meg amikor érzed hogy a másik farokból a tiédre folyik a geci a punciban
(Ez egy válasz parbann part üzenetére (2017. 04. 16. vasárnap 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
![finom](images/smilies/finom.gif)
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
igen igazad van csak a szajuk jar !!! nem a farkuk !!?
(Ez egy válasz odi77 üzenetére (2017. 04. 14. péntek 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
De jó lenne kipróbálni.Utânna az egèszet kinyalni...hm
nagyon jó dugni nyalni mikor tele van .....
Szívesen átélném én is ezt!
NAGYON JÓ LÁTNI,AMIKOR A BARÁTNÖMMET DUGOM,ÉS A PUNCIJÁN JÖNKI A SPERMÁM.
Ja! Hát ha már csinálni is kellene akkor már nem!
(Ez egy válasz parbann part üzenetére (2017. 04. 14. péntek 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
?? senki ??
nemcsak almodozni kell !! tennierte ! pentek edtere keresunk hasomlo gondolkodasu parokat nagy vastag farku fiukat ! Győr hely van !!
Sziasztok, engem érdekelne a dolog.
21 éves vagyok és hát mindent ki kell próbálni egyszer
![wink](images/smilies/wink.gif)
Törölt felhasználó (911565)
![](images/forum/forum_calendar.gif)
Én együtt éltem egy hzp.-ral,ahol a férj könyörgőt hogy rakjam teli a neje punciját.Ő utánam már tocsogott a neje.
Nekem meg a kedvencem lett ez! Izgat a tudat hogy az én nedvemtől van ez.
Nekem meg a kedvencem lett ez! Izgat a tudat hogy az én nedvemtől van ez.
Ímádnám újra átélni.
Én együtt éltem egy hzp.-ral,ahol a férj könyörgőt hogy rakjam teli a neje punciját.Ő utánam már tocsogott a neje.
Nekem meg a kedvencem lett ez! Izgat a tudat hogy az én nedvemtől van ez. (Ez egy válasz parbann part üzenetére (2017. 03. 30. csütörtök 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 30. csütörtök 07:41
Nekem meg a kedvencem lett ez! Izgat a tudat hogy az én nedvemtől van ez. (Ez egy válasz parbann part üzenetére (2017. 03. 30. csütörtök 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
nincsis annal jobb mikor tocsog a sok gecitol a parom puncija ! foleg ha 2enn spriccelik tele egyszerre ! ehez keresunk min 18-23 faru fiukat !
Én nyalnám, dugnám a teleélvezett puncit
![buck](images/smilies/buck.gif)
Na, az még kimaradt. De kipróbálnám.
nincsis annal jobb mikor tocsog a sok gecitol a parom puncija ! foleg ha 2enn spriccelik tele egyszerre ! ehez keresunk min 18-23 faru fiukat !
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2017. 02. 10. péntek 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 10. péntek 08:45
A férjem imád második lenni. Nem hármasban csináljuk, hanem randi után, zuhanyzás nélkül megyek haza hozzá és azonnal szeretkezünk. Az orális szexet sem utasítja el, ha voltam előtte valakivel.
Kihez lehetne csatlakozni?
Én is imádom így!
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2017. 02. 10. péntek 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 10. péntek 08:45
A férjem imád második lenni. Nem hármasban csináljuk, hanem randi után, zuhanyzás nélkül megyek haza hozzá és azonnal szeretkezünk. Az orális szexet sem utasítja el, ha voltam előtte valakivel.
Imádom kinyalni is!
Sajnos nekem nem volt ilyesmiben még részem de nagyon szoívesennkiprobálmám milyen egy teleélvezett puncit dugni vagy tele élvezni egy puncit hogy utánna megdugják!