Én is hallottam róla, szinte az ország fele csinálja, mivel mindenkinek a szomszédja majdnem tuttira biztosan...a mi falunkban is hallani ilyenekről, dehát nincs abba semmi rossz!
Meséld el! Volt szerencsém már hasonló szituációhoz néhányszor. Ha itt nem akarod küld priviben.
A sógornödre nem próbáltál még rá? (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 13. szerda 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 13. szerda 18:04
A sógornödre nem próbáltál még rá? (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 13. szerda 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (315309)
![](images/forum/forum_calendar.gif)
Hali! Szerencsés napom volt tegnap.Sikerűlt az akcióm. Már majdnem feladtam mert nemvolt alkalom becserkészni.Az a baj hogy a sógornőm mindig áthúzza a számításaim..De megoldottuk.
![smile](images/smilies/smile.gif)
Hali! Szerencsés napom volt tegnap.Sikerűlt az akcióm. Már majdnem feladtam mert nemvolt alkalom becserkészni.Az a baj hogy a sógornőm mindig áthúzza a számításaim..De megoldottuk.
(Ez egy válasz jf2 üzenetére (2009. 05. 13. szerda 00:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 13. szerda 00:14
Remélem sikerül megdugnod megint az anyósod és elmeséled a történetet.
sok sikert Joci
sok sikert Joci
szerintem ha valakinek kívánatos az anyósa akkor nincs olyan férfi akinek nemfordulna meg a fejében valami sexel kapcsolatos dolog.
Én semmi rosszat nem látok abban ha valaki az anyósát megkí vánja. Az én anyósom is jól nézett ki de sajnos már több mint 20 éve meghalt idő előtt!
Remélem sikerül megdugnod megint az anyósod és elmeséled a történetet.
sok sikert Joci (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 12. kedd 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 12. kedd 16:23
sok sikert Joci (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 12. kedd 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Senkinek nincs új sztorija? Én a hétvégén rávettem az anyóst hogy lovagoljon meg.Simán belement a dologba.Nagyon jólcsinálta az öreglány! Még azis lehet hogy ma is megdugom az öreglányt ha összejön.
![wink](images/smilies/wink.gif)
Grat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 12. kedd 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 12. kedd 16:23
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
Senkinek nincs új sztorija? Én a hétvégén rávettem az anyóst hogy lovagoljon meg.Simán belement a dologba.Nagyon jólcsinálta az öreglány! Még azis lehet hogy ma is megdugom az öreglányt ha összejön.
Valószínű normális normális paraméterekkel rendelkező anyóra gondolt mindenki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 12. vasárnap 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 12. vasárnap 09:01
Törölt felhasználó (166411)
Az én anyósom egy 65 éves 110 kg os nő hát én nem nagyon kivánom
Az én anyósom egy 65 éves 110 kg os nő hát én nem nagyon kivánom
Érdekelne a történet!
Örülök hogy sikerült. Ne hagyj ki egy alkalmat sem!
(Ez egy válasz splash üzenetére (2008. 08. 16. szombat 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 16. szombat 14:15
Sziasztok !
gyuga! Igen, de nem így terveztem...
Hepesz! Köszi, lehettek is irigyek, isteni volt...
Akkor kezdem:
Mint ugye mondta, Ő szokott menni utoljára lefeküdni én meg kiszoktam osonni a fürdőbe... Tegnap este sem volt ez másképpen. Befejeztem a fog mosást és megkérdezte, hogy nem kéne e leborotválnia a punciját mer, hogy ez a divat meg minden... ( tudja h nem szeretem a teljesen csupasz ) Kaptam az alkalmon és mondtam neki, dehogyis! Nagyon csinos és kívánatos vagy így, nem kell! Mosolyogtunk, Én közelebb mentem hozzá és megcsókoltam... Nagyon izgultam, hogy mi lesz a válasza, de szerencsére tetszett a "válasza"
Mondta, hogy végre, régóta vár erre és vissza csókolt ... Istenem nagyon faszán csókol, tökre beindultam tőle... Átöleltem megfogtam a kibas*ott jó fenekét..Nagyon jó érzés volt... Utána megfogtam a mellét is... Miközben ezt írom is feláll ( Van a fürdőben egy ilyen szennyes tartó fa láda, de ilyen nagy... Oda felült szét tette a lábait....Istenem kész voltam... Elkezdtem nyalni a nedves punciját és újjaztam is óvatosan érzékien... Eltelt 3-4perc és mondta, most már add a kezembe a szerszámodat!!! Elkezdett szopni...Nagyon jól csinálta...Megint eltelt 4-5perc és utána megint megszólalt, hogy dugj meg most már fiam
Beraktam neki és halkan elkezdett nyögni én is csak nyögni tudtam mert nagyon kívántam már és **rva jó érzés volt !! Sajnos hamar elmentem, de nagyon jó volt !! Utána letusoltunk együtt a kabinba és még egyszer megdugtam...
Ilyet még nem élveztem.. Marha jó volt !!
Köszönöm Mindenkinek a biztatást !! Sziasztok !!
u.i.: Szerencsére Anyum a bejelentette, hogy a barátai elmegy Balcsira a hétvégére, szóval elleszünk asszem!
gyuga! Igen, de nem így terveztem...
Hepesz! Köszi, lehettek is irigyek, isteni volt...
Akkor kezdem:
Mint ugye mondta, Ő szokott menni utoljára lefeküdni én meg kiszoktam osonni a fürdőbe... Tegnap este sem volt ez másképpen. Befejeztem a fog mosást és megkérdezte, hogy nem kéne e leborotválnia a punciját mer, hogy ez a divat meg minden... ( tudja h nem szeretem a teljesen csupasz ) Kaptam az alkalmon és mondtam neki, dehogyis! Nagyon csinos és kívánatos vagy így, nem kell! Mosolyogtunk, Én közelebb mentem hozzá és megcsókoltam... Nagyon izgultam, hogy mi lesz a válasza, de szerencsére tetszett a "válasza"
Köszönöm Mindenkinek a biztatást !! Sziasztok !!
u.i.: Szerencsére Anyum a bejelentette, hogy a barátai elmegy Balcsira a hétvégére, szóval elleszünk asszem!
![circling](images/smilies/circling.gif)
Higgyétek el jó az idősebb is, csak ha az tudja is a dogát rendesen! A z enyém már ismeri a minden mozdulatomat és a kedvemben jár.
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
![buck](images/smilies/buck.gif)
Az én anyósom egy 46 éves fiatalos mami
Jó cicijei vannak bár kicsit már megereszkedtek de hát ilyen korban ez természetes szerintem. Tisztában van vele hogy az első apró jelre ráugranék ha megadná ezt a jelet
Ezt eddig sajnos még nem tette meg. Laktunk náluk egy darabig lakásszerzés előtt és esténként mászkált előttem teljesen átlátszó kis vékony hálóingben (csak bugyi volt alatta) de cicit és minden mást simán láttam! Vágyamat csak tovább fokozta hogy mikor elköltöztünk onnan egy nagy szekrényben maradt ott pár holmink, közte a barátnőm 2 vibrije közül az egyik! Eltelt egy kis idő és mondtam barátnőmnek hogy ha elmegy hozzájuk nézze meg a vibrit hol van és hozza el. Megnézte,és ,hogy hogynem eltűnt!!!
Első gondolatom mi volt szerintetek?
Mondtam bnőmnek hogy szerintem hová tűnt ő első reakciójával lehülyézett aztán mikor belegondolt azt mondta lehetséges
Mondtam neki hogy nézzen körül az anyja holmiai közt. Úgy is tett és egy kis szobában amit csak ruhatárolásra ilyesmire használnak az ágy mellett egy pulóverbe csavarva meglett a játékszer!!!
Kész! végem volt!! Szétvertem a farkam azon pillanatban! Elképzeltem ahogy anyósom megtalálta és megfordult a fejében a gondolat hogy kipróbálja! hozzáteszem a műfasz amiről szó van 22 cm!!! és 5cm vastag!!!! És a tudat hogy azt nyomkodja magának amit én nemsokkal előtte még a lányába nyomkodtam!! Azt hiszem nem kell ehhez többet hozzátennem!
Sziasztok!
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
![wave](images/smilies/wave.gif)
Nem az nem derült ki, csak egymásra mutogattak,Nem okoltam magam mivel ugy érzem mindent megtettem ami tőlem tellett. Igen van párom, ő ugye nem tud az előzményekről, és anyám sem dicsekszik vele, meg mivel más városban lakunk keveset is járunk oda, nem gondolok a történtekre és nem is félek a megismétlődéstől. Hát nagyon mérges meg ideges voltam, mert ugye ez még rosszabb mintha a legjobb barátnőmmel jött volna össze, ami a legtöbb lány félelme is.
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2009. 02. 25. szerda 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 25. szerda 11:33
Az kiderült, hogy ki volt a kezdeményező?
Magadat nem Okoltad, hogy esetleg nem kapott meg mindent Tőled a Partnered?
Azóta (ha van Párod) "haza Mered vinni" anékül, hogy arra Gondolnál, mi történt korábban?
Bocs ha sok kérdés egyszerre, de érdekel, hogy mit Éreztél....nem épp "hétköznapi" a szituáció....
Azóta (ha van Párod) "haza Mered vinni" anékül, hogy arra Gondolnál, mi történt korábban?
Bocs ha sok kérdés egyszerre, de érdekel, hogy mit Éreztél....nem épp "hétköznapi" a szituáció....
Az kiderült, hogy ki volt a kezdeményező?
Bocs ha sok kérdés egyszerre, de érdekel, hogy mit Éreztél....nem épp "hétköznapi" a szituáció.... (Ez egy válasz remy69 üzenetére (2009. 02. 25. szerda 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 25. szerda 11:21
Bocs ha sok kérdés egyszerre, de érdekel, hogy mit Éreztél....nem épp "hétköznapi" a szituáció.... (Ez egy válasz remy69 üzenetére (2009. 02. 25. szerda 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Úgy történt hogy elmaradt két órám a suliban így hamarabb értem haza, bementem a lakásba de sehol senki, tudtam h anyu otthon van de gondoltam talán elszenderedett a tv előtt, felmentem hát az emeletre h bekukkantsak a hálóba, és akkor kaptam rajta őket, épp kutyapózban csinálták. Én egyből kifordultam az ajtón de a pasim máris szaladt utánam h megmagyarázza a dolgot, hát nem sok magyarázni való volt a dolgon. Bizonygatta h szeret meg h ez volt az első alaklom meg h sajnálja bla bla bla. De kirúgtam. A muterral már nem volt ilyen egyszerű őt nem rúghatom ki, de ő is nagyon sajnálkozott meg magyarázta a dolgot hogy miért alakult így, egy darabig nem nagyon beszéltem vele utána ,de ugye az idő minden sebet begyógyít. Akkoriban gondolkoztam rajta h mióta csinálhatták meg h folytatták e utána is, de ez már sosem derül ki. Hát ennyi a sztori.
Úgy történt hogy elmaradt két órám a suliban így hamarabb értem haza, bementem a lakásba de sehol senki, tudtam h anyu otthon van de gondoltam talán elszenderedett a tv előtt, felmentem hát az emeletre h bekukkantsak a hálóba, és akkor kaptam rajta őket, épp kutyapózban csinálták. Én egyből kifordultam az ajtón de a pasim máris szaladt utánam h megmagyarázza a dolgot, hát nem sok magyarázni való volt a dolgon. Bizonygatta h szeret meg h ez volt az első alaklom meg h sajnálja bla bla bla. De kirúgtam. A muterral már nem volt ilyen egyszerű őt nem rúghatom ki, de ő is nagyon sajnálkozott meg magyarázta a dolgot hogy miért alakult így, egy darabig nem nagyon beszéltem vele utána ,de ugye az idő minden sebet begyógyít. Akkoriban gondolkoztam rajta h mióta csinálhatták meg h folytatták e utána is, de ez már sosem derül ki. Hát ennyi a sztori.
Húúúúúúúú, az nagyon durva lehetett.
Mi történt? Jött a magyarázat, hogy Drágám, rosszul láttad, ez nem az aminek látszik...?
Vagy jött az összeveszés anyával, pasival?
Mit mondtak egyáltalán? (Ez egy válasz remy69 üzenetére (2009. 02. 24. kedd 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 24. kedd 15:36
Mi történt? Jött a magyarázat, hogy Drágám, rosszul láttad, ez nem az aminek látszik...?
Vagy jött az összeveszés anyával, pasival?
Mit mondtak egyáltalán? (Ez egy válasz remy69 üzenetére (2009. 02. 24. kedd 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali!
Elhiszem hogy a pasik perverzek és kihasználnak minden helyzetet csak hogy ingyen pinához jussanak,csak senki sem gondol a lebukásra. Én ugyanis ugy jártam hogy rajtakaptam a pasimat az édesanyámmal elég egyértelmű helyzetben ami nem volt épp kellemes látvány.
Elhiszem hogy a pasik perverzek és kihasználnak minden helyzetet csak hogy ingyen pinához jussanak,csak senki sem gondol a lebukásra. Én ugyanis ugy jártam hogy rajtakaptam a pasimat az édesanyámmal elég egyértelmű helyzetben ami nem volt épp kellemes látvány.
Kedves Remy69, kifejtenéd a szitut bővebben? Nem hiszem, hogy lett volna ilyen hozzászólás itt még, és még tanulságos is lehet.
Ki tudja....? (Ez egy válasz remy69 üzenetére (2009. 02. 24. kedd 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 24. kedd 15:36
Ki tudja....? (Ez egy válasz remy69 üzenetére (2009. 02. 24. kedd 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali!
Hali!