.Régóta nem volt férfival.Nem tudom hogy,mit kellene csinálnom hogy,belemenjen legalább egyszer.Biztos hogy kellene neki a fasz,de nem tudom miért nem engedi hogy legyen valami.Talán fél?!Igaz az idősebb pasikat szereti,apósom mellett is keféltette magát.Nyáron többször voltunk kettesbe,de nem mertem lépni.Olyan szinten vagyok már vele hogy mikor a párommal szexelünk mindig az anyóst képzelem oda.Nem lehet sokáig bírni,hülyeséget meg nem akarok csinálni.
Én is nagyon kívánom az anyósom.67 éves igazán belevaló.Többször láttam már mesztelenül.Szép formás mellei vannak és szőrös pinája.A születésnapomon irtam neki sms-t hogy,szeretném újra mesztelenül látni.Természetesen nem jöt válasz.Azóta is epekedek utána.Egyedül él,nincs senkije.Régóta nem volt férfival.Nem tudom hogy,mit kellene csinálnom hogy,belemenjen legalább egyszer.Biztos hogy kellene neki a fasz,de nem tudom miért nem engedi hogy legyen valami.Talán fél?!Igaz az idősebb pasikat szereti,apósom mellett is keféltette magát.Nyáron többször voltunk kettesbe,de nem mertem lépni.Olyan szinten vagyok már vele hogy mikor a párommal szexelünk mindig az anyóst képzelem oda.Nem lehet sokáig bírni,hülyeséget meg nem akarok csinálni.
Pedig neked kell kezdeményezni. Keresd az alkalmat arra hogy kettesbe legyetek, és akkor dicsérd és bókolj neki. Véletlenszerű érintések, egy-egy simogatás, puszi, stb. Ha hajlik a dologra, észre fogod venni. Ha már az elején elküld a francba, akkor nem sok esélyed van, de még akkor sem reménytelen a dolog. Remélem összejön és bitangul meghágod. Kíváncsi vagyok a folytatásra...
(Ez egy válasz nonoka24 üzenetére (2023. 01. 09. hétfő 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 09. hétfő 10:45
Sziasztok!
Sziasztok!
Én is kívánom hiába 60 éves
13 évvel ezelőtti megcsalás miatt válni?
(Ez egy válasz ukrbeci üzenetére (2022. 12. 03. szombat 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 03. szombat 17:10
Izgat a téma van egy elég érdekes történetem gyorsba leírom hàtha lkapok valami jó tanàcsot.Elég régóta izgat a anyósom 50 éves jól tartja magàt eljàtszottam a gondolattal de évekig nem történt semmi most tavasszal a feleségem egy gyenge pillanatàban elmondta hogy 13 évvel ezelőtt megcsalt ,elégé fàj a dolog vàlni akartam de meggyőzött hogy bàrmit tehetek amit csak szeretnék hàt elmondtam neki régi vàgyamat amibe bele is eggyezet sőt még segít is bàr nem tudom hogy fogjak bele .Valami ötlet esetleg?
Nagyon leült ez a topik. Nincs élménye senkinek?
szia!
valami az fejlemény azóta? (Ez egy válasz pittyke üzenetére (2022. 08. 22. hétfő 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 22. hétfő 15:50
valami az fejlemény azóta? (Ez egy válasz pittyke üzenetére (2022. 08. 22. hétfő 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor vilt bennünk annyi alkohol hogy odáig eljutottunk. Odadörzsölgettem a punciához a farkam. Majdnem bentvolt. Azt mondta azt ne. Hagyjam abba. Megerőszakolni nem akarom azért. Várom az alkalmat. Azóta nem mer annyit inni sem. Az viszont baj. Akkor lehet addig nyomulnék mig bele nem menne.
A leány
Anya vagy a lány paprikázta fel magát?
(Ez egy válasz Robert8 üzenetére (2022. 08. 27. szombat 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 27. szombat 10:57
Mikor még 23 voltam, a barátnőm 20 . Anyuka 40... igazi belevaló milf. A férje kint dolgozott külföldön 6 hetente járt haza. Voltak közös ivászatok, tequilázás.... mikor a sót lenyalta a kezemről olyan merevedésem lett mint még soha. Meg is említettem barátnőmnek, mi lenne ha... hát gyerekek úgy megsértődött nem győztem kiengesztelni... minden féle módon. Utána nem hoztam fel a témát, de sokáig foglalkoztatott a gondolat
Nekem már volt ilyen kapcsolatom, ahol anyát és lányát is ápoltam egyszerre. Nem egy időben, külön-külön, de anya tudta hogy a lányát is húzom. A lány nem is sejtette a dolgot.
Mikor még 23 voltam, a barátnőm 20 . Anyuka 40... igazi belevaló milf. A férje kint dolgozott külföldön 6 hetente járt haza. Voltak közös ivászatok, tequilázás.... mikor a sót lenyalta a kezemről olyan merevedésem lett mint még soha. Meg is említettem barátnőmnek, mi lenne ha... hát gyerekek úgy megsértődött nem győztem kiengesztelni... minden féle módon. Utána nem hoztam fel a témát, de sokáig foglalkoztatott a gondolat